Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı

Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı

Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün ... Sakarya'nın Karasu ilçesindeki acı olay! Bir araç, yol kenarında yatan köpeği ezdi ve yoluna devam etti. Köpeğin sahibi ve mahalle sakinleri büyük tepki gösterdi. Güvenlik kamerası görüntüleri olayı gözler önüne serdi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, bir aracın yol kenarında yatan köpeği ezmesiyle yaşanan trajik olay, büyük bir tepkiye sebep oldu. Köpeğin sahibi ve mahalle sakinleri, sürücünün duyarsızlığını kınadı. Güvenlik kamerası görüntüleri, olayın vahametini ortaya koydu. Toplumsal duyarlılık, hayvan hakları konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme taşıdı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, bir otomobilin yolda yatan bir köpeğin üzerinden geçip yoluna devam ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu trajik olay, Karasu Yalı Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde gerçekleşti. Köpeğin sahibi Güler Yaşar ve mahalle sakinleri, yaşanan bu acı olaya büyük bir tepki gösterdi.

Görüntülerde, köpeğin yol kenarında yattığı ve bir aracın onun üzerinden geçtiği anlar yer alıyor. Otomobil sürücüsü, köpeği ezdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Bu durum köpeğin sahibi ve mahalle sakinlerinin büyük bir üzüntü ve öfkeyle karşılamasına sebep oldu.

Güler Yaşar, olayın yaşandığı anlara dair şu sözleri dile getirdi: "Köpek yol kenarında yatıyordu ve araba 14.58'de köpeğin üzerinden geçti. Tümseğin üzerinden geçtikten sonra hiç fren yapmadan devam etti, hiç durmadı. Köpeğin çığlıklarını duyunca aşağıya indik ve hemen tedavi için yardım çağırdık. Sürücü, hızlı gelip çarpmadı. Yavaş yavaş geliyor, üzerinden geçiyor. Mahallede çocuklar ve yaşlılar var. Bir hayvanın üzerinden geçip de durmaması kabul edilemez. Acaba telefonuna mı bakıyordu, önündeki hayvanı görmüyor muydu? Nereye bakıyordu? Eğer hızlı gelse ve fren yapamazsa, kazayı anlarız. Ama işte böyle bir şey yaşanmadı."

Bu tür olaylar, hayvanların ve insanların bir arada yaşadığı toplumlarda büyük bir hassasiyetle ele alınmalıdır. Hayvanlara karşı şiddet ve ihmal, toplumda infial yaratır ve ciddi tepkilere sebep olur. Bu olayın ardından, köpeğin tedavi altına alınması önemli bir adım olmuştur. Umuyoruz ki, benzer olayların önlenmesi için gerekli önlemler alınır ve bu tür acı vakaların tekrarlanması engellenir.

"Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı" haberi, 25 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 25 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:23 Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
  2. 04:18 Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
  3. 04:16 En sevilen iki ürün birleşti ortaya şaheser çıktı: İşte gelin çantası tarifi
  4. 04:15 Şipşak kurabiye: Tahinli kurabiye tarifi
  5. 04:13 Ustaların tarifi: 15 dakikada orjinali aratmayan su böreği
  6. 04:11 Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
  7. 03:18 5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  8. 02:47 Restoranlarda tepki çeken uygulama! Uzmanı uyardı: Ödemeyin
  9. 02:44 iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
  10. 02:43 Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
  11. 02:41 Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
  12. 02:40 On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
  13. 02:37 Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!
  14. 02:35 Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak uygulama: JobSocial
  15. 02:33 Araştırma üniversitelerine AR-GE için 503,9 milyon lira bütçe
  16. 02:32 Google yapay zekanın verimli kullanımı için eğitim veriyor
  17. 02:28 Türk mühendisler devletlerin sakladığı sırrı keşfetti!
  18. 02:26 Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Sosyal medyada "Bunu deneyin" diyerek paylaştı!
  19. 02:24 Bu besinler mutluluk hormonlarını tavan yaptırıyor!
  20. 02:19 5 Mayıs 2024: Tarihte bugün
Türkiye Haberleri