Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki

Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki

Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert... Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçında Nazon’un kırmızı kart görmesi sonrası sahaya girmeye çalıştı ve güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı. Çamlı, sosyal medyada gözaltına alındığı iddialarını yalanladı ve hakemlere sert eleştirilerde bulundu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçında Nazon'un kırmızı kart görmesi sonrası sahaya girmeye çalıştı, ancak güvenlik görevlilerince alandan uzaklaştırıldı. Maçın ardından açıklama yapan Çamlı, gözaltına alındığı iddialarını yalanladı ve VAR hakemlerine sert eleştirilerde bulunarak, "Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var," dedi. Çamlı, ceza almaktan korkmadığını ve takımını savunmaya devam edeceğini belirtti.

Kayserispor - Konyaspor karşılaşmasının 10. dakikasında, sarı-kırmızılı ekipten Nazon’un hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakılmasının ardından, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya girmeye çalışmış ve güvenlik görevlilerince alandan uzaklaştırılmıştı.

Maçın ardından stat çıkışında gazetecilere açıklama yapan Çamlı, bazı sosyal medya hesaplarında gözaltına alındığına dair paylaşımlar yapıldığını, bunun doğru olmadığını belirtti. "Yaptığım bir şey var ise, kendim zaten gider teslim olurum," diyen Çamlı, "Benim hakeme bir saldırım yok. Ama 10'uncu dakikada o VAR'daki haysiyetsizlerin, bak söylüyorum buradan, o VAR'daki adamlar bir daha düdük çalarsa Türk futbolunun katilidir onlar. İsim veriyorum, Serkan Tokat, Ümit Öztürk, bunlar düdüğü falan bıraksınlar. Yeter. Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var," diye konuştu.

10 binlerce taraftarın maça geldiğini belirten Çamlı, şunları kaydetti: "Bu adamlar, asgari ücretle çalıştıkları paradan bilet alıp ait oldukları şehrin takımını desteklemeye geliyorlar. Yani bu kadar haysiyetsizlik, onursuzluk olmaz. Kırmızı kart gösterilebilir. Ben hakeme niçin bu kırmızı kartı gösterdiğini sormak için gidiyorum. Bunu da şehrim için, takımım için yaparım. Ceza falan da hiç umurumda değil. İstedikleri cezayı da verebilirler. Zerre kadar korkum yok. Benim bu kulübe 2 yıldır verdiğim emeğin karşılığında bu sahada bunların yapılmasını şehrim adına hazmedemiyorum. Sıkıntı burada. Sezon başından beri hakemlerle ilgili hep adamlığımızı, efendiliğimizi muhafaza ettik. Yeter. Bu kadar gözlerimizin önünde yani böyle bir dokununca eğer kırmızı kart veriyorsa bu futbol oynanmaz. Bakın söylüyorum arkadaşlar, hakemler kendine çeki düzen verecek. Aklını başına alacak. Buradan evlerine ekmek götürüyorlar. Bu ekmeğin helal mi haram mı gittiğine dikkat edecekler. Benim çok beğendiğim bir hakem Halil Umut Meler. Ben bugün ona da bir eksi veriyorum. VAR'daki seni yanlış bir şeye davet ediyorsa, sen doğruyu göreceksin. Sen sahada konu mankeni değilsin. Ben bu işin altında başka niyetler arıyorum. Burada Kayserispor mevzusu değil. Ben bu işin altında başka art niyetler arıyorum. Onun için de aklını başına alsın herkes. Bir şehrin kaderiyle oynayacak düdükler asla çalmasınlar."

Çamlı, sahada oynanan mücadelelere şaibe düşmemesi gerektiğini belirterek takımını tebrik etti. "Esas teşekkür edilmesi gereken, bu kendini paramparça eden taraftar, sahadaki oynayan aslanlar, teknik heyet, Burak Yılmaz ve ekibi. Onları yürekten kutluyorum. Onlar bu şehre daha uzun yıllar hizmet edecekler. Kayserispor bugün ligin iç sahadaki son maçını oynamıştır. Ama şerefiyle oynamıştır. Hiçbir şaibeye meydan vermeden oynamıştır. Aslanlar gibi mücadele etmiştir," şeklinde konuştu.

Stadın ihalesinin yapıldığını ve burayı yenileyeceklerini belirten Çamlı, gelecek yıl Türkiye'nin örnek gösterilecek bir zemininde müsabakalar oynamaya devam edeceklerini söyledi. Güzel günlerin Kayseri şehrini, Kayserispor camiasını ve taraftarını beklediğini vurgulayan Çamlı, "Siz rahat olun. Hiçbir şeyden korkmam. Benim şehrimin hakkının yenilmesine de asla izin vermem. Bundan sonra da bu böyle olacak. İnşallah Sivas'ta da güzel bir müsabakayla bu seneyi tamamlayacağız. Mevla'ya şükürler olsun. 3 puanı silinen bir takımın bugün düşmek gibi herhangi bir kaygısı asla yok. Ama UEFA'ya da gideceğiz. İnşallah her şeyin zamanı var. Bunlar aceleye gelmez. Kayserispor tertemiz bir duruma geldi. Onun için rahat olun. Kayserispor'la ilgili bir sıkıntı yok. Hepinizi yürekten gönülden kucaklıyorum," dedi.

"Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki" haberi, 19 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  2. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  3. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  4. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  5. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  6. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  7. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  8. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  9. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  10. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  11. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  12. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  13. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  14. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  15. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  16. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  17. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
  18. 00:19 Ankara'da TUSAŞ'taki Terör Saldırısı Sonrası Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal Edildi!
  19. 00:18 TSK, Suriye ve Irak'taki PKK Hedeflerine Hava Taarruzuna Geçti!
  20. 00:03 Terör Saldırısında Yürek Dağlayan Detay: Şehit Başmühendis Çiçek Almak İçin Nizamiyeye İnmişti!
Spor Haberleri