Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıklamalar peş peşe!

Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıklamalar peş peşe!

Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıkla... Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Kocaelispor'un, Göztepe mücadelesi sonrasında açıklamalar peş peşe geldi. 3-2 Göztepe'yi mağlup eden Kocaelispor, oldu. Bu maçın ardından teknik direktörler de peş peşe açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Kocaelispor'un Göztepe'yi üç penaltıyla 3-2 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

iha-20240403aw176344-1-t.jpg

MUSTAFA GÜRSEL AÇIKLAMA YAPTI! 

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: "Galibiyetten dolayı çok minnettarız. İhtiyacımız vardı, tüm ilgililerin bu 3 puana ihtiyacı vardı, bunun olacağını tahmin edemezdik. 2-0'lık yenilgiden dönmek çok güzel bir duyguydu. Bizi çok mutlu etti. Maçın ilk yarısında sahada iyi durduk ama oyunda istediğimizi yapamadık. Aslında rakibe hiç yer bırakmadık. İkinci yarıda takım ve oyuncu değişiklikleri yaptık. Biz de bir yer bulduk. Hücumda oynamaya başladık ama gol atamadık. Bu arada bir gol daha attık. Bir kıvılcıma ihtiyacımız vardı. İlk hedef kıvılcımdı. Daha sonra tüm taraftarlar ve oyuncularla bir veya iki maç kazanmayı istemeye başladık. Üç tane bulduk. Oyuncularım adına da çok mutluyum. Sadece 3 puanla kazandık ve bunun bilincindeyiz. Kocaelispor olarak hedeflerimizi her zaman biliyoruz. Bu hedefimize ulaşmaya başladık. Bir adım attık. Önemli olan sezon sonunda hedefe hep birlikte ulaşmamız. Tek umudumuz, ayaklarımızı yere sağlam basarak, önümüzdeki maçlarda moral ve motivasyonumuzu artırarak, tempoyu yükselterek sezon sonu hedefimize ulaşmak. O zaman gerçek sevinci yaşayacağız ve bu maçın bir anlamı olacak. Meşaleyi yaktık. Bugün taraftarlarımıza, oyuncularımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür etmek istiyorum. İlk defa topluluğun enerjisini hissettim. Buna devam etmeliyiz. Hedefe hep birlikte ulaşacağız. "Zafere katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.

iha-20240403aw176344-3-t.jpg

"Bunun böyle biteceğini tahmin edemezdik." Gürsel, takımın ayrılma sinyali verdiğini söyledi. az sonucu olan bir oyundur. Henüz ilk kıvılcımı alamadık. Futbol güven, coşku ve enerji demektir. Geldiğimizden beri bunu fark etmedik. Hız şimdiden arttı. Çocuklar bunu çok istiyordu. Heyecan ve mutluluk yaşadılar. Değişikliklerimiz de yürürlüğe girdi. Gelen ve giden herkese teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra da böyle olacak dedi. Soruları yanıtlayan Gürsel, şunları söyledi: "Uzak hedefler koymak istemiyorum. Yola bakmamız lazım. Tek maç oynayalım. Gerçekçi hedefimiz bu takımı tek maçla Süper Lig'e çıkarmak. Play-off'a kalsak bile geldiğim günden bu yana hedefim finalde onların hızıyla oynamak, taktikleriyle iyi bir takım olabilmek. Amacımız bu takımı bir üst lige taşımak. Bugün moral ve motivasyon iyiydi. Geldiğimiz günden beri peşimizden gelmeyen kader bugün bizimleydi. Maç öncesinde hiçbirimiz bu maçın bu şekilde biteceğini tahmin edemezdik. "Kazanmak güzel" dedi.

iha-20240403aw176344-7-t.jpg

STOİLOV: "DUYGULARIMIZ VARDI, MORALİMİZİ KAYBETTİK.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ise şunları söyledi: "Bugün çok güzel bir maçtı. Takımımız özellikle iyi oynadı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttık. Maçın son 5-10 dakikasında duygulandık. Bu nedenle oyun anlayışımızı kaybettik, savunma organizasyonumuzu kaybettik. Futbolda oluyor bunlar. Başımızı dik tutalım ve önümüzdeki maçlara odaklanalım. Önümüzdeki maçı kazanıp hedefimize ulaşacağız" dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Stoilov, şunları söyledi: "Kariyerimde bu kadar özel bir maç hatırlamıyorum. Futbolda bazen son dakikalarda kaybedersiniz. Sadece son dakikalarda duygulandık. İstemediğimiz hedefler yarattı. Öte yandan atmosfer de çok iyiydi. Taraftarların stadyuma gelmesi her zaman harikadır. Futbol taraftarlar için oynanır. Umarız bir sonraki maçta stadyum yine dolacaktır. Her maçı tam stadyumlarda oynuyoruz. Biz buna alışığız. Taraftarları sahaya çekmek için her zaman çalışıyoruz" dedi..

"Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıklamalar peş peşe!" haberi, 03 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıklamalar peş peşe! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kocaelispor -Göztepe maçının ardından açıklamalar peş peşe! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Spor Haberleri