Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşener'den Yıldırım'a flaş çağrı

Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşener'den Yıldırım'a flaş çağrı

Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşene... Millet İttifakı liderleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu ortak açıklamada bulundu. Akşener, Binali Yıldırım'a "Bu partinizin içinizdeki beceriksiz

Millet İttifakı liderleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu ortak açıklamada bulundu. Akşener, Binali Yıldırım'a "Bu partinizin içinizdeki beceriksiz tavrın önüne geçin" çağrısında bulundu. Öte yandan Akşener, "Sayın Şentop'u görevden alın Binali Yıldırım'ı Meclis Başkanı olarak aday gösterin kendisine İyi Parti olarak oy vereceğiz" dedi.

İyi Parti lideri Meral Akşener'in konuşmasından satır başları:

Beceremiyorsanız ekonomi konusunda yol göstermeye hazırız.

Erdoğan'a sesleniyorum Kılıçdaroğlu ve ben hazırız.

3ay ikamet etme zorunluluğunu siz kaldırdınız. (Büyükçekmece iddiaları)

Seçim güvenliğini sağlayamadınız bostan korkuluğu musunuz?

Türkiye'de böyle bir dönem Evren döneminde bile görülmedi.

Sandık başkanlarının asker olduğuna dair bir şikayet var Erdoğan'ın ağzından. Köylerde sandık başkanları olan imamlarımız var. Bunları tayin eden ben miyim? Sizsiniz

Bir başka konu şudur; milletimize iletmek isterim, 31 Mart Akşamı Erdoğan'ın yaptığı konuşma sağduyulu bir konuşmaydı. Aradan geçen zaman içerisinde ne oldu, kim veya kimler kulağına fısıldadı da bu duruma geldik. O muktedir konuşmanın üzerinden bu güne Erdoğan'ın kulağına kimler neyi fısıldadı da bu noktaya gelinmiştir?

Bitmeyen bir FETÖ isnadı var her konuda. Neden mücadelenizi doğru dürüst yapmıyorsunuz. Yazıktır binlerce gaziye, şehide. Maden her konu FETÖ eylemi olarak görülüyorsa, Erdoğan’ın partisinin başlangıcında yer almış bir isim, açık net söylemeliyim ki Sayın Erdoğan o gün cemaat bugün FETÖ denilen gruba uzaktı. Aradan ne zaman geçti, ne oldu, kim ya da kimler Erdoğan’ı o grupla masaya oturttu? Hem eğitimi, hem yargıyı, hem polisi bu örgüte teslim ettiren irade nedir?

'Kim oturttu kardeşim seni o masaya? Bugün şikayet ettiğin siyasi ayağına dokunmadığın, 2 araştırma önergesini reddettiğin...

Erdoğan, Ergen sinirini milletimiz üzerinden çıkarmak istiyorsa yanlıştır. Fatura kesilecekse damadına kesmelidir. Millete 'öküz' diyen vekile kesmelidir "

'BİNALİ YILDIRIM'I ADAY GÖSTERİN İYİ PARTİ OLARAK OY VERECEĞİZ'

Binali Yıldırım'a sesleniyorum; Tarih sizi böyle yazmasın. Bu partinizin içinizdeki beceriksiz tavrın önüne geçin. Biz sizi mutedil bir devlet adamı olarak biliriz.

Sayın Şentop'u görevden alın Binali Yıldırım'ı Meclis Başkanı olarak aday gösterin kendisine İyi Parti olarak oy vereceğiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Ekonomi gündemi varken İstanbul seçimlerini konuşuyoruz. Demokrasiden uzaklaşıyoruz. Bir kişinin talebine göre seçim sonuçlarını şekillendiriliyor. 7 madde halinde YSK'yı göreve çağıracağım.

'YSK'NIN ALACAĞI KARAR DEMOKRASİNİN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR'

YSK, yasalara ve önceden aldığı kararlara uymak zorunda.  YSK, seçimden kaybedenlerin devleti kullanmasına izin vermemelidir. YSK'da hakimler mi var iktidar sahiplerinin taşeronlaştırmak istedikleri mi var. İktidar sahiplerinin güçlerini kullanarak seçimi değiştirmesine YSK dur demelidir. YSK'nın alacağı karar demokrasinin önüne açacaktır."

"Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşener'den Yıldırım'a flaş çağrı" haberi, 10 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşener'den Yıldırım'a flaş çağrı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapan Akşener'den Yıldırım'a flaş çağrı 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 11 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:15 Huawei'nin Yeni Elektrikli Otomobili Avatr 12 Türkiye Pazarında
  2. 12:00 Chery: TIGGO 7 en fazla satan model oldu
  3. 11:20 NBA'in sezon için turnuvasını Los Angeles Lakers kazandı
  4. 10:41 'Nursuz pislik' hakaret sayılmadı
  5. 10:26 Çalışma ekibine göre ittifaksız seçimde Ekrem İmamoğlu'nun 6 avantajı
  6. 10:18 Yasa dışı bahiste "kiralık hesap" tuzağı
  7. 10:14 Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi
  8. 09:45 Kurtlar Vadisi'nin meşhur oteli Sözbir Otel'in sahibi Serdar Sözbir'e silahlı saldırı
  9. 09:39 Lewis Hamilton 2023 Formula 1 üçüncülüğü kupasını alıp başkasına vermiş
  10. 09:34 Sinan Akçıl ile 4 yılda iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı: Eksikliğini hissetmiyorum
  11. 09:29 31 yıl hapis cezası bulunan firari 12 yıl sonra yakalandı
  12. 09:26 İfade vermişti: Pensilvanya Üniversitesi Rektörü'nden 'antisemitizm' istifası
  13. 09:23 Şarkıcı Kurtuluş Kuş’un beraat kararında “siyasi bağlantı” iddiası
  14. 09:17 Bursa'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: Baba-oğul-torun gözaltında
  15. 08:55 Ozan Gündoğdu: Adaletin bir motokurye cinayetiyle sınavı
  16. 08:52 Dev ihaleyle Rönesans’a 24 milyar TL ödenecek
  17. 08:47 Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu kuryenin eşi: Polis, intihar ettiğini söyledi
  18. 08:41 Opel, hayvansal ürün içermeyen vegan iç kaplamalar sunuyor
  19. 08:37 Babala TV'nin ilk dizisi Olay Yeri'nin yayın tarihi açıklandı
  20. 08:35 Yılın Erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu: Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak
Politika Haberleri