Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcılar Belediyesi olaya sessiz kalmadı

Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcılar Belediyesi olaya sessiz kalmadı

Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcıla... İstanbul Avcılar’da bir köpeğin katledildiği ''Akyol At Yetiştirme Merkezi'' Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli tarafından mühürlendi. Köpeği öldüren şahıs Emniyet tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Avcılar Firüzköy'de hayvan yetiştiriciliği yapan A.R.A. isimli şahıs, kazlarını korkuttuğu için Türkiye'de nadir bulunan Çin Aslanı ırkındaki ‘Chow Chow' isimli köpeği tüfekle vurarak öldürmüştü. Kan donduran olayın videosunu çeken şahıs, görüntüleri arkadaşlarına gönderip sosyal medyada paylaşmıştı. Sosyal medyada hızla yayına görüntülerin ardından A.R.A, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

BAŞKAN TOPRAK DUYARSIZ KALMADI
Sahibi tarafından öldürülen köpeğin videosunu sosyal medyada gören Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, polis merkezine giderek şahıs hakkında şikayette bulundu. Karakolun ardından kan donduran olayın yaşandığı çiftliğe giden Başkan Toprak, ekipleri ile birlikte incelemelerde bulundu. 

Şahsın yakalanarak polis merkezine getirilmesinin ardından müdürlerine talimat veren Başkan Benli, çiftlikle ilgili işlem yapılmasını istedi. Polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, Avcılar Belediyesi çiftliğin kapatılması için çalışmalara başladı.

“Avcılar'da hiçbir can sahipsiz değil.”

Sosyal medyada tepkilere yol açan olayla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “Videosunda bir köpeğin canına kıyan şahsın paylaşımı üzerine Avcılar'da emniyet müdürlüğümüz harekete geçmiş ve şahsı gözaltına alıp Firüzköy Polis Merkezine getirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Ben derhal müdürlerimizle birlikte buraya intikal ettik. Şu anda emniyet ekiplerimiz ve biz müdürlüklerimizle buradayız. Şahıs kendi kapısına gittiğimizde 'Ben burada ticaret yapmıyorum, kendi hayvanlarımı besliyorum' dediği çiftlikte bir köpeği öldürüyor ve bir cana kıyıyor, adeta katlediyor. Bunu da kaydediyor. Kazları da ifade ederken onları maddi değerle ifade ediyor. Bu da gösteriyor ki ticari faaliyette bulunuyor. Bütün canlılar, hayvanlar maddi değerleriyle ölçülüyor ve bir köpeğin de canına kıyabiliyor. Onun için bu tür katliamlara karşı, bu tür insanlara karşı gereği yapılmak üzere hepimiz buradayız. Özellikle bizim bulunduğumuz kentte her canlı değerlidir. Asla hiç kimse böyle duygularla ya da kendince doğasına uygun davrandı diye bir canlının hayatına kıyamaz. Burada canlının kılına bile dokunmak kimsenin yapacağı bir şey değildir. Asla yapılmasına müsaade edilmeyecektir” diye konuştu.

"Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcılar Belediyesi olaya sessiz kalmadı" haberi, 16 Ocak 2019 tarihinde yazılmıştır. 16 Ocak 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcılar Belediyesi olaya sessiz kalmadı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kazlarını korkuttu diye köpeği vurdu! Avcılar Belediyesi olaya sessiz kalmadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:39 Futbol maçında polis memurunun havaya ateş açması üzerine soruşturma başlatıldı
  2. 10:34 Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
  3. 10:30 Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
  4. 10:25 Federal Mogul'dan Grup Seks İddialarına Açıklama: "Asılsız Haber"
  5. 10:24 Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı
  6. 10:23 ABD Üniversitelerinde Filistin Yanlısı Protestolar Gerginliği Artırıyor
  7. 10:19 CHP'nin ekonomi raporu: Vatandaş borç batağında
  8. 10:16 Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?
  9. 10:16 Kayseri'nin KAYBİS Projesi Uluslararası Akıllı Ulaşım Zirvesinde İlgi Odağı Oldu
  10. 10:14 Kayseri'de Yoğun İlgi: 11. Yeşilay Bisiklet Turu Tamamlandı
  11. 10:12 Adana'da Sağlık Çalışanlarına Kürekle Saldırı: Hamile Sağlık Çalışanı Tehlikede
  12. 10:09 Karşıyaka'da Sinek ve Haşerelere Karşı Özel Ekipler Göreve Başladı
  13. 10:06 Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
  14. 10:04 Borsa İstanbul'da Hafif Artışla Başladı: BIST 100 Endeksi Yüzde 0,05 Yükseldi
  15. 10:01 Serum Taktırmak Moda Haline Geldi
  16. 09:58 Fethiye'de Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri Heyecanı
  17. 09:57 Koton'un Halka Arz Talebi: 3,5 Milyon
  18. 09:54 Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
  19. 09:52 Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi belli oldu
  20. 09:47 Eğitimde saadet zinciri: Okul müdürü 'yüksek kâr' vaadiyle öğretmenlerin parasına kondu
Gündem Haberleri