Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz

Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz

Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz “Hazırlıklar güzel gidiyor, moralliyiz. Bir günlük iznin ardından bugün güzel bir antrenman yaptık. Yarın daha da tempomuzu artıracağız''

İrfan Can Kahveci, Galatasaray derbisini öncesi yaptığı açıklamada sarı-kırmızılılardan daha kaliteli bir takım olduklarını belirtirken, "Şu an baktığımızda rakibimizin bir iddiası yok. Tek amaçları bizi yenmek olacaktır. Bizim ikincilik için büyük bir iddiamız var. Aynı şekilde bir serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘Günün Röportajı’nda programına konuştu. Pazar günü Galatasaray ile oynanacak Derbi maçla ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı isim, takımla ilgili de soruları yanıtladı.

Hafta sonu oynanacak derbi maçının hazırlıklarını değerlendirerek sözlerine başlayan İrfan Can Kahveci, “Hazırlıklar güzel gidiyor, moralliyiz. Bir günlük iznin ardından bugün güzel bir antrenman yaptık. Yarın daha da tempomuzu artıracağız. Genel anlamda hazırlıkların iyi gittiğini söyleyebilirim. Derbi havasına giriyoruz. Daha önceki maçlardan gelen bir seriyle moraller de yerinde. Herkesin yüzü gülüyor. Güzel bir ortam var. İnşallah en güzel şekilde hazırlanacağız.” dedi.

Son 7 maçta yakalanan galibiyet serisine değinen milli futbolcu, “Maç kazandıktan sonra, o seriyi yakaladıktan sonra gerisi geliyor. Takım daha da moralleniyor, oyuncuların performansı da artıyor. Zaten galibiyetler peşi sıra geldiğinde takım, daha çok takım havasına girmiş oluyor. Daha güzel görüntülerin ortaya çıktığını söyleyebilirim. Moraller yüksek olduğunda özgüven de artıyor. Taraftarımız da bu galibiyet serisinden sonra bizimle beraber ve onlardan aldığımız güçle herkesin özgüveni artmış durumda. Bu seriler tabii ki takım için çok önemli, inşallah serileri devam ettiririz.” şeklinde konuştu.

"Taraftar arkamızda durdukça serimiz devam eder"

Son dönemde artan taraftar desteğiyle birlikte takımdaki özgüvenin de yükseldiğine işaret eden İrfan Can, “Taraftarlarımız bazen sitemlerinde haklılar çünkü bizden daha çok şey bekliyorlar. Bizden daha iyi, daha çok performans bekledikleri için haklılar, hiçbir zaman bir şey diyemem. Seriye başladığımız zaman onların gücüyle daha da iyi performans sergiliyoruz. Onlar arkamızda durduğu sürece, yanımızda olduğu müddetçe biz bu seriyi devam ettiririz.” dedi.

"Her şeyime dikkat ediyorum"

Taraftarın kendisinden çok şey beklediğinin farkında olduğunu dile getiren Kahveci, “Taraftarımızın benden beklentisi çok yüksek olduğu için bazen sitem edebiliyorlar, onlarında bu hakkı tabii ki. Çünkü büyük bir bonservis ödenerek alındım, yetenekli bir oyuncuyum, onların beklentisi çok yüksek benden. Tabii bu süreçte biraz şansızlıklar da yaşadım. Ama hiçbir zaman pes etmeden çalışmaya devam ettim. Çünkü onların yüzünü güldürmek istiyorum. Benim performansım arttığı zaman hem onların yüzü hem de benim yüzüm gülüyor. Aynı şekilde özgüvenim de daha çok oluyor. Elimden geldiğince çok çalışıyorum. Her şeyime dikkat ediyorum; beslenmeme, uyku düzenime… Ayrıca ekstra çalışmalarıma da dikkat ediyorum çünkü bu sakatlıklar benim için iyi oldu diyebilirim çünkü daha iyi yaşamayı, daha iyi çalışmayı, ne zaman ne yapabileceğimi öğrendim diyebilirim. Aslında hepsi bir tecrübe. Bundan sonraki süreçte de elimden geldiğince takımıma katkı sağlamak istiyorum ki benden beklentinin farkındayım. İnşallah böyle devam eder.” diye konuştu.

"Galatasaray'dan daha kaliteliyiz"

Potansiyelini tam anlamıyla yansıtamadığını ancak bu yönde çalıştığını ifade eden Kahveci, “Potansiyelimin şu anda %50’sini yansıtabiliyorum. Çalışmaya devam ediyorum. Bundan sonraki süreçte dediğim gibi inşallah %100’ümle, potansiyelimi daha öne çıkaracak şekilde devam ederim.” derken sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Derbi tabii ki özel bir karşılaşma lakin her zamanki gibi hazırlanmaya devam ediyoruz. Ligin ilk yarısında da derbi oynadık, oradan da güzel bir galibiyetle dönmüştük. Temennimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak.”

Galatasaray’a oranla kadro yapılanmasının çok daha üst seviyelerde olduğunu söyleyen milli futbolcu, “Şu an baktığımızda rakibimizin bir iddiası yok. Tek amaçları bizi yenmek olacaktır. Bizim ikincilik için büyük bir iddiamız var. Aynı şekilde bir serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maça konsantre olacağız, bu maçı kazanmak istiyoruz. Yeneceğimizi de düşünüyorum çünkü bizim kadro kalitemizin onlara göre daha üst seviyede olduğunu söyleyebilirim. İnşallah yeneriz.” dedi.

