Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Munzur Çayı'nda bulundu

Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Munzur Çayı'nda bulundu

Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Mun... Tunceli'deki Munzur Vadisi Milli Parkı'ndaki Venk köyü mevkiine piknik yapmak ve sarımsak toplamak için gittikten sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan kardeşlerden Bozkurt Aydemir'in (45) 8'inci günde cansız bedenine ulaşıldı.

Aydemir'in cenazesine araçlarının 750 metre ilerisinde Munzur Çayı'nın 1,5 metre derinliğinde ulaşılırken, diğer kardeş Mehmet Aydemir'i arama çalışmaları devam ediyor. Elazığ'da doğal gaz işiyle uğraşan Bozkurt ve Mehmet Aydemir kardeşler, iş için bir süre önce Tunceli'ye geldi. İki kardeş, geçen hafta pazar günü 23 P 1387 plakalı otomobilleriyle piknik yapmak ve sarımsak toplamak için Munzur Vadisi Milli Parkı'ndaki Venk köyü yakınlarına gitti. Bulundukları yeri yakınlarına da bildiren kardeşler, otomobillerini, cama acil durumlarda aranması için telefon numarası içeren bir not bırakarak yol kenarına park etti. Bozkurt kardeşlerden geç saatlere kadar haber alınamayınca, yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, park halindeki otomobili buldu ancak kardeşlere ulaşamadı. Kayıp kardeşleri bulmak için jandarma, AFAD, emniyet ve jandarma su altı ekipleri ile yerel dağcı ekipleri ve civar köylerdeki vatandaşlarla arama çalışması başlatıldı.

SUYUN 1,5 METRE DERİNLİĞİNDE BULUNDU

8'inci gününe giren arama çalışmalarında jandarmaya ait kadavra köpeğinin, kardeşlerin otomobillerini park ettikleri yere 750 metre uzaklıktaki Munzur Çayı kıyısında verdiği tepki üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Kardeşlerden Bozkurt Aydemir'in suyun 1,5 metre derinliğinde iki kaya arasına sıkışmış şekilde cansız bedeni bulundu. Aydemir'in cenazesi bulunduğu yerden çıkarıldı. Durumu haber alan ve bölgede bulunan Aydemir'in bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Aydemir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tunceli Devlet Hastanesi'ne gönderilirken, Mehmet Aydemir'i arama çalışmaları 300 kişilik ekiple Munzur Çayı'na yönlendirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "13 Eylül'den bu yana haber alınamayan 2 vatandaşımızın, 7 gündür havadan, karadan ve su içerisinde Jandarma, AFAD, AFAD gönüllüleri, emniyet, jandarma su altı ekipleri, yerel dağcı ekipleri, civar köylerdeki vatandaşlarımızın katılımıyla devam eden arama çalışmaları neticesinde, bugün kayıp olan 2 vatandaşımızdan 1'inin cansız bedenine, kendilerine ait araçlarının bulunduğu bölgenin 750 metre ilerisinde, suyun yaklaşık 1,5 metre altında ulaşılmıştır. Vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kayıp olan diğer vatandaşımızın bulunması için arama çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir" denildi.

"Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Munzur Çayı'nda bulundu" haberi, 20 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 20 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Munzur Çayı'nda bulundu haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayıp kardeşlerden birinin cansız bedeni Munzur Çayı'nda bulundu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  2. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  3. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  4. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  5. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  6. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  7. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  8. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  9. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  10. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  11. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  12. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  13. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  14. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  15. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  16. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  17. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  18. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  19. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  20. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
Gündem Haberleri