Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan "Leyla ile Mecnun" dizinden neden kavulduğunu açıkladı

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan "Leyla... "Kızılcık Şerbeti" dizisine dahil olan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Leyla ile Mecnun dizisi ve Kızılcık Şerbeti hakkında açıklamalar yaptı. Taylan Aslı Atasoy'un sunduğu ve iBB Kültür ve Sanat tarafından düzenlenen 'Görseli Düşünmek' temalı seminerde konuştu! Kavulduğunu anlattı

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbet dizisine katılan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, iBB Kültür ve Sanat tarafından düzenlenen "Görseli Düşünmek" temalı seminerde Taylan Aslı Atasoy'un sunduğu programda Leyla ile Mecnun ve Kızılcık Şerbeti dizileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Magazin News'in yayınladığı habere göre: Tiyatro projelerinde yer almak istemediğini açıklayarak hayranlarına kötü haberi verdi. Sahneye çıkmak istemediğini anlatan Taylan, "Artık bana bakmaya fırsatın olmuyor. Artık her gece sahneye çıkacak heyecanım ve enerjim kalmadı." Açıklama yaptı.

LEYLA İLE MECNUN NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

TRT1 ekranlarında 2010-2013 yılları arasında izleyiciyle buluşan "Leyla İle Mecnun" dizisinde İskender Çınar karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, dizinin neden yayından kaldırıldığını ve neden TRT'den kovulduğunu açıkladı.

Dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgili konuşan Ahmet Mümtaz Taylan, "TRT'den bu yüzden kovuldum. Gerçek finali bilmiyorum" dedi. Burak Aksak, pek de iyi gitmeyen o diziden sonra yaptığımız "Ben de Kaçırdım" dizisinde Leyla İle Mecnun'un olası finalinden bahsetti. İlginçti. O bir balıktı, diğeri ise bir ağacın gölgesiydi. Çok güzel bir hikayeydi. Bu kadar. Mutlu sonla biten dizi yoktur.  Türkiye'nin bu haliyle 104 bölümü TRT'de kimseyi rahatsız etmeden istediğimiz gibi oynattık. Bunun için TRT'nin hakkını vermemiz lazım. Biz hep eleştiririz ama öte yandan bana sorarsanız özel bir kanalda Leyla ile Mecnun'un 10 haftadan fazla süreceğini kimse tahmin etmemişti. Ama TRT bekledi. Ayrıca 104 bölümün çekimlerine katıldı. "TRT Payı" bu dizide eleştiriler aldı. Neyi eleştiriyoruz? dedi.

"LEYLA VE MECNUN'UN GERİ GETİRİLMESİ HATA DEĞİLDİ"

"Leyla ve Mecnun'un Exxen'e gönderilmesini hata olarak mı görüyorsunuz?" sorusuna Taylan şu cevabı verdi: "Ben düşünmüyorum. Bunu bir hata olarak görmeyin. Hataları elbette olabilir. Aynı hissi vermeyebilir. 10 yıl sonra. Bunun nesi doğal değil? Biz aynı adamlar değiliz. Biz değiştik. Türkiye değişti. Tamamen farklı bir yere atıldı. Seyirci profili değişti. Eğitim ve hukuk değişti. Tamamen farklı bir yere dönüştü. Kayıplar oldu ama sonraki 40 bölümü iyi niyetimizle yaptık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Pek çok insan bunu beğendi ve onu eleştiren ve tuhaf olduğunu düşünen insanlar da vardı. Olur böyle şeyler. Bizim işimizde eleştiri her halükarda gereklidir. Bunu bir hata olarak görmüyorum. "Görsem oynamam" dedi.

Eleştirmenlere yanıt Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunu nedeniyle Kızılcık Şerbet'ten ayrılmasının ardından diziye "Abdullah Ünal" karakteriyle katılan oyuncu, diziye katılımıyla ilgili şunları söyledi: "Settar Tanrıöğen hastalandı ve çok zor ameliyatlar geçirdi. Öncelikle, umarım iyileşir. Harika bir oyuncu ve karakter. Tanrı onu korusun. Onun onayıyla bu çalışmaya devam edilecekti. Kızılcık şerbetinin geniş bir kitlesi var. Süitte onlarca çalışan çalışıyor ve hayatlarına devam ediyorlar. Yüzlerce kişinin ilgisini çeken projenin bir şekilde devam ettirilmesi gerekiyordu. Kamuoyuna en az yabancı gelecek şekilde gelişmek için çalışmalara başladık. Konu bununla ilgili. Gerisi izleyicinin eleştirisine bağlıdır. "Zaman gösterecek" dedi.

Taylan, diziye yönelik eleştirilere dizinin merdiven sahnesi hakkında şunları söyleyerek yanıt verdi: "Merdivenlerden ineyim. Bazıları öyle dedi aşağı inme merdiveni konusunda 'muhafazakâr' değildir. Muhafazakar kardeşlerimiz ve meslekten olmayanlar merdivenlerden iniyor. dedi.

EN AZ İKİ FİLM YÖNETMEK İSTİYORUM!

Hedefinin yönetmen olmak olduğunu gören Taylan, şunları söyledi: "Birkaç film yönetmek istiyorum. Ancak bunlar zaman ve mekan meselesidir.  Sıkıcı problemler hakkında filmler yapmak istiyorum. Zor sorunları olan şeyler hakkında düşünüyorum. Bunlar aynı zamanda zaman, yer ve para gerektiren şeylerdir. Hiç durmadan, sapmadan en az 2-3 film çekebilirsem dünyanın en mutlu insanı olacağım. Ben bunu başaramasam da kızım bu konuda uzmanlaşıyor..

DAHA FAZLASINI İSTİYORSANIZ DAHA ÇOK ÇALIŞIRSINIZ

"Heyecanı sevmiyorum. Korkuyorum. Gerginliği sevmiyorum. Bu hoşuma gitmediğinden değil, sadece izlemiyorum. Bir aktör için tür diye bir şey yoktur. %49'dan fazla beceri ve %51'den fazla işçilikle başa çıkamazsınız. Daha fazlasını istiyorsanız daha çok çalışırsınız. Yeteneğinize değer veriyorsunuz. Bir asker ya da sporcu gibi yaşamalısınız. Değilse erkek ve kadın oyuncuların ne kadar yakışıklı olduğunu bilirsiniz. Bunu duymuşsundur. Yetenek hiçbir şeyi kurtarmaz, yalnız çalışmak anlamsızdır. "Makul oranda olmalılar."

 

"Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan "Leyla ile Mecnun" dizinden neden kavulduğunu açıkladı" haberi, 03 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan "Leyla ile Mecnun" dizinden neden kavulduğunu açıkladı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Taylan "Leyla ile Mecnun" dizinden neden kavulduğunu açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Magazin News

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  2. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  3. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  4. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  5. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  6. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  7. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  8. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  9. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  10. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  11. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  12. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  13. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  14. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  15. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  16. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  17. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  18. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  19. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  20. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Medya Haberleri