Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar

Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar

Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayı... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama’ya destek olmak için Sancaktepe’de.<>CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama’ya destek olmak için Sancaktepe’de.<>

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama’ya destek olmak için Sancaktepe’de. Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun Sancaktepe’de yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

<>

“Hep birlikte, yeniden bu ülkede demokrasiyi inşa edeceğiz, birlikte çalışacağız, sen – ben demeyeceğiz, hep birlikte Türkiye’de demokrasinin güçlenmesi için mücadele edeceğiz.

Biz diğerleri gibi değiliz, vatandaşlarımız arasında ayrım yapmayız. Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan değerlidir, başımızın üstünde yeri vardır. Onlar vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar.

Kavgadan kaçınacağız, herkesi seveceğiz, hizmet etmeyi bir vatanseverlik olarak düşüneceğiz. Özgen kardeşimizi dinlediniz, herkesin başkanı olacağım dedi. Eşit hizmet getirecek, Özgen Bey’den beklediğim bir şey var; bir mahallede yoksulluk varsa, fakirler varsa o mahalleye pozitif ayrımcılık yapacaksın. Onlara daha fazla hizmet götürüp yaşam standartlarını yükselteceksin.

“SANCAKTEPE’DE HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Herkese adil, herkese eşit, ama fakire fukaraya biraz daha eşit davranacaksın. Sizlerin oylarıyla koltuğuna oturacak ama ondan şunu isteyeceğim: Sancaktepe’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Çocuklar bizim evlatlarımız, daha iyi okullar da okuyacaklar. Gece yatarken karınları tok olacak. Normalde bir sınıfta 25-26 öğrenci olması lazım. Sancaktepe’deki okullarda neden 50 kişi var? Buranın da Kadıköy, Bakırköy gibi olma hakkı yok mu? burada da varlıklı insanlar olmamalı mı? Her şeye rağmen, bütün baskılara rağmen bunu yapacağız.

Sancaktepe’nin bir özelliği daha var, Sancaktepe’yi güçlü kılan Anadolu’dur. Sancaktepe küçük bir Anadolu’dur. Anadoludan kopup gelen burada aş iş peşinde olan yüzbinler var. Bu yüzbinler ortak bir Sancaktepe kültürü oluşturmalı.

Sancaktepeli olmaktan insanlar onur ve gurur duymalı.

ASGARİ ÜCRET

Asgari ücret net 2200 TL olmalı dedik. İktidar 2200 TL yapmadı, 2 tane 2, 2 tane de sıfır koyup 2020 TL yaptılar. Buradan Sancaktepe Belediyesinde çalışan bütün işçi kardeşlerime sesleniyorum: Ayda asgari 2200 TL maaş almak istiyorsan oyunu Özgen Nama’ya vereceksin.

1 Ocak’tan Nisan’a kadar olan farkları da ödenecek. Biz halkın partisi olarak, hiçkimsenin aşıyla işiyle uğraşmayız. Herkesin işi, aşı olsun isteriz. Özgen kardeşimiz, Sancaktepe belediye başkanı olduktan sonra hiçbir işçinin işine son vermeyecek. Onlar ürettikleri, çalıştıkları sürece onlar güvencesi ben ve Özgen Bey olacak.

AKP’LİLERE SESLENDİ

AKP’li kardeşlerime sesleniyorum: Birileri her türlü hakareti yapıyor, bunlara karşı sessiz kalıyorum. Onları muhattap almak, onların diliyle konuşmak doğru değil, biz insanımızı seviyoruz. Biz Aşık Veysel’in, Mevlana’nın kültüründen geliyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz. Kimseyi bölmüyoruz, kimseye hakaret etmiyoruz. Bütün AKP’li kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; Bu memlekette huzura ihtiyacımız var. Biz huzurun adresiyiz, kavganın değil. Biz bereketin adresiyiz, yoksulluğun değil.

Hepinize en içten selamlarımı saygılarımı sunuyorum.

Bir Sancaktepe markasını hep birlikte yaratacağız, bu marka bir Anadolu, Türkiye markası olacak.

<>

"Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar" haberi, 04 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu Sancaktepe’de: Vatandaşları ayırmak, bölmek istiyorlar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  2. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  3. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  4. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  5. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  6. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  7. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  8. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  9. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  10. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  11. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  12. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  13. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  14. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  15. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  16. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  17. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  18. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  19. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  20. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
Politika Haberleri