Kedisini ‘gasp’ edip bacağından vurdular

Kedisini ‘gasp’ edip bacağından vurdular

Kedisini ‘gasp’ edip bacağından ... Ankara'da Emre Karakaş, çiftleşmesi için Suzan S.'ye verdiği kedisinin kaybolduğunu öğrendikten sonra el ilanı bastırıp aramaya başladı. Karakaş, kedisini ararken tartıştığı Suzan S.'nin yakını A.B.Y. tarafından sol bacağından vurularak yaralandı.

 

  Çankaya ilçesinde yaşayan esnaf Emre Karakaş, 1,5 yaşındaki siyam cinsi erkek kedisini, 14 Eylül'de çiftleşmesi için internetten tanıştığı Suzan S.'ye verdi. İddiaya göre 19 Eylül'de kedisinin kaybolduğunu öğrenen Karakaş, detaylı bilgi almak için Mamak ilçesinde oturan Suzan S.'nin evine gitti; ancak kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Karakaş, iki arkadaşıyla birlikte kedinin fotoğrafının yer aldığı el ilanları bastırıp, mahalledeki çeşitli yerlere asmak istedi. Ancak Suzan S.'nin kızının erkek arkadaşları gelerek Karakaş ve arkadaşlarına tepki gösterdi. İki grup arasında çıkan tartışmada A.B.Y., Karakaş'ı sol bacağından tabancayla vurarak yaraladı. Olayın ardından gözaltına alınan A.B.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"KEDİMİ GASBETTİLER"

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Karakaş, kedisinin kaçtığına inanmadığını söyleyerek, "Alenen gasbettiler benim kedimi. Aileden bilgi almak için evlerine gittim; ama kimse kapıya bakmadı. O sırada ailenin yakınlarından biri, 'Buralarda gezmesen iyi olur, burada kedi falan yok, git buradan' diye beni tahrik etti. Sonrasında 50 kadar broşür bastırdım, onları trafolara, direklere, bina girişlerine asıyordum. Bu sırada yanıma da 2 arkadaşım geldi, birlikte kediyi aradık; ama bulamadık. Ben broşürleri asarken, arkadaşım arabasını almak için ailenin oturduğu binanın önüne gitti, burada ailenin yakınları arkadaşımın önünü kesmişler. Biraz argo konuşmuşlar, tehdit etmişler ve beni çağırmasını söylemişler. Gittiğimde enteresan bir görüntüyle karşılaştım, arkadaşımın kafasına silah dayamışlardı, hırpalıyorlardı, ben de şoke oldum" dedi.

"SAKAT KALMAM SÖZ KONUSU"

  Ardından olaya müdahil olduğunu ifade eden Karakaş, "Onlara sakin olmalarını söyledim; ama aynı şekilde bana da karşılık verdiler. Biraz itiş kakıştan sonra A.B.Y. beni bacağımdan vurdu. Bunu yapan kişi polismiş; ama yetkisi dışında geldi zaten oraya. Kabadayı gibi geldi ve mahallenin ortasında herkesin içinde beni bacağımdan vurdu. 2 kemiğim kırıldı ve sakat kalmam söz konusu şu an. Mahkeme, beni vuran arkadaşı serbest bırakmış. Çok mağdur durumdayım. O kedi bana annemden kalan tek yadigardı, o benim dostumdu, her şeyimdi. Kedimin nerede olduğunu duyan gören varsa lütfen haber versin. Kedimi alan kadın hakkında da şikayetçi oldum. İnşallah bu olay yanlarına kalmaz" diye konuştu.

"Kedisini ‘gasp’ edip bacağından vurdular" haberi, 07 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 07 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Kedisini ‘gasp’ edip bacağından vurdular haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kedisini ‘gasp’ edip bacağından vurdular 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 10 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:26 Eski Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz kendi açıklamasına yayın yasağı getirtti
  2. 10:22 Murat Yetkin yazdı: Sinan Ateş dosyasında bir kilit soru, 06 AT 5021 plaka kime ait
  3. 10:17 Okullar 1 hafta erken mi kapanacak: MEB'den açıklama
  4. 09:50 Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
  5. 09:45 Fikret Bila: İktidar fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacak
  6. 09:41 Ali Yerlikaya duyurdu: 'BOZDOĞAN-37' operasyonlarında 92 mağara imha edildi
  7. 09:35 Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
  8. 09:31 Carlos Sainz, Mercedes ve Audi arasında seçim mi yapacak?
  9. 09:25 AK Parti'de seçim yenilgisi tartışmaları: Kamuda mülakat sistemi ve ekonomik sorunlar masada
  10. 09:19 23 kişiyi öldürmüşlerdi: Hizbullah tetikçileri tazminat istiyor
  11. 09:15 Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
  12. 09:10 Hafize Gaye Erkan'la ilgili yeni bir iddia: OECD Türkiye Daimi Temsilcisi olarak atanacak
  13. 09:07 İYİ Partili Türkoğlu, Sinan Ateş'in fotoğrafını Meclis kürsüsüne taşıdı
  14. 09:02 AK Parti anketinden dikkat çeken sonuç: Seçmenden iki net uyarı
  15. 08:56 Faruk Bildirici: Gazetecilik skandalı
  16. 08:52 2,1 milyar TL’lik yolluk: Yurtdışı görevlendirmeleri için harcanan para dudak uçuklattı
  17. 08:47 Otomatik vites otomobil kullananlar dikkat: Bu hataları yapmayın
  18. 08:42 Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
  19. 08:40 Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor
  20. 08:34 Garipoğlu'nun otopsi bilirkişi raporunu trafik polisinin hazırladığı iddia edildi
3. Sayfa Haberleri