Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! ... Kızılcık Şerbeti'nin dün akşamki bölümünde Nursema, kendisini gerdek gecesi camdan aşağı atan eşini, her insanın içinde ifşaladı. Ailesine yaşadıklarını anlatarak hesaplaşan Nursema'nın sahnesi sosyal medyada gündem yarattı.

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaşmış olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. İstemeyerek evlendirilmiş olduğu eşi tarafınca gerdek gecesi camdan aşağı atılan Nursema, her insanın içinde hesaplaştı.

NURSEMA HER ŞEYİ BİR BİR İFŞA ETTİ

Kendisini zorla evlendiren ailesini iftara çağıran Nursema, her insanın içinde kocasının kendisini camdan aşağı attığını söyleyerek "Son zamanlar bana yaşattığınız her şey için sonsuz teşekkür ederim. Babacığım, beni evlendirdiğin gün var ya bu ruh hastası beni camdan aşağı attı. Ben iki gün yoğun bakımda kaldım. Beynimde ödem oldu anne. Ve siz o sırada beni bu psikopatla İtalya'da balayında zannediyordunuz.

Kızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitledi

Bu hanım (kayınvalidesi) benim telefonuma el koydu ve senin attığın mesajları bu hanım cevapladı. Siz beni asla mi merak etmediniz? Benim şahitlerim var. Bu eve geri döndüm şundan dolayı hepinizin gözünün içine baka baka gerçekleri konuşmak için. Şimdi ben bu evden defolup gideceğim. Ben bu manyakla değil aynı evde kalmak bundan sonrasında yan yana bile gelmem. Sanmayın ki sizinle de geleceğim. Asla o eve geri dönmeyeceğim. Siz benim için bittiniz. Senin benzer biçimde bir annem yok benim. Senin benzer biçimde de bir babam yok. Anne sen bana sakın 'kızım' deme. Şimdi hepiniz birbirinizi yiyin. O evdeki huzurun bozulsun anne" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitledi

FATİH, İBRAHİM'E SALDIRDI

Nursema, eşinin yüzüne tükürerek odadan çıkarken öfkeden deliye dönen Fatih de ablasını camdan atan İbrahim'in üstüne atladı. Pembe de kızı hastanedeyken kendisine yalan söyleyen dünürüne hücum etti.

Kızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitledi

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Kızılcık Şerbeti dizisindeki yüzleşme sahnesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kullanıcı sahne için "Böyle rezil herifler her insanın içinde ifşa edeceksin", "Çok iyi bir sahne" ve "Haftalardır hepimizin söylemek istediği şeyleri bir bir haykırdı Nursema" dedi.

İşte dizi için meydana getirilen bazı paylaşımlar...

Kızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitlediKızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın öcü seyircileri ekrana kilitledi

"Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı" haberi, 25 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  2. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  3. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  4. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  5. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  6. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  7. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  8. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  9. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  10. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
  11. 04:37 Pastacıların sırrı ifşa oldu! Kek kabartmak bu kadar kolay!
  12. 04:35 Microsoft Store yeni güncellemeyi kullanıcılarına sundu
  13. 04:31 Elon Musk duyurdu: X artık ücretli olacak!
  14. 04:29 Telegram kurucusundan açıklama: Bir yıl içinde bir milyar kullanıcıya ulaşacak!
  15. 04:27 WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor!
  16. 04:23 Akıllı telefonların ömrü kaç yıl?
  17. 04:20 Yenilenen EQA ve EQB Türkiye’de!
  18. 04:13 Mükemmeliyetçilik: Başarının düşmanı mıdır yoksa dostu mu?
  19. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  20. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
Magazin Haberleri