Kılıçdaroğlu: Türkiye’de metamfetamin salgını var

Kılıçdaroğlu: Türkiye’de metamfetamin salgın... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Türkiye’de metamfetamin salgını olduğunu söyledi. CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi kurucusu Hacer Foggo ile halka seslenen Kılıçdaroğlu, ” Sarayın düzeni bu salgını besliyor” dedi.

Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:

Sevgili halkım bugün CHP Yoksulluk Dayanışma ofisi kurucu Hacer hanım ile sesleniyorum. Kendisinden bir konuya odaklanmasını istedim. Uyuşturucu salgınına ve bu salgının kent çeperlerine yoksul çocuklarımıza ne yaptığına bakmasını istedim. Ailelerimiz büyük bir tehdit altında. Evlerimizde yürek yangını var.Gencecik çocuklarımız uyuşturucu ağına düşüyor. Ailelerimiz çaresiz. Bir yanda çocukları bir yanda hayatın türlü zorlukları. Peki evlatlarımızın zehirlenmesinin ana kaynağı nedir? Bu aileler sokaklara uyuşturucu girmesin diye mücade ediliyor lakin mevzu sokakta değil daha büyük bir yerde. Her şey bu iktidarın ekonomi bitirmesi ile başladı. O kadar müsrifçe harcadakiler ki iktidarda kalmak için çok kirli oyuna girdiler. Her türlü kara paranın ülkeye girmesine göz yumdular. Nereye getirirsen getir kaynağı sormayacağım dediler. Uyuşturucu paralarını cari açık için kullandılar. Uyuşturucu barolarının parasına göz yumarsan sahipleri de Türkiye’ye gelir. Sonuç dünyanın her köşesinden uyuşturucu çetesi var İstanbul’a gelip yerleştiler. Kafelerde avmlerde birbirleriyle çatışmaya başladılar. İstanbul’u dünya suç örgütlerinin uyuşturucu baronlarının çatışma alanları döndüler. Arayış içerisinde olan çocuklarımız tepeden aşağıya yayılan bu pisliğin hedefi oldu. Kaynağı belirsiz kara para sokaklara indi. Türkiye’nin sokaklarda her gelir grubuna göre uyuşturucu satılıyor. Ama ben metafamıne odaklanmak istiyorum. Sıvı olarak türkiyeye getiriliyor. Özellikle İstanbul’da kritilae çevriliyor. Bağımlılık yüksek olan sentetik bir uyuşturcu. Çok ucuz olduğu için çok hızlı yayılıyor. Her türü ile lakin özellikle ile savaşmamız lazım. Bu çok önemli savaş.

Okul önünde uyuşturucu satıcınıı bacağını giren namı diğer foto roman Süleyman’a sarayda çok iyi biliyor bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. Göz yumdular. Bular onunla bununla poz veren breaking bad süleyman ülkenin zehirlenmesine göz yumuştur yazıklar olsun onlara. Bu çetelere bu rezil adamlara ne ülkemizi ne de sokaklarımızı asla teslim etmeyeceğiz.

 

"Kılıçdaroğlu: Türkiye’de metamfetamin salgını var" haberi, 31 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 31 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu: Türkiye’de metamfetamin salgını var haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu: Türkiye’de metamfetamin salgını var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:19 Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
  2. 13:13 Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
  3. 13:04 Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
  4. 13:02 Uzmanlar, 2024 için gümüş, altın ve platin tahminlerini açıkladı
  5. 13:02 Fenerbahçe'de milyonlarca euro israf edildi!
  6. 13:01 Elon Musk, Twitter'ın resmi olarak X'e dönüştüğünü duyurdu
  7. 13:01 Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
  8. 13:01 İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
  9. 13:00 17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
  10. 12:54 Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
  11. 12:53 Bakan Işıkhan emeklilere müjdeli haberi duyurdu! Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
  12. 12:49 İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
  13. 12:43 Gazze'ye Gece Yarısı İsrail Saldırısı: En Az 4 Filistinli Hayatını Kaybetti
  14. 12:34 Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!
  15. 12:31 Gazze'deki Refah Sınır Kapısı İçin İsrail'in Yeni Girişimi: Mısır'a Teklif Sunuldu
  16. 12:30 17 Mayıs 2024 güncel döviz fiyatları
  17. 12:21 İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
  18. 11:43 Patatesleri Yeniden Canlandırmanın Sırları: Kızartmadan Mücver'e!
  19. 11:40 Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu
  20. 11:34 Senegal ve Nijerya Liderleri, Batı Afrika Sorunları Üzerine Görüşmek İçin Buluştu
Politika Haberleri