Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri Bulundu

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri Bulundu

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri B... Ekonomist Korhan Berzeg'in Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra dere kenarında bulunan kafatası ve kemikleri DNA testiyle doğrulandı. 83 yaşındaki Berzeg'in ölüm sebebi adli tıp raporuyla belirlendikten sonra kemikleri ailesine teslim edilip toprağa verilecek.

Ekonomist Korhan Berzeg'in trajik hikayesi sona eriyor. Balıkesir'de 316 gün kayıp olan Berzeg'in kafatası ve kemikleri bulundu. DNA testi sonucu teşhis edilen kemikler, ailesine teslim edilip defnedilecek. Berzeg'in ölüm sebebi ise adli tıp raporuyla açıklanacak.

Ekonomist Korhan Berzeg'in (83) Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıktı. Yapılan arama çalışmalarında 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında, dere çevresinde bulunan kafatası ve kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı. Kafatası ve 12 kemik parçasının Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Berzeg'in ölüm sebebinin belirlenmesinin ardından kemikler toprağa verilecek.

Berzeg, İstanbul'dan Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine geldikten sonra 17 Haziran 2023'te kaybolmuştu. 312 gün sonra Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, Armutlu Mahallesi'nin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında Berzeg'e ait kimlik, kredi kartı ve insana ait kemik parçaları buldu. 

Olay yerinde paça kısımları parçalanmış pantolonun cebinde Korhan Berzeg'e ait kimlik, kredi kartları, banka kartı, İstanbul taşıma kartı, sürücü belgesi ve kimlik kartı ile parçalanmış halde banknotlar ve araç anahtarı bulundu. Kemikler ve diğer eşyalar incelemeye gönderildi.

Kemik parçalarının, kızı Nisa Berzeg'ten alınan kan örneği ile DNA eşleşmesi sonucunda Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Daha fazla kemik bulmak için başlatılan arama çalışmalarında çeşitli kemik parçaları ve Berzeg'e ait kıyafetlerin parçaları bulundu. 

Bölge, Berzeg kaybolduktan 12 gün sonra da aranmış, ancak hava ve arazi şartları nedeniyle başarılı olunamamıştı. Arama ekipleri, Berzeg'in kemiklerini ve eşyalarını daha sonra dere süresince yapılan aramalarda buldular. 

Berzeg'in ölüm sebebiyle ilgili soruşturma çok yönlü yürütülürken, kemiklerin ve kafatasının adli tıp raporuyla kesinleşmesinin ardından toprağa verileceği açıklandı. Korhan Berzeg'in kızı Nisa Helen Berzeg, DNA örneği vermek ve arama çalışmalarını takip etmek için İngiltere'den Türkiye'ye geldi.

Berzeg'in kesin ölüm nedenini belirten adli tıp raporunun tamamlanmasının ardından kemikler ailesine teslim edilecek ve toprağa verilecek.

"Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri Bulundu" haberi, 14 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 14 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri Bulundu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in Kemikleri Bulundu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:34 Transfer Bombası: 51 Milyon Euroluk Yıldız Galatasaray Yolunda!
  2. 01:34 Ünlü Çay Markasından Skandal Haber: Yabancı Madde Tespit Edildi! Sakın İçmeyin!
  3. 01:34 Kurban Destek Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı! 10.000 TL Destek Almak İçin Yapmanız Gerekenler
  4. 01:28 Al-Hilal, Jorge Jesus sözleşmesinde şok gelişme!
  5. 01:23 Brezilyalı sporcuya dopingten dolayı men!
  6. 01:16 Sakarya’da Ülkü Ocakları Başkanı silahlı saldırı sonucu yaralandı!
  7. 01:14 AKP Milletvekilinin Aracı Kazaya Karıştı: Dereye Düşen Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti
  8. 01:14 Türkiye'de Yol Kenarlarında Yetişen Mucizevi Bitki: Dünyayı Fethediyor, İhracat Rekorları Kırıyo
  9. 01:12 Osmancık’ta fırtına, sağanak ve dolu! Hayat durdu!
  10. 01:01 Bahçeli’nin Türkiye milleti ifadesindeki Sinan Ateş detayı dikkatlerden kaçmadı!
  11. 00:54 İmamoğlu'ndan Erdoğan'nın eleştirilerine yanıt: 'Sen bu ülkede sekiz uçak kullanıyorsun'
  12. 00:53 Fenerbahçe’ye Anayasa!
  13. 00:51 ODTÜ'de eğitim-öğretim ücretlerine %150'nin üzerinde zam geldiği açıklandı
  14. 00:37 António Guterres "Bu dehşet ve acı son bulmalı"
  15. 00:37 Beyaz Saray'dan açıklama geldi: UCM'ye yaptırım doğru yaklaşım değil
  16. 00:34 Otomotivde yeni dönem başlıyor! Araç tutarları düşecek mi?
  17. 00:32 Danimarka Parlamentosu, Filistin Tanıma Yasa Tasarısını Reddetti
  18. 00:29 Geciktiren zammıyla ödeyecek! Emlak vergisini ödemek son gün cuma
  19. 00:27 CHP'den Gazze İçin Adım Geldi! Eylem!
  20. 00:27 Jude Bellingham sezonun en iyi oyuncusu seçildi
Gündem Haberleri