Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp gasbetmiş

Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp gasbetmiş

Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp ga... Kayıp olarak aranan Mehmet Yanar'ın cep telefonunu kullandığı belirlenen atık kağıt toplayıcısı Mustafa G. gözaltına alındı.

Adana'da, 2020 Temmuz ayından bu yana kayıp olarak aranan Mehmet Yanar'ın (39) cep telefonunu kullandığı belirlenen atık kağıt toplayıcısı Mustafa G. (49), gözaltına alındı. Mustafa G., "Sohbet ederken aramızda tartışma çıktı, dövdüm. Hareketsiz yatıyordu ve nefes almıyordu. Cep telefonunu alıp kaçtım. Belki başkaları tarafından öldürülmüş ve gömülmüş olabilir" dedi. Parkta ve Seyhan Nehri'ndeki aramalarda Yanar'ın cesedi bulunamadı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa G. tutuklandı.

Kentte yaşayan 1 çocuk babası teknisyen Mehmet Yanar, iddiaya göre, 7 Temmuz 2020 akşamı evden ayrılıp içki içmek için Merkez Park'a gitti. Yanar, eve dönmeyince ailesi polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Yanar'ın bulunması için çalışma başlatan ekipler, hiçbir ize ulaşamadı. Çalışmalarını sürdüren polis, aradan geçen sürede Yanar'ın banka hesabındaki parasının hiç harcanmadığını belirledi. Yanar'ın öldüğü ya da cinayete kurban gittiğini değerlendiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı bu yöne kaydırdı.

TELEFONUNUN KULLANILDIĞI BELİRLENDİ

Polisin çalışmasında, Yanar'ın cep telefonunu atık kağıt toplayıcılığı yapan Mustafa G.'nin kullandığı tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülen Mustafa G. ifadesinde, Yanar'a ait olduğunu öğrendiği cep telefonunu bir süre önce Bilal L.'den satın aldığını, bu konuda şahitlerinin olduğunu öne sürdü. Daha sonra emniyete gelen tanıdığı 7 kişi de Mustafa G.'nin, cep telefonunu Bilal L.'den satın aldığını iddia etti.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİLER

Bunun üzerine gözaltına alınan Bilal L., Mustafa G. ile yakınlarının yalan söylediğini, söz konusu cep telefonunu hiç görmediğini anlattı. Çapraz sorguya alınan yakınları, yalan beyanda bulunduklarını kabul edip, Mustafa G.'nin kendilerini buna yönlendirdiğini itiraf etti. Yeniden sorguya alınan Mustafa G. ise, "Olay günü Yanar'ı parkta yalnız oturup içki içerken gördüm. Yanına yanaştım ve bir süre sohbet ettik. Dertli olduğunu söyledi. Daha sonra birden aramızda tartışma çıktı. Ben de Yanar'ı dövmeye başladım. Hareketsiz bir şekilde yatıyordu ve nefes almıyordu. Yanında duran cep telefonunu alıp, kaçtım. Belki başkaları tarafından öldürülmüş ve gömülmüş olabilir" dedi.

Polisin olay yerine yakın bölgelerdeki parklarda yaptığı kazı ve Seyhan Nehri'ndeki arama çalışmalarında da Yanar'ın cesedi bulunamadı.

"Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp gasbetmiş" haberi, 10 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp gasbetmiş haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp gasbetmiş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  2. 18:17 Ceviz Suyunun Mucizevi Etkileri: Sindirimi Kolaylaştırır, Kalp Sağlığını Destekler!
  3. 18:15 Atakum Belediye Meclisi İlk toplantısını yaptı! İşte o toplantıdan kareler!
  4. 18:10 Hakan Fidan, Katar Yolcusu!
  5. 18:08 Fed'den nisan raporu geldi: Enflasyon en büyük finansal risk
  6. 18:07 Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan Çekilme Planlarıyla Çalışanları Endişelendiriyor
  7. 18:06 Beşiktaş 15 milyon euroluk savunmacı kazandı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu
  8. 18:04 WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor!
  9. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  10. 17:59 Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk vurgusu duygulandırdı!
  11. 17:55 Ahmet Ağaoğlu'ndan İlk Açıklama! Ser Verdi, Sır Vermedi!
  12. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  13. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  14. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  15. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
  16. 17:44 Emre Belözoğlu açıkladı: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''
  17. 17:44 El Clasico Heyecanı: Real Madrid, Barcelona'yı Ağırlıyor
  18. 17:40 Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!
  19. 17:40 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  20. 17:40 Biden'ın Yamyamlık İddiası Papua Yeni Gine'de Tartışma Yarattı
3. Sayfa Haberleri