Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş!

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş!

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş! Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27. hafta maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak şampiyonluk...

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27. hafta maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük fırsatı tepti.

Goller: Dk. 29 Yonathan Del Valle, Dk. 49 Ezequiel Scarione (Kasımpaşa); Dk. 28 Jose Sosa (Beşiktaş)

Bu sonucun ardından ligde lider Beşiktaş 63 puanda kaldı, 7. sıradaki Kasımpaşa ise 40 puana yükseldi. Ligin 28. haftasında Beşiktaş yeni stadı Vodafone Arena'da Bursaspor'u ağırlayacak, Kasımpaşa ise deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

MAÇTAN NOTLAR

Şenol Güneş'ten tek değişiklik

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tecrübeli teknik direktör, ligin 26. haftasında Antalyaspor'u 1-0 yendikleri maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ricardo Quaresma'nın yerine Kasımpaşa karşısında Olcay Şahan'ı ilk 11'de görevlendirdi.

Kalede Denys Boyko görev aldı

Kalede, geçen maçta olduğu gibi Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'yu görevlendiren Şenol Güneş, savunmada Andreas Beck, Marcelo Guedes, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı'na forma verdi. Defansın önünde Atiba Hutchinson'ı oynatan Güneş, orta alanın sağında Kerim Frei'a, ortada Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa'ya, sol kanatta ise Olcay Şahan'a görev verdi. Beşiktaş'ta ileri uçta ise Mario Gomez yer aldı. Siyah-beyazlı takımda Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Alexis Delgado, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun yedekler arasında bulundu.

Atiba Hutchinson ilk 11'de başladı

Beşiktaş'ta hastalığı nedeniyle son antrenmana katılamayan Atiba Hutchinson, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle son antrenmanda yer almayan ve serum tedavisi gören Kanadalı futbolcu, zorlu Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakmadı ve ilk 11'de sahaya çıktı.

Gökhan Töre ve Tolga Zengin kadroda yok

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile kaleci Tolga Zengin, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Gökhan Töre ile bel kaslarındaki sertleşme sebebiyle son iki antrenmana katılamayan Tolga Zengin, Kasımpaşa ile oynanan maçta forma giyemedi. Siyah-beyazlı takımda Veli Kavlak da maçın 18 kişilik kadrosunda bulunmadı.

Beşiktaşlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı

Beşiktaşlı taraftarlar, şampiyonluk yarışındaki önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kendilerine ayrılan tribünü doldurarak, tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Kasımpaşa taraftarlarının bulunduğu tribünlerin büyük bölümü ise boş kaldı.

Eren Derdiyok forma giydi

Kasımpaşa'da sakatlığı geçen Eren Derdiyok, Beşiktaş maçında sahadaki yerini aldı. Ligin 24. haftasında İstanbul'da oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan lacivert-beyazlı oyuncu, Medicana Sivasspor ve Bursaspor karşılaşmalarında takımını yalnız bırakmıştı. Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kalede değişikliğe gitti. Sezonun büyük bölümünde Ramazan Köse'ye kalede şans veren ancak son 3 karşılaşmada Jan Andreas Isaksson'u görevlendiren tecrübeli teknik adam, Beşiktaş maçında tercihini tekrar Ramazan'dan yana kullandı. Lacivert-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Kenneth Omeruo, siyah-beyazlı takım karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Kasımpaşa'da sarı kart cezalısı olan Veysel Sarı ise maçta forma giyemedi.

Geniş güvenlik önlemleri

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maç için geniş güvenlik önlemleri alındı. Stat etrafında ve içinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekerken, taraftarlar üst aramasından sonra tribünlere girebildi. İki takım futbolcuları, üzerinde "Teröre Hayır" yazılı pankartla sahaya çıktı. Karşılaşma öncesi, 31 Mart'ta Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için saygı duruşunda bulunuldu.

KASIMPAŞA: 2 - BEŞİKTAŞ: 1

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Hakan Arslan, Adem Büyük, Castro, Scarione, Del Valle, Eren Derdiyok
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Beşiktaş: Boyko, Beck, Marcelo, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Sosa, Olcay Şahan, Gomez
Teknik Direktör: Şenol Güneş

Goller: Dk. 29 Yonathan Del Valle, Dk. 49 Ezequiel Scarione (Kasımpaşa); Dk. 28 Jose Sosa (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 17 Hakan Arslan (Kasımpaşa); Dk. 45+1 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)

 

"Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş!" haberi, 04 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 04 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a soğuk duş! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:17 : Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  2. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  3. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  4. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  5. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  6. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  7. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  8. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  9. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  10. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  11. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  12. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  13. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  14. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  15. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  16. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  17. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  18. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  19. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  20. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
Spor Haberleri