Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hayatından endişe duyuyoruz

Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hayatından endişe duyuyoruz

Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hay... İsparta'da geçen hafta Perşembe günü 'Okula gidiyorum' diyerek evden çıkan 11'inci sınıf talebesi Dudu Dicle Karagöz (16), kayboldu.

Isparta'da geçen hafta Perşembe günü 'Okula gidiyorum' diyerek evden çıkan 11'inci sınıf talebesi Dudu Dicle Karagöz (16), kayboldu. Güvenlik güçlerine başvurup, kızının kaçırıldığını söyleyen Abdullah Karagöz, Kızımın hayatından kaygı duyuyoruz. Kaç gündür sesini bile duymadık dedi.

Kentte 9 Mart günü 'Okula gidiyorum' diye evden çıkan 11'inci derslik talebesi Dudu Dicle Karagöz, ortadan kayboldu. Güvenlik güçlerine başvuran aile, kızlarını Eğirdir ilçesi Sarıidris beldesinde oturan R.A.'nın (24) kaçırdığını öğrendiklerini söyledi. Kızlarının hayatında endişe ettiklerini belirten aile, tehdit edildiklerini de ifade ederek yardım istedi.

Abdullah Karagöz, kızının geçen perşembe günü evden çıktığını belirterek, O gün, öğle saatlerinde beni aradılar ve kızımın kaçırıldığını söylediler. İnanmadım, okul idaresini aradım. Kızımın o gün hiç okula gelmediği bilgisine ulaşınca, kaçırıldığına kanaat getirerek, hemen jandarma ve savcılığa şikayette bulundum. Kızımı Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris beldesinde yaşayan R.A.'nın kaçırdığını öğrendik. Kızım okulunu bırakıp, asla biriyle kaçmaz. Zorla kaçırıldığını yahut kandırılarak götürüldüğünü düşünüyorum. Kızımın hayatından endişe duyuyoruz. Kaç gündür sesini bile duymadık. Bir kere olsun sesini duysak yetecek dedi.

3 kızı olduğunu ve çocuklarına karşı asla olumsuz bir tavrı olmadığını belirten Karagöz, Büyük kızımı daha 15 gün önce nişanladım. Bana geldi ve biriyle görüştüğünü ve dünürcü geleceklerini söyledi, hiç itiraz etmedim. Şimdi nişanlı. Hani sevdiğine vermemişim kaçmış gibi bir durum da söz konusu değil. Zaten kaçırılan kızım ne annesine ne ablasına böyle bir durumdan da hiç söz etmemiş diye konuştu.

'ÖLÜ MÜ DİRİ Mİ BİLMİYORUM'

Fatma Karagöz de Kızım, asla böyle bir şey yapacak biri değil. Kızımı zorla kaçırdılar. Bulunması için polise, jandarmaya gidince oğlanın ailesi tehdit etmeye başladı. '10 sene geçse kızınızı bulamazsınız. Ölüsünü bulursunuz' benzer biçimde sözler söyleyerek, şikayetimizi geri almamız için baskı yapıyorlar. Şu anda kızımız sağ mı ölü mü onu bile bilmiyoruz. Ne olur, yalvarıyorum kızımı bulun ifadelerini kullandı.

'KARDEŞİM BANA NASİHAT VERİYORDU'

Kardeşiyle aynı odayı paylaşan ve 15 gün ilkin nişanlanan Meryem Karagöz de Kardeşim ile dertleşirdik. Bana bir adam arkadaşı olduğundan asla söz etmedi. Öyle bir durum olsa kesinlikle söz ederdi. Bu şahısla 2 ay ilkin tanışmış ve yalnız bir kez dışarıda görüşmüşler. Bunu da kaçırıldıktan sonrasında okuldaki arkadaşlarından öğrendik. İkinci görüşmelerinde ise ortadan kayboldu. Kardeşim bana nasihatte bulunan ve sert mizacı olan biriydi. Asla bu şekilde bir şey meydana getirecek insan değil. Kardeşimin hayatından kaygı ediyoruz ve bir an evvel bulunmasını istiyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz dedi.

Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ve Isparta Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerince başlatılan çalışmalarda; şu ana kadar bir ize rastlanmadığı, araştırmaların devam etmiş olduğu bildirildi.

"Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hayatından endişe duyuyoruz" haberi, 14 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 29 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hayatından endişe duyuyoruz haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayıp Dudu'nun ailesi kızımız kaçırıldı, hayatından endişe duyuyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  2. 00:51 3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?
  3. 00:45 Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
  4. 00:42 92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
  5. 00:38 Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den merak edilen küslük!
  6. 00:38 New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
  7. 00:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
  8. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  9. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  10. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  11. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  12. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  13. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  14. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  15. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  16. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  17. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  18. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
  19. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
  20. 00:01 Survivor'da gergin anlar yaşandı!: Resmen takımı değişti!
Gündem Haberleri