Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!

Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!

Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini p... Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, evlendi! Daha önce yaptığı açıklamayla sevgilisinin devlet memuru olduğunu söylemişti. Vuslateri sır gibi sakladığı eşini ilk kez gösterdi. Nikah anlarından o kareleri paylaşan Vuslateri, takipçilerinin merakını da gidermiş oldu! Şok paylaşım!

7 aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri herkesin merak ettiği eşiyle ilk kez birlikte oldu. Daha önce yaptığı açıklamalarda eşinin Levent olduğunu iddia eden Vuslateri, kendisinin saha temsilcisi olmadığını ve kamu görevlisi olduğunu da iddia etmişti. İlk fotoğraflar Beşiktaş'ta bir evlendirme dairesinde evlenen bir çifte aitti. Zafer'in Renk dizisinde Vera karakteriyle kamera karşısına geçen Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ekim ayında bebek haberini vermişti. Sevgilisinin kim olduğunu hiçbir zaman açıklamayan oyuncu, düğün fotoğraflarını paylaşarak eşini ilk kez tanıttı.

1848739-4-t.jpg

BEBEK DUYURUSU GECİKTİ!


Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımıyla hamileliğini duyurdu. şu açıklamalarda bulundu:

"Evet hamileyim. Bunu bilmeniz için henüz çok erken. İşe gidiyorum, ortam sakin. Kadın olduğum için doğurma yeteneğim var. Öncelikle kafa karışıklığını gidereyim. Yani genel düzeyde gerçekleşebilir. Bana "Aslında anne olmayı istemedim" cümlesini söyleme. Hala katılıyorum. Her gelene "git" demiyorum. Bu benim seçimim. Bitti demesen de; Bu beni otomatik olarak çocukların annesi yapıyor. Kayboldum, annelik ritüellerinde görülür müyüm bilmiyorum ama hayatım çok güzel akıyor."

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, o duyguyu tattı. Mükemmel bir sevgiliye sahip olduğunu iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

"Mükemmel bir sevgiliye sahibim. Ona ilk baktığımda 'adam' dedim. O hâlâ o adam. Bence her zaman gider. o olmak için... Ama o ünlü işinde değil. Var olmayı istememe demokratik hakkı. Ve öyle de olacak. Bunu görüyoruz ama konuşmuyoruz. Ama nasıl? Syllop. Çünkü herkes baba olamaz. O müstakbel bir baba... O ne isterse!"

1848739-3-t.jpg

2015-2018 yılları arasında ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile evli olan Gonca Vuslateri, evlilik fikrinin kendi kararı olduğunu, kendisinin karar verdiğini söyledi. Çocuğu öğrendiğinde düşündü. Bir zamanlar evliydi. Vuslateri, şunları söyledi: "Gelinliği, takıları, sofra takımlarını, pastaları ve hamur işlerini sevmiyorum ve tüm düğünlerdeki ses sistemi berbat." Sevgilisinin ismini açıkladıktan sonra Levent Vuslateri, başka sektörden biriyle yaşamanın huzur verdiğini vurguladı. Eşinin devlet memuru olduğunu, hayatından ve sektöründen uzak olduğunu kaydeden Vuslateri, yaptığı işin dedikoducu ve kışkırtıcı bir yanı olduğunu ancak erkek arkadaşıyla hiçbir ortak yanının bulunmadığını kaydetti. Kız çocuğu annesi olmak için gün sayısı 2'dir. Bir zamanlar nikah masasına oturmuştu. Eşiyle birlikte Beşiktaş evlilik bürosunda çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Vuslateri, ilk kez bebeğinin babasını tanıttı. Vuslateri düğün törenine imza attı: "Biz zaten evliydik. Bebeğimiz için bunu resmileştirdik. Şöyle yazdı: "Bu işi zar zor yürüyerek, midemiz burnumuzun üstündeyken başardık."

1848739-2-t.jpg

"Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!" haberi, 24 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini paylaştı! Sosyal medya yıkıldı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karnı burnunda Gonca Vuslateri evlendiğini paylaştı! Sosyal medya yıkıldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  2. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  3. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  4. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  5. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  6. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  7. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  8. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  9. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  10. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
  11. 00:11 Dikkat! Temassız kart sahipleri için limit 1500 liraya yükselecek: Tarih açıklandı
  12. 00:08 Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
  13. 00:08 ABD'den Ford'a 'ölümcül' otomobil özellikleri soruşturması
  14. 00:05 Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
  15. 00:02 ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu
  16. 00:02 Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
  17. 00:00 Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
  18. 23:42 Hastane yerine kuaföre giden Nihal Candan'ın tahliyesine itiraz!
  19. 23:33 İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
  20. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
Yaşam Haberleri