Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı

Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı

Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı Cem Yılmaz’ın tek perdede 2 filmi izleyicilerine sunduğu projesi Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı. Peki bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? İşte yanıtı.

Cem Yılmaz’ın tek perdede 2 filmi izleyicilerine sunduğu projesi Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı. Peki bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? İşte yanıtı.

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Cem Yılmaz, uzun süredir üzerinde çalıştığı Karakomik Filmler’in ilkini geçtiğimiz hafta sonunda sinema severlerin beğenisine sundu. Aslında Yılmaz, bu projeyi çok daha önce vizyona sokmayı planlıyordu. Fakat Mars Grup ile sinema yapımcıları arasında yaşanan gerilim sonrasında bazı yapımcılar filmlerinin vizyon tarihlerini erteleme kararı almışlardı. Nitekim Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler’i ile Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6’sı da ertelenen yapımlar arasında yer alıyordu.

Biraz gecikmeli de olsa Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler’i geçtiğimiz hafta sonu vizyondaki yerini aldı. Kendi içerisine iki ayrı filmden oluşan yapım kadrosunda Zafer Algöz, Özkan Uğur, Can Yılmaz, Ozan Güven, Cem Davran, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimleri de barındırıyordu.

Yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz’ın yer aldığı yapımın senaryosunda da Cem Yılmaz’ın imzası vardı. Görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil’in üstlendiği yapımda, müzikler ise Jingle House notalarından çıktı.

Geçtiğimiz Cuma günü seyirci karşısına çıkan yapım ilk üç gün içerisinde toplamda 276.086 izleyici tarafından seyredildi.

iPhone 11 Pro ve Google Pixel 4 kamera karşılaştırması

Açık konuşmak gerekirse bu sayı, normal bir film için başarılı bile sayılabilir. Fakat söz konusu Cem Yılmaz imzalı bir yapım olduğunda işler biraz değişiyor. Zira Yılmaz’ın yazıp, yönetip, oynadığı filmler genel olarak açılışı zirvede gerçekleştirir ve uzun bir süre de zirvede kalırdı.

Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı son yapımlardan Arif v 216 ilk üç günde 1.3 milyon seyirciye ulaşarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Ayrıca 2015’te vizyona giren Ali Baba ve 7 Cüceler 539.639, 2014 yılında seyirciyle buluşan Pek Yakında ise 3 gününde 398.864 izleyiciye ulaşmıştı.

Dolayısıyla, son filmleri ile hayli başarılı bir performansa imza atan Yılmaz’ın Karakomik Filmler ile 3 günde 300.000 kişiye bile ulaşamaması şaşkınlık yarattı. Peki bu durumun temel nedeni ne?

Sosyal medyada da çok konuşuldu

Karakomik Filmler 1’in beklenenin altında bir gişeyle açılışı yapması, sosyal medyada da odak konularından biriydi. Pek çok mecra da bu durumu manşetlerine taşıdı.

Cem Yılmaz imzası taşıyan filmin genel olarak düşük bir başlangıca imza atmasının sebebi ise genel olarak filmin konusuna bağlanmış durumda.

Sosyal medyadaki genel görüş, Cem Yılmaz’ın dram konulu yapımlarda boy göstermemesi yönünde. Çünkü Türkiye Yılmaz’ı komedi filmleriyle tanıdı. Dolayısıyla Yılmaz’ın isminin geçtiği filmden beklenti de bu yönde.

Fakat filmin dram ağırlıklı olması, izleyicileri Karakomik Filmler’den uzaklaştırmış durumda. Yoksa oyunculuklarda, senaryoda, işleyişte hiçbir sıkıntı yok. Asıl sıkıntı, Cem Yılmaz’ı her zaman bir güldürü öğesi olarak gören bizlerde diyebiliriz.

"Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı" haberi, 25 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karakomik Filmler gişede adeta çakıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 30 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:51 Aylardır kullanıma kapalı olan o havalimanı tekrardan açıldı! İlk günden 3 sefer yapıldı
  2. 02:36 Emeklilere müjde: Ramazan Bayramı'nda ikramiye 3 bin TL'den 4 bin 500 TL'ye yükseliyor!
  3. 02:25 O araçlarda kısıtlamaya gidiliyor! Yeni düzenleme duyuruldu
  4. 02:25 Çarpıcı rapor: İnsan odaklı verimlilik öne çıkıyor!
  5. 02:19 Kredi kartı limitinin sınırlarını zorlayan 3 burç!
  6. 00:56 Eurovision Şarkı Yarışması’nda 8 ülkeden boykot var! “Gazze” boykotu sürüyor!
  7. 00:50 Hamza Dağ'dan açıklama: “İzmir’i Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak istiyoruz”
  8. 00:31 İflas Dalgası Devam Ediyor: Ayakkabı Fabrikası da İflas Etti, 147 İşçi Bayram Öncesi İşsiz Kaldı!
  9. 00:21 Seçim Yayın Yasağı Resmen Başladı!
  10. 00:03 Erdoğan'dan 31 Mart için mesaj: "Seçim sahada kazanılır"
  11. 00:03 Özel’den Akşener’e cevap: "Canı sağ olsun, ablamdır"
  12. 00:02 Özel bankalar da emekli promosyonlarında değişiklik yaptı! İşte güncel teklifler
  13. 23:43 Washington Post'un Ortaya Çıkardığı Sır: ABD'den İsrail'e Yeni Silah Sevkiyatı Onaylandı!
  14. 23:38 Ev Yapımı Doğal Deodorantlar: Kötü Kokulara Karşı Etkili Çözümler
  15. 23:33 Kahramanmaraş’ta 3.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
  16. 22:54 İstanbul Boğazı'nda Dümen Arızası: Gemi Trafiği Geçici Olarak Askıya Alındı
  17. 22:50 Sivrisineklere Karşı Doğal Korunma Yöntemleri: Evde Bulunan Malzemelerle Korunun
  18. 22:46 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulübün Geleceği İçin Toplantı Düzenledi
  19. 22:43 Tuzun Koruyucu Gücü: Geleneksel Tuzlama Ritüeli ve Modern Anlamı
  20. 22:41 AK Partili Adayın Utandıran Sözleri: "Oyu AK Parti'ye İstemiyorum..."
Teknoloji Haberleri