Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı

Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı

Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, seçim kampanyasını İstanbul’dan başlattı. Karamollaoğlu; Eyüp Sultan, Fatih Sultan Mehmet ve Necmettin Erbakan’ın mezarını ziyaret etti.100 bin imza...

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, seçim kampanyasını İstanbul’dan başlattı. Karamollaoğlu; Eyüp Sultan, Fatih Sultan Mehmet ve Necmettin Erbakan’ın mezarını ziyaret etti.

100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olan Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, Eyüp Sultan Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından  Eyüp Sultan’ın kabrini ziyaret etti. Karamollaoğlu çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

''BU BİR MESAJ DEĞİL’
“Eyüp Sultan’ın özelliği var'' diyen Karamollaoğlu, “İstanbul’un fethinden sonra bu makam ihya edildi. İstanbul’un fethi için yıllarca önce Peygamber Efendimizin ashabından birisinin buraya kadar gelmesi çok büyük bir mana ifade ediyor. Memleketimiz için de ayrıca özellik arz eden bir makam. Bu bir mesaj değil. Bizim mesajımız böyle bir yerde sadece namaz kılmakla değil. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını, huzur içinde geçmesini, barış içinde olmasını, bu memleketi idare etmeye talip olan insanlara Cenab-ı Hak’kın aklı selim ihsan etmesini niyaz ediyoruz, dua ettik'' diye konuştu.

''TÜRKİYE ACİLEN OLAĞAN HALE DÖNMELİ’
Olağanüstü Hal’in geçici olması gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Bu süreklilik addederse o zaman kanunsuzluk olur. Kanunlar, bir kişinin ve bir idarenin inisiyatifine terk edilmiş olur. Bundan dolayı biz olağanüstü halin kısa bir zaman sonra mutlaka kaldırılması gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’nin acilen olağan hale dönmesi gerekir'' dedi.

''EKONOMİ SADECE ZİRVEYLE HALLEDİLMEZ’
“Ekonomi zirvesi yapıldı. Ekonomideki gidişatla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna Karamollaoğlu, “Herhalde bu hükümetin son zirvesi oluyor; çünkü şöyle olacak zaten bundan sonra hükümet olmuyor. Bu sadece zirveyle halledilecek bir iş değil. Herkes bir kişinin dediğini tasdik edecek tarzda bir zirveyse, zirve yapmışsın yapmamışsın ne yazar? Mühim olan bir istişare ortamının oluşmasına ihtiyaç var'' diye cevap verdi.

Temel Karamollaoğlu, açıklamanın ardından “Bilge başkan, Temel başkan'', “İşte ordu işte komutan'' sloganları eşliğinde Eyüp Sultan’dan ayrıldı.

Karamollaoğlu daha sonra, Milli Görüş ve Saadet Partisi’nin eski lideri Necmettin Erbakan’ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabrine ziyaret etti. Erbakan’ın mezarı başında partililerle birlikte dua eden Karamollaoğlu, ardından Fatih Sultan Mehmet’in mezarını ziyaret etti. 

"Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı" haberi, 11 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 11 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karamollaoğlu seçim kampanyasını başlattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 TikTok kullanıcılarına kötü haber!
  2. 23:27 Putin Erdoğan'ın 'Faiz sebep enflasyon sonuç' politikasını eleştirdi
  3. 23:25 İyi bir mikro iklim için neden evde defne yaprağı yakılmalıdır?
  4. 23:25 Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: 15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin
  5. 23:24 Şimşek ve Erdoğan'dan Emeklilere Müjde! Zam Oranı Netleşti, Temmuz'da Hesaplara Yatacak!
  6. 23:22 Depresyonun vücut ısıyla bağlantısı olduğu ortaya çıktı
  7. 23:17 BM'den Gazze uyarısı: "Hala kıtlığa doğru gidiyoruz"
  8. 23:14 Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok
  9. 23:12 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri artık satışta!
  10. 23:08 Eczacıbaşı'dan Büyük Haber! 546.000.000 TL'lik Dağıtım Tarihi Belli Oldu!
  11. 23:06 Rusya açıkladı: ABD'nin ünlü bankasının hesaplarına el koydu!
  12. 23:04 Zafer Partisi'nde iki istifa geldi
  13. 23:03 Zafer Partisi'nde İki İstifa Haberi!
  14. 23:00 Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!
  15. 22:55 İBB Başkanı İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
  16. 22:31 Beyaz Saray: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok"
  17. 22:24 Beyaz Saray, Erdoğan'ın ABD ziyaretinde Biden ile görüşme olmayacağını açıkladı!
  18. 22:17 Anlaşma açıklandı ve transfer kesinlik kazandı: O isim NOW TV'den Kanal D'ye geçti
  19. 22:17 AKP'den ayrılıp CHP'ye geçti! Özel, kendi rozetini taktı: "Doğru yolu seçtim"
  20. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
Politika Haberleri