Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum

Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum

Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum Kızının naaşına sarılıp ağladı

Burdur’da dayısı tarafından darp edilip öldürülen minik Ayşenur’un cenazesi, annenin cezaevinde olması, üvey dedesi Erdoğan Kazık’ın da Ayşenur’un cenazesini almak istememesi nedeniyle çarşamba gününden bu yana Burdur Devlet Hastanesi morgunda bekliyordu. Ayşenur Kazık’ın cenazesi, bugün akşam saatlerinde babası Erdi Karakiraz ve yakınlarına teslim edildi.

“KIZIMIN YÜZÜNÜ BİLE GÖREMEDİM ÖLÜSÜNÜ GÖRÜYORUM”

Baba Erdi Karakiraz, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Son üç günde yaşadıklarım psikolojimi bozdu. Kızımın yüzünü dahi göremedim. Ölüsünü göreceğiz şimdi. Oğlumu benden habersiz yurda teslim etmişler. Oğlumun nüfusu benim üstüme kayıtlıydı. Oğlumu almak için gerekli yerlere başvurdum. Tek onun var olduğunu bilmek beni hayatta tutuyor. Allah’ın izniyle sağsalim oğlumu da almak istiyorum” dedi.

Erdi Karakiraz’ın ablası Gamze Yıldız ise “Kızının yüzünü bir kez göstermediler kardeşime. Şimdi ölüsünü veriyorlar. Haksızlık bu. Dört gün sonra oğlumuzun cenazesini de mi verecekler” diye konuştu.

Babaanne Kader Tuğla da “Bizim çocuğumuzu bizim kucağımıza versinler. Bizim tek dayanağımız o çocuk” dedi.

KIZININ CESEDİNE SARILIP AĞLADI

Cenazenin morgdan çıkarılması sırasında Erdi Karakiraz, kızının cesedine kapanıp gözyaşı döktü. Ayşenur’un cenazesi Burdur Belediyesi cenaze nakil aracı ile Konya’nın Akşehir İlçesi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Minik Ayşenur, yarın Akşehir Nasreddin Hoca mezarlığında toprağa verilecek.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Burdur’a bağlı Cemil Mahallesi’nde annesi, anneannesi ve dayısıyla aynı evde yaşayan Ayşenur Kazık’ın çarşamba sabahı yatağında ölü bulunmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Kader Karadeniz, anneanne Yüksel K. ve dayı Hızır Tunç Çetinkaya, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilmişti.

Anne Kader Karadeniz, savcılık ifadesinde 2017 yılında Erdi Karakiraz ile evlendiklerini, 2018’de oğlu Tacettin’in dünyaya geldiğini, Ayşenur’a 1 aylık hamileyken ayrıldıklarını belirtti. Kader Karadeniz, eski eşinin çocukla ilgilenmediğini, doğumdan sonra kendi üvey babasının nüfusuna kaydettirdiğini anlattı.

“KAFAM KALDIRMADIĞI ZAMANLAR DÖVDÜĞÜM OLUYORDU”

Dayı Hızır Tunç Çetinkaya ise “Kafam kaldırmadığı zamanlar dövdüğüm oluyordu. Olay gecesi de Ayşenur’un ayağına iki defa elimle vurdum. Morluklar o yüzden oluşmuştur. Kafasını da koltuğun kenarına vurdum. Ablam işten gelince morlukları sordu. Ben de ‘kafasını tahtaya vurdu’ dedim. Tepki vermedi. Gece 2’de diğer yeğenim Tacettin uyandı. Ona mama yapıp uyuttum. Ayşenur da uyandı ve ses yapıyordu, ‘ses yapma’ dedim. Sonra ses yaptığı için ayağımla bir defa vurdum. Ama neresine vurduğumu hatırlamıyorum. Çok ağladı. Vurduğum için üzüldüm sonra uyudu. Sinirlendiğim zaman çocuklara vururdum” ifadelerini kullandı.

ANNE VE DAYI TUTUKLANDI

Gözaltına alınan anneanne Yüksel K. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Anne Kader Karadeniz ‘ihmali davranışla kasten ölüme sebep olma’, Hızır Tunç Çetinkaya ise ‘çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

"Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum" haberi, 14 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 14 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kızımın yüzünü bile göremedim ölüsünü görüyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:53 Xiaomi, İlk Elektrikli Otomobilini Piyasaya Sürdü
  2. 13:53 Ev Yapımı Peynirli Börek Tarifi: Sofralarınıza Lezzet Katın!
  3. 13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
  4. 13:47 20 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  5. 13:45 Beşiktaş'ta bir futbolcuyla yollar kesin olarak ayrıldı!
  6. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  7. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  8. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  9. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  10. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  11. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  12. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  13. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  14. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  15. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  16. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
  17. 13:14 Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
  18. 13:10 Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı: O isimle yollar ayrıldı!
  19. 13:08 Batman Merkezli 'Mahzen-30' Operasyonu: 'Odacılar' Organize Suç Örgütü Çökertildi!
  20. 13:06 TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yerli turizmi desteklemek adına çağrıda bulundu
Yerel Gündem Haberleri