Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı

Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı

Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Meltem Ece 2015 yılında boşandığı eşi tarafından öldürülmüştü. Olayın bir yıl ardından görülen ilk duruşmada katil zanlısı Emrah Ece eşini ihanetle suçladı.ÜÇ KEZ KORUMA...

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Meltem Ece 2015 yılında boşandığı eşi tarafından öldürülmüştü. Olayın bir yıl ardından görülen ilk duruşmada katil zanlısı Emrah Ece eşini ihanetle suçladı.

ÜÇ KEZ KORUMA KARARI ALDIRMIŞTI

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın aktardığı habere göre olay 2015 yılında meydana geldi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Meltem (25) ve Emrah Ece çifti, bir süre evli kaldıktan sonra 2015 yılında ayrıldı. Boşanma davası açan Meltem Ece, biri 2, diğeri 4 yaşındaki iki çocuğuyla, babasının evine yerleşti. Kocasının sürekli tehdit ettiği Meltem Ece, 3 kez arka arkaya koruma kararı aldırdı.
10 Ağustos 2016’da Emrah Ece, karısının yolunu kesti ve barışmaya ikna etmeye çalıştı. Tartışma üzerine genç kadın, Alaşehir Süleyman Avşar Polis Merkezi’ne başvurdu ve saat 14.56’da alınan ifadesinde şunları söyledi:

“Evimin sokağında motosikletiyle önümü kesti. Kolumdan çekiştirip yanağıma vurup ''Barışmazsan zorla seni kaçırır, öldürürüm’ dedi. Sığınma evine gitmek istemiyorum. Emrah’dan şikâyetçiyim.''

SİNİRİNE HÂKİM OLAMAMIŞ

Polis ekibi, sağlık raporu için genç kadını Alaşehir Devlet Hastanesi’ne götürdü. Meltem Ece, muayeneden sonra polis aracıyla hastaneden ayrıldı. Atatürk Bulvarı’na gelindiğinde, saat 15.42’de, “Alışveriş yapacağım'' diyerek polis aracından inen genç kadın, karşısında kocasını buldu. Bir dükkâna doğru kaçsa da Emrah Ece eşini yakaladı ve defalarca bıçaklayarak öldürdü. Bir hafta sonra yakalanan Emrah Ece, barışma teklifini reddettiği için sinirlerine hâkim olamadığını savundu. Tutuklanan Emrah Ece hakkında, Ağır Ceza mahkemesince dava açıldı.

HER CANİ KOCA GİBİ ÖLDÜRDÜĞÜ KARISINI 'İHANET'LE SUÇLADI

Meltem Ece’nin öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması, 18 Ocak 2017’de görüldü. Emrah Ece, öldürdüğü eşini, servis sürücüsü Coşkun Akçam ile ''dikiz aynasından bakışmak’la ''suçladı’, cinayeti bu nedenle işlediğini savundu. Ayrıca, öldürdüğü eşinin de bıçak taşıdığını iddia etti. İkinci duruşma, 15 Şubat’ta görüldü. Burada konuşan servis sürücüsü Coşkun Akçam, o işte sadece bir gün çalıştığını belirterek, “Kendisi ile konuşmadık, aramızda bir şey yoktu'' dedi. Akçam, servisi bıraktıktan sonra Emrah Ece’nin kendisine gelerek, “O baktığın eşim'' dediğini ve ağız dalaşı yaşadıklarını da anlattı. Duruşma 22 Mart’a bırakıldı. Bu arada, ''Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun müdahillik başvurusu reddedildi. 

Avukat Nilay Geylanlı Yorgancıoğlu, “Meltem’in bir kişiyle bakıştığı ve bu nedenle onu katlettiği yönündeki soyut iddiası, cezada indirim almak ve mahkeme heyetini etkilemek amacıyla uydurulmuş bir senaryo. Bu senaryonun cezanın indirilmesine hizmet etmesi çok mümkündür, buna müsaade etmemek için mücadele edeceğiz'' dedi.

"Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı" haberi, 25 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 25 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Katlettiği eşini “ihanet''le suçladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:37 Gazze'de Kadınlar ve Çocuklar İçin Derinleşen İnsani Kriz: BM Raporu Açıkladı
  2. 20:31 İbrahim ve Esra’nın CİMER Başvurusuyla Mutlu Son
  3. 20:24 Bahçeli yerel seçimi değerlendirdi: Parti olarak milletimizin mesajını aldık
  4. 20:16 CHP'li Zeybek, Tutuklu Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ü Ziyaret Etti:Adil Mahkeme Süreci Talep Etti
  5. 20:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail eleştirilerine tepki geldi
  6. 20:12 Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dorukta: Çeyrek Final Maçları Başlıyor!
  7. 20:09 Altın Sahiplerine kötü haber geldi: "O Tarihte çok sert düşecek"
  8. 20:03 Jeopolitik Gerginlikler ve Fed'in Faiz Sinyali Altın Piyasasını Etkiliyor
  9. 20:00 Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında duyurdu: Yeni ekonomi paketinin içinde 'tasarruf' ön planda!
  10. 19:59 Mardin Valisi: Kültür ve İnanç Ekseninde Turizmde Yeni Atılımlar
  11. 19:55 Sivasspor, Fenerbahçe Maçı Öncesi Hazırlıklara Başladı: Heyecan Dorukta!
  12. 19:34 İz Bırakmadan Temizlik: Sirke ve Su Karışımıyla Televizyon Ekranlarını Parlatın!
  13. 19:30 Brüksel'deki Adalet Sarayı Bomba İhbarıyla Sarsıldı: Patlayıcı Bulunamadı
  14. 19:12 Anket: Halkın Gözünden Trump'ın Sus Payı Davası
  15. 19:10 Son dakika: Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor
  16. 19:09 Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır"
  17. 19:08 Galatasaray, İtalyan Yıldızı Vecino İçin Transfer Hareketi Başlattı
  18. 18:56 Kurtuluş Mahallesi'nde Köpek Saldırısı: Komşuların Yardımıyla Kurtarıldı
  19. 18:52 65 yıllık Türk giyim devi iflasın eşiğinde
  20. 18:51 Sağlıklı Kilo Verme Yöntemleri ve Doğal Kürler: Yaz İçin Hazırlık Başladı!
3. Sayfa Haberleri