Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya videolu yanıt: 'Bizde iftira, montaj yok, hakikat var buyrun'

Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya videolu yanıt: 'B... CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Soylu'nun kendisini hedef alan, “Neydi o kadının ismi? İstanbul İl Başkanı, Canan” sözlerine Twitter hesabından Soylu’ya ait bir video ile yanıt verdi.CHP İstanbul İl Başkanı...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Soylu'nun kendisini hedef alan, “Neydi o kadının ismi? İstanbul İl Başkanı, Canan” sözlerine Twitter hesabından Soylu’ya ait bir video ile yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Neydi o kadının ismi? İstanbul İl Başkanı, Canan” diyerek kendisini hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt verdi.

Twitter hesabından Soylu’ya ait bir video paylaşan Kaftancıoğlu, “Adını bir türlü hatırlayamadığım İçişleri Bakanı, İstanbul’a ihanet edenlere neden oy verilmemesi gerektiğini tane tane anlatmış. Bizde iftira, montaj yok hakikat var buyrun” ifadelerini kullandı.

Videoda Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığı yaptığı dönemde TV8’de Sedat Yazıcıoğlu’nun sunduğu Sağduyu programına konuk olan Soylu yerel seçimlere ilişkin açıklamalar yapıyor.

SOYLU: ALIN KAFANIZA ÇALIN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI

Soylu açıklamasında, 'İş şansınızın başka bir yerde olabileceğini düşünseniz İstanbul’da yaşar mısınız?' sorusuna insanların yüzde 70’inin hayır dediğini belirterek “Bir kentte yaşayan insanların yüzde 70’i eğer o kentte yaşamaktan memnun değilse bu kentin yöneticileri sorumludur. Ankara için de aynı şey geçerli. Sonra ben belediye başkanlığı yapıyorum diyorsunuz. Alın kafanıza çalın belediye başkanlığını” ifadelerini kullanmıştı.

Soylu, konuşmasının devamında Belediyelerde milyar dolarlarca kaynak yönetildiğini ve bu kaynağın o kentin yarınları için kurgulandığını ifade ederek “Hani yeni çevreyolları? Hani insanları rahatlatacak alanlar? Hani Kent parkları? Hiçbiri yok İstanbul’da da yok Ankara’da da yok” açıklamasında bulunmuştu.

SOYLU: NEYDİ O KADININ İSMİ

Geçtiğimiz gün Of-Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği’nin bayramlaşma programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neydi o kadının ismi? İstanbul İl Başkanı, Canan, öbür tarafta Sezai ile HDP'nin, öteki tarafta Kılıçdaroğlu'yla beraber burada İstanbul'u yönetecekler.

Bir şey söyleyeyim. O zaman kendi kendimize şu soruyu sorarız; Doğu ve Güneydoğu'da bu mücadeleyi niye yaptık? Sonra HDP gelecek bir payını alacak, LGBT'si de gelecek bir tarafında olacaklar, onlar gelecek bir tarafında olacaklar, ötekiler gelecek başka bir tarafında olacaklar. Allah'ınızı severseniz, kadın diyecek ki bizim dinimize, inancımıza aykırı laflar söyleyecek, bizi küçük düşürecek, bizi örümcek görecek.

O kafasıyla beraber. Sona HDP gelecek bir tarafından ortak olacak sonra? İstanbul sadece bizim İstanbul'umuz değil hemşehrim, bizim yaşadığımız İstanbul değil. Dünyanın neresinde olursa olsun umutsuzluğa düşmüş herkesin baş şehridir burası" ifadelerini kullanmıştı.

"Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya videolu yanıt: 'Bizde iftira, montaj yok, hakikat var buyrun'" haberi, 08 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya videolu yanıt: 'Bizde iftira, montaj yok, hakikat var buyrun' haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya videolu yanıt: 'Bizde iftira, montaj yok, hakikat var buyrun' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:00 Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
  2. 10:38 Nico Hulkenberg: Audi için yarışmak özel olacak
  3. 10:24 4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var
  4. 10:20 Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
  5. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  6. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  7. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  8. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  9. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  10. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  11. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  12. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  13. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  14. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  15. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  16. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  17. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  18. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  19. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  20. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
Politika Haberleri