Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz

Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz

Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlat... CHP Grup Başkan vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Belediye Başkanları toplantısında konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu "Savcılara talimat verip Kılıçdaroğlu’na fezleke hazırlayın diyorlar. Hazırlatmazsanız şe

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Turgut Özal kendini eleştiren karikatürlere saygı duyuyordu. 2018’de bir karikatür çizin de göreyim. Sorun yaratan kişiler sorun çözemezler. Sorun yeratan kişiler ülkeyi tehlikeye atarlar. Ülkenibn beka sorunu vardır. 16 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor. Saat başı CHP diyorlar, CHP ne yaptı size? Biz yönetiyorsak eleştirin. Dolar almış başını gidiyor, CHP. Ortadoğu bataklığına CHP soktuysa eleştirin. Benim yanlışlarımı neden millete söylüyor, millete şikayet ediyorsun diyorlar. Kime şikayet edeceğim. Milletin burnundan getirdin. Tahıl ambarı Konya’dayız değil mi? Bütün tahıllar dışarıdan geliyor, sorumlusu CHP mi? Bu memleketi bu hale getiren Ankara’da oturan beylerdir. Çok açık söylüyorum. Bana maaş dışında para almadın diyorlar. Evet haram yemedim. Haram yemeyi maarifet sanıyorlar. Sen haram yediysen boğazında dursun. Ben haram da yedirmem. CHP iktidar olursa malı nasıl götüreceğiz diyorlar.

FEZLEKE TEPKİSİ: HAZIRLATMAZSAN ŞEREFSİZSİN
Savcılara talimat verip Kılıçdaroğlu’na fezleke hazırlayın diyorlar. Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz. Kılıçdaroğlu fezleke ile geri adım atacak sanıyorlar. Asla geri adım atmam. 50 kere söyledik kışlaya, camiye siyaset sokmayın. Şimdi her yere siyaset soktular. Adalet yok kardeşim. Adalet olsa ben neden 450 kilometre yürüyeyim. Dolar aldı başını gitti. 15 yılda Türk parasını bu kadar dibe götüren olmadı. Bir de milliyiz derler. Mevlana’nın huzurunda söylüyorum, siz gayrimillisiniz. Siz devletin kozmik odasını açıyorsanız. Açık ve net söylüyorum vatan hainisiniz.

DOLAR’DAKİ YÜKSELİŞ
İhaleleri neden dolarla yapıyorsun? Her şey yerli yapılıyor, üretiliyor. Neden ihaleyi dolarla yapıyorsun? Yeşile merakın, dolara merakın nereden geliyor senin? Köprüyü, hastaneyi buradaki malzemelerle yapıyorsun, neden dolarla ihale açıyorsun? Vatandaş dolarları bozdurdu. Ben Erdoğan’a tek kelime söyledim. Sen servetindeki dolarları bozdurdun mu? Sen Man Adası’ndaki 1 sterlinlik şirkette 15 milyon dolarlık ne yaptın? Ben onun dolar sevgisini, yeşil sevgisini biliyorum. Şimdi bir daha fezleke hazırlayacaklar, hazırlamazsanız şerefsizsiniz.

Dolar aldı başını gidiyor. Kim kazanıyor, bankada doları olanlar. Elini kolunu sallamadan kar ediyorlar. Bunlar kim biliyor musunuz? Sabah dinden bahsedip akşam ellerin viski ile oturan beyler. Bakkalara soralım Konya’da, kaç dolarlık hesabın var diye. Bunlar Ankara’daki beylerin dolarları. Katar samimiyeti nereden geliyor?

BERAT ALBAYRAK’A ’KATAR’ ÇAĞRISI
Katarlı dedi ki, biz Akdeniz’de arayacağız enerjiyi. Kiminle ABD ile. Bir bakan dedi ki ben çok kırıldım bu karara. Hadi esip gürlesene, neden esip gürlemiyorsun? Para orada diye mi? Dolara o kadar bağlandılar ki, tefecilere esir oldular. Tefeciler diyorlar ki faizi yükselt, parayı getirmeyiz. Saraydaki zat da diyor ki, faiz çok yüksek ülkeyi CHP mi yönetiyor?

Konyalı kardeşlerime, muhafazakar demokrat kardeşlerime, ülkücü muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum; 150 milyar dolar faizi İngiltere’deki lobiye milletten aldıkları vergiyle ödediler. Faizi düşürmek için lobi kurduk diyor? Ne lobisi kurdun. Ben konuştum da, faizin kötü bir şey olduğunu öğrendi. Yakayı tefeciye kaptırdı, Türkiye’nin beka sorunu var diyor. Bir hükümet yakayı tefeciye kaptırdıysa, orada adalet yoktur.

"FERİŞTAHINIZ GELSE BENİM GÖZÜMÜ KORKUTAMAZ"
Adaletin olmadığı yerde devlet olmaz, huzur olmaz, yargı olmaz. Mevlana adalet için ne diyor; ağaçlara su vermektir diyor adalet. Zulüm nedir derler Mevlana’ya, dikeni sulamaktır der Mevlana. Zalimin yanında durmayın, harama ortak olmayın. Harama ortak olanın sonu ne olur siz benden daha iyi biliyorsunuz? Bu hükümete destek vermek demek, zulme ortak olmak demektir. Bir fezleke ile Kılıçdaroğlu’nun gözünü korkutalım diyorlar. Sizin feriştahınız gelse benim gözümü korkutamaz.

"Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz" haberi, 13 Nisan 2018 tarihinde yazılmıştır. 13 Nisan 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu’ndan ’fezleke’ çıkışı: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  2. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  3. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  4. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  5. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  6. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  7. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  8. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  9. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  10. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  11. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  12. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  13. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  14. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  15. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  16. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  17. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  18. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  19. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  20. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
Gündem Haberleri