"Dünyanın en önemli derbilerinden biri"

Fenerbahçe-Galatasaray maçının dünyanın en büyük derbilerinden biri olduğunu belirten İrfan Can Kahveci, “Takım içinde de konuşmaya başladık. Aslında Kayseri maçından önce bile konuşulmaya başlandı. Ama tabii Kayseri maçına odaklanmıştık. Şimdi derbi konuşmalarına devam ediyoruz. Özellikle Mert’le bizim Galatasaray’la olan transfer döneminden dolayı ikimizin arasında olan konuşmalar da var. Yabancı oyuncular da bilincindeler. İlk devre de beraberdik. Onlar da nasıl bir derbi olduğunu biliyorlar. Dünyanın en büyük derbilerinden biri; Fenerbahçe-Galatasaray maçı. O nedenle herkes bilincinde.” diye konuştu.

İrfan Can Kahveci sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Hoca zaten hep bizimle birebir konuşuyor. Derbi için de konuşuruz. O da mutlu. Derbi havasına girdi. Seri olduğu için de yüzü gülüyor. İnşallah böyle devam ederiz. Hoca ile güzel bir iletişimimiz var. O zaten Fenerbahçe’nin içinden gelen bir insan. Her zaman nasıl daha iyi olabilirizi konuşuyoruz. Takımla yaptığı toplantılarda, analizlerde bunu gösteriyor. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

"Asist yapmak, gol atmaktan daha keyifli"

Alanya ve Kayseri maçlarını farklı kazandık. Ligin ilk devresinde böyle farklı galibiyetlerimiz yoktu. Performanslar arttı, öz güven yerine geldi. İlk devrede de böyle skorlar bulabilirdik lakin bazen düşüşler olabiliyor. Herkesin performansı arttı, özgüveni yerine geldi. Böyle skorları daha çok bulabileceğimizi düşünüyorum. Goller inşallah devam eder. Daha fazla da olabilirdi lakin sakatlıklar, oynayamadığım maçlar oldu. Konya maçındaki golüm de güzeldi lakin Kayseri maçındaki golüm bu sezonki gollerim içinde en güzeli diyebilirim. Golden çok asistten daha fazla keyif alıyorum. Daha çok asist ve gol atmayı deneyeceğim. Bunun için de çalışıyorum. İnşallah devamı gelir.

Derbi tabii önemli lakin bizim için her maç önemli. Bizim amacımız bundan sonraki her maçı kazanmak tabii ki ve çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak.

"Suç top toplayıcı çocukta değil"

Kayserispor karşısındaki golümü hem eşime hem de inşallah doğacak çocuğuma armağan ettim. Kayseri’de küçük kardeşimiz topu vermedi. Aslında suç onda değil, onu o psikolojiye sokan insanlarda. Sonuçta ben sevincimi yapıp topu geri vereceğim ona. Kardeşimiz küçük olduğu için idrak edemiyor olabilir, suçu aslında onun etrafındaki insanlarda buluyorum. Sonrasında soyunma odasında arkadaşlarımla sevinci yaptık.

Taraftarlarımızdan beklentim maç bitene kadar bize destek olsunlar. Sonuna kadar yanımızda olsunlar. Zaten öyle olduğunda bizi stadımızda yenecek takım yok. Diğer takımlarda oynarken de Şükrü Saracoğlu’na geldiğimde o büyülü havasını hissediyorum. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece o stattan kimse çıkamaz.

Derbiyi aslında dışarıdan izlemek daha heyecanlı. İçindeyken tabii o heyecanı yaşayamıyorsun. Heyecanı yaşıyorsun lakin daha az heyecanlı oluyorsun. Çünkü oynuyorsun ve senin kontrolün altında. Ama küçüklükten beri dışarıdan izlediğim için o derbiler izlerken daha heyecanlı oluyor.

Kayseri maçında güzel bir gol attım inşallah derbide de atarım. Yapamadığım sevinci de belki bizim stat da yaparım. Maça bütün ailem gelecek."

 

"Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz" haberi, 06 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 06 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kahveci: Galatasaray'dan daha kaliteliyiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  2. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  3. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  4. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  5. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
  6. 20:48 Moskova'daki Crocus City Hall'da Gerçekleşen Terör Saldırısı İçin ABD Rusya'yı Uyardığını Belirtti!
  7. 20:46 Birleşmiş Milletler: "Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı."
  8. 20:41 Edirne'de Jandarma Operasyonu: FETÖ ve PKK-KCK Üyeleri Yakalandı
  9. 20:22 ABD, IŞİD saldırısından önce Rusya'ya uyarı gönderdi
  10. 20:22 İpek Kıraç, bir haftada elde ettiği 174 milyon dolarlık gelirle Türkiye'nin en zengin kadını oldu
  11. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  12. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  13. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  14. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  15. 19:20 Ekonomistler uyarıyor: Seçim sonrası dolar kurunda tsunami riski!
  16. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  17. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  18. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  19. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  20. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
Spor Haberleri