Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil

Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil

Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki:... Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bize dostlarınız kim diye soruyorlar. Dostlarımız bu ülkenin işsizidir, işçisidir, esnafıdır, apartman görevlisidir, bu ülkenin halkıdır. Bizim dostlarımız bunlardır” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu konuşmasının son bölümünde ise Hürriyet gazetesi ile CNN Türk‘ü eleştirdi. Kılıçdaroğlu; “Bir parça itibarı olan Hürriyet gazetesi üzerinden CHP’ye saldırmaya çalışıyorlar. O gazetenin geçmişine üzülüyor insan. Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı. Gündem yaratıyor sözde. O da, CNN Türk’te o ikisi de ne yaparsa yapsın bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz, dönmeyeceğiz.”

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Sıkıntılı bir tablo var. Kontrolünü kaybetmiş, Türkiye’yi yönetemiyor, ağır sorunların altında ezilen, çaresizlik üreten, çaresizliğini ört pas etmek için sağa sola saldıran bir siyasi yönetimle, tek kişi hükümetiyle karşı karşıyayız. Cumhuriyet tarihinde ilk kez böyle bir tabloyla karşı karşıyayız.

“128 MİLYAR DOLAR NEREDE?”

AK Parti’ye ve MHP’ye oy vermiş vatandaşlarıma sormak isterim; 128 milyar dolar nereye gitti? Bu sorunun cevabını almış değilim. Cevabını veremiyorsa Saray’ın bekçisine sorsun, o söylesin. 128 milyar doları kim aldı? 128 milyar dolar nereye gitti diye soran Merkez Bankası Başkanı’nı neden görevden aldın? Gerçekler görülmesin diye mi? Bahçeli hiç bir zaman işsizlerin derdiğini dile getirmedi. Onun tek derdi var Saray’ın bekçilini yapmak. Bunu söylerken üzülüyorum ama ülkücü kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; ben milliyetçiliğin ne olduğunu Bahçeli’ye de göstereceğim, dünyaya da göstereceğim. Ben Saray beslemelerine asla ve asla itibar etmeyeceğim.

İKTİDAR YİNE ‘DARBE’ MAĞDURU

Bütün bunlar olurken vay efendim Türkiye’de darbeciler var. Ne darbesi ya? Montrö sözleşmesi dolayısıyla emekli büyükelçiler açıklama yaptı tık yok, emekli amiraller açıklama yaptı, vay efendim yeniden darbe! Ne darbesi kardeşim, ne darbesi? Bütün bunların üstünü örtmek için. Esnafın, çiftçinin derdi konuşulmasın diye. Koro halinde milletin derdiğini bir yere çekeyim. Sen çıkıp baştan; ne Montrö’sü ne Lozan’ı kardeşim? İkisi de bizim güvencemizdir desen zaten bir sey olmayacaktı. Yok kardeşim, geçti onlar. Kimse yemiyor artık bu numaraları. Adam emekli amiral. Emekliler dünyanın neresinde darbe yaptı? Bunlar gerçekten akıllarını peynir ekmekle yemişler. Bu kadar saçmalığı Türkiye Cumhuriyeti devleti hiç görmedi ve duymadı.

O GAZETENİN GEÇMİŞİNE ÜZÜLÜYOR İNSAN

Darbe marbe bilmem ne hikayelerini güçlendirmek için havuz medyasını kullanamıyorlar çünkü itibarı yok. Bir parça itibarı olan Hürriyet gazetesi üzerinden CHP’ye saldırmaya çalışıyorlar. O gazetenin geçmişine üzülüyor insan. Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı. Gündem yaratıyor sözde. O da, CNN Türk‘te o ikisi de ne yaparsa yapsın bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz, dönmeyeceğiz.

 

"Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil" haberi, 06 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 07 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu'ndan Hürriyet gazetesine tepki: Eskiden amiral gemisiydi, şimdi sandal bile değil 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
  2. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
  3. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
  4. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  5. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  6. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  7. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  8. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  9. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
  10. 02:37 Bu 8 burca asla sırrınızı vermeyin!
  11. 02:34 Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  12. 02:23 İliç'teki maden kazası için oluşturulan komisyonun üyeleri belirlendi
  13. 01:59 Kredi kartı sıkılaşması risk doğuruyor
  14. 00:58 AB zirvesinin Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde, Kıbrıs konusuna vurgu yapıldı
  15. 00:51 Ukrayna yetkilileri, Çernigiv'e yönelik saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi
  16. 00:48 Fahrettin Altun açıkladı: "200'ü aşkın İsrail kaynaklı dezenformasyonu ifşa ettik"
  17. 00:20 Hollanda milletvekilleri, Kavala ve Demirtaş hakkındaki yönergeyi kabul etti
  18. 00:20 Seçimin acısı çıkmaya başladı: Ücretsizdi ama artık yüzde 25 zamlı!
  19. 00:19 AB, İsrail'e Gazze'ye insani yardım girişlerine izin verme çağrısı yapıyor
  20. 00:16 İsrailli Bakan Ben-Gvir'in tartışmalı önerisi: "Filistinlilere Ölüm Cezası Verilsin”
Politika Haberleri