Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizisi yorumu: O sahne Öcalan’ı iyi, HDP ve Demirtaş’ı kötü göstermek i

Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizisi yorumu: O sahne Öcalan’ı iyi, HDP ve Demirtaş’ı kötü göstermek i

Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizis... Karar yazarı Akif Beki, ATV'nin Yalnız Kurt dizisinde Abdullah Öcalan'ın da yer aldığı, PKK'nın kuruluşunun canlandırıldığı bölümü ve tepkileri köşesine taşıdı. Beki, iktidarın HDP, PKK ve Öcalan hakkındaki bazı söylemlerine dikkat çekti.

Beki, "Eleştiriden çok örgüt propagandası gibi. Sanki dağa çıkışın haklı sebepleri anlattırılıyor. Adeta PKK’nın manifestosu izletilmiş. Acaba hangi amaçla çekildi?" gibi tepkiler olduğuna dikkat çekerken,  "Başka TV yapsa canlı yayında basılmış, altı üstüne getirilmiş, terör propagandasından okka altına gitmiş olurdu çoktan. Sırrını çözmek, içinden çıkmak pek kolay değil" yorumunu yaptı. 

"Kimine göre ‘Apo Şov’u andırıyor. Fakat sanmam; 'Öcalan iyi, yerli ve milli de kötü olan uzantıları, yani HDP, Demirtaş filan' demeye getiriliyor olamaz herhalde" diyen Beki, iktidarın bazı söylemlerine dikkat çekti: 

"AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın, İstanbul’da HDP seçmeninin de oyuna talip olduğu seçimdeydi... Öcalan’dan siyaseten yararlanılmak istenmiş, muhalefet adayına oy verdirmemek için İmralı’dan mektup getirilmişti. Sonra da Öcalan’ın lafını dinlemedi diye HDP’ye denmedik bırakılmamış, dış güçlerle emperyalizmin maşası olmakla suçlanmıştı. Nitekim hesabının, İmralı’daki tarafından Edirne’deki Demirtaş’tan sorulacağı, içlerinin karışacağı da açık açık söylendi.

Kaldı ki daha geçenlerdeydi; Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye düşmanları' diye siyasi rakipleri sorulduğunda terslemedi. Bilakis, tanımı doğrular şekilde konuştu. Meral Hanım’ın Bay Kemal’le yürüdüğü, onun da cibilliyetinin belli olduğu, terör örgütünün parlamentodaki uzantısı HDP’yle kol kola girdikleri söylemini tekrarladı.

Binali Bey, daha birkaç gün önce 'kökleri dışarıda, yerli milli değiller, teröre göz kırpıyorlar, düşmandan emir alıp dış güçlere umut veriyorlar' şeklinde karalıyordu muhalefeti. Erdoğan’la ekibini sandıkta, seçimle değiştirme aklını da dışardan almış muhalefet, kendi fikirleri değilmiş.

SADAT’tan bilmem kim, 'Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapanlara ülkeyi sandıkta teslim etmeyiz' diye esip savurabildi. Sandığa darbe çağrısı olarak algılanınca da ürküp çark etti. AK Parti Sözcüsü Çelik, bu antidemokratik çıkışı reddediyor. Yine de sabah akşam 'biz bu ülkeyi sokakta bulmadık, bunlara bırakamayız' demekte beis görmüyorlar. Reddettiklerinden daha demokratik bir şey ima edip çağrıştırıyormuş gibi.

'Öcalan’ı iyi, laf dinlemeyen HDP ve Demirtaş’ı ise kötü göstermek için mi o sahne çekildi' şüphelerine, işte bu tip iktidar söylemleri yol açıyor. Yoksa Öcalan’a yeniden görev düşeceğini, dizideki canlandırmanın buna hazırlık olduğunu, şimdiden tava getirerek yeni rolüne ısındırmayı ve kendisini havaya sokmayı amaçladığını zannetmem. Yok devenin pabucu!" 

"Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizisi yorumu: O sahne Öcalan’ı iyi, HDP ve Demirtaş’ı kötü." haberi, 01 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 01 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizisi yorumu: O sahne Öcalan’ı iyi, HDP ve Demirtaş’ı kötü.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karar yazarı Akif Beki'den Yalnız Kurt dizisi yorumu: O sahne Öcalan’ı iyi, HDP ve Demirtaş’ı kötü.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  2. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  3. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  4. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  5. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  6. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  7. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  8. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  9. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  10. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  11. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  12. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  13. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  14. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  15. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  16. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  17. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  18. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  19. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  20. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
Medya Haberleri