Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çocuklarının önünde diri diri yaktı

Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çocuklarının önünde diri diri yaktı

Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çoc... Can Yılmaz isimli erkek, şiddet uyguladığı için Kadın Sığınma Evine yerleşen Güllü Yılmaz'ı ikna edip çıkardıktan sonra, çocuklarının önünde yakarak öldürdü. Yılmaz, hakkında 25 yıla kadar hapis talep ediliyor.

Diyarbakır’da, evli olduğu Güllü Yılmaz'ı diri diri yakan Can Yılmaz isimli erkek hakim karşısına çıktı. Güllü Yılmaz’ın, şiddet gördüğü için Kadın Sığınma Evine yerleştiği, fail tarafından ikna edilip çıkarıldıktan sonra öldürüldüğü belirlendi. Küçük kızlarının yanında Güllü'yü yakan erkeğin 25 yıla kadar hapis cezası istendi. Diyarbakır Ergani'de, geçen yıl evli oluğu Güllü'yü benzin döküp yakarak öldüren Can Yılmaz'ın yargılanmasına Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Tutuklu sanık, Güllü Yılmaz'ın, işyerinin servis aracının ön koltuğuna oturduğu için 'sinirlendiğini' belirterek "'Benden ne istiyorsun, yeter kendimi arabanın önüne atacağım' dedi. 'Madem ölmek istiyorsun birlikte ölelim' deyip, benzini evin ortasına döktüm. Eşimin üzerine sıçradı. Elimde çakmak nasıl alev aldı bilmiyorum. Güllü aşağı indi. Yoldan geçenler onu söndürmeye çalışıyordu" diye konuştu.

'SERVİSİN ÖN KOLTUĞUNA OTURDU DİYE'

Güllü'nün 12 yaşındaki kızları Dilek Yılmaz tanık olarak verdiği ifadede şunlar söyledi: "Babam, annemi 'Servis aracının ön koltuğuna neden oturdun' diye benzin bidonunun kapağını açıp annemin ve benim üzerime döktü. Elinde çakmak vardı, annem de elinden almaya çalışıyordu. Babam çakmağı ateşleyince annem alev topuna döndü. Benim de kolum yandı. Söndürmek için banyoya gittim. Geri döndüğümde annemi odada göremedim. Balkona çıkıp aşağı baktığımda sokağın ortasında yatıyordu. Yoldan geçenler annemi söndürmeye çalışıyordu. Annemin pencereden atladığını anladım". Dilek Yılmaz'ın sağ dirsek, omuz, sağ meme ve sol kalçasının yandığı da Adli Tıp Kurumu raporuyla tespit edildi.

SIĞINAĞA YERLEŞMİŞTİ

Öte yandan dosyada, Güllü'nün olaydan kısa süre önce maruz bırakıldığı şiddete dayanamayıp Kadın Sığınağına yerleştiği, ancak Can Yılmaz'ın ikna ederek eve dönmesini sağladığı ve son tartışmada da yakarak öldürüldüğü bilgisi yer aldı. Olay yeri inceleme tutanağında ise polisler olay yerine gittiklerinde bilinci açık olan Güllü Yılmaz'ın, polislere son sözünün, "Beni kocam yaktı, üzerime benzin döktü. Çocuklarım size emanet" dediği bildirildi. Güllü Yılmaz'ın vücudunun alev almasıyla balkondan atladığı, yanıklara bağlı gelişen komplikasyonlar sonucu öldüğü de belirlendi. Sabah'ta yer alan habere göre Can Yılmaz hakkında, "Eşe karşı canavarca hisle öldürmek"ten ağırlaştırılmış müebbet, "Beden ve ruh bakımı yönünden kendini savunamayacak çocuğu öldürmeye teşebbüs etmek"ten de 25 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

"Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çocuklarının önünde diri diri yaktı" haberi, 26 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 26 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çocuklarının önünde diri diri yaktı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kadın Sığınma Evinden ikna edip çıkardı, çocuklarının önünde diri diri yaktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  2. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  3. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  4. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  5. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  6. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  7. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  8. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  9. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  10. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  11. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  12. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
  13. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  14. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  15. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  16. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  17. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  18. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  19. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  20. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
3. Sayfa Haberleri