Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan ve Engin Polat'a ilişkin soruşturma tamamlandı

Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan ve Engin Polat'a ilişkin soruşturma tamamlandı

Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan v... Engin ve Dilan Polat çifti, evlerinde düzenledikleri doğum günü partisi nedeniyle komşularıyla otopark konusunda yaşadıkları anlaşmazlıkla ilgili soruşturma tamamlandı. Dilan Polat hakkında 8 yıl 4 ay, Engin Polat ise 11 yıl 4 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Engin ve Dilan Polat çifti, evlerinde düzenledikleri doğum günü partisi nedeniyle komşularıyla otopark konusunda yaşadıkları anlaşmazlıkla ilgili soruşturma tamamlandı. Dilan Polat hakkında 8 yıl 4 ay, Engin Polat ise 11 yıl 4 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat, "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi dört ayrı suçtan tutuklu bulunuyorlardı. İddiaya göre, 2 Haziran 2023 tarihinde Çekmeköy'deki evlerinde parti verirken komşularıyla park yüzünden yaşadıkları tartışmanın ardından komşularının evine giderek tehdit etmişlerdi. Komşuları Metin Serhat ve Esra Esen A., Polat çiftinden şikayetçi olmuştu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanmıştı.

ENGİN POLAT KOMŞUSUNUN EVİNİ BASTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olay tarihinde Engin Polat'ın doğum günü olduğu ve evine davet edilen misafirlerin geldiği belirtiliyor. Doğum günü kutlaması için gelen Songül S. adlı kişinin bebeğinin ateşlenmesi üzerine doktora götürülmek istendiğinde, araçlarını park eden Metin Serhat A.'nın aracı yüzünden çıkış yapamadıkları ve çocuğun rahatsızlanmasına neden olduğu ifade ediliyor. Songül S.'nin, aracın çekilmesi için Metin Serhat A.'nın evine gittiği, ancak aracın çekilmemesi üzerine Engin Polat'ın Esra Esen A.'nın izin vermemesine rağmen içeriye girdiği belirtiliyor.

DİLAN POLAT KOMŞUSUNU TEKMELEDİ

İddianamede, Engin Polat'ın evde göremediği Metin Serhat A.'yı arayarak küfrettiği, daha sonra yolda karşılaştıkları ve Polat'ın Metin Serhat A.'ya tekme atarak küfrettiği, ardından Dilan Polat'ın da Metin Serhat A. ile karşılaşarak tartıştığı belirtiliyor. Engin Polat'ın eşi Dilan'ın tartışmayı görmesi üzerine Metin Serhat A.'ya karşı darp eyleminde bulundukları ve "seni öldüreceğiz, yaşatmayacağız" diyerek her ikisinin de tehdit ve darp eyleminde bulunduğu iddia ediliyor.

DİLAN İÇİN 8 YIL 4 AY ENGİN İÇİN 11 YIL 4 AY HAPİS İSTEMİ

Hazırlanan iddianamede, İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nün Metin A.'nın yaralanmasının hafif nitelikte olduğuna dair rapor sunduğu, ayrıca Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu hakkında da soruşturma yapıldığı ve takipsizlik kararı verildiği ve bu kararın kesinleştiği belirtiliyor. Dilan Polat'ın "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise bu üç suça ek olarak "konut dokunulmazlığını ihlal" suçunu işlediği ifade ediliyor. Savcılığın Engin Polat için 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası istediği belirtiliyor.

"Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan ve Engin Polat'a ilişkin soruşturma tamamlandı" haberi, 22 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan ve Engin Polat'a ilişkin soruşturma tamamlandı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Komşularıyla otopark kavgası yaşayan Dilan ve Engin Polat'a ilişkin soruşturma tamamlandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:09 İstanbul'da ev kiraları resmen uçtu! Hangi ilçede oturanlar kaç lira kira ödüyor?
  2. 03:58 Özgür Erdursun kötü haberi verdi: "2025 emeklileri yüzde 30 daha düşük maaş alacak"
  3. 03:47 Ümit Karan'dan yıldız isim için sert eleştiri: 'Kimse gözünün yaşına bile bakmaz"
  4. 03:41 Emeklileri Sevindirecek Rakamlar: Bankalar Arasında Promosyon Rekabeti Artıyor!
  5. 03:34 2025 Yılında emekli olanlar daha düşük maaş mı alacak? Abdullah Güler açıkladı
  6. 01:45 Kerem Aktürkoğlu Şov: Benfica, Gil Vicente'yi 5-1’le Geçti!
  7. 01:38 Netanyahu: “Bize Saldıran Herkesi Hedef Alırız
  8. 01:30 Emekliye neden zam yapılmıyor ortaya çıktı: Şeref Oğuz isyan etti
  9. 01:20 Uçakta Cinsel İlişki Şoku! Çift Gözaltına Alındı
  10. 00:36 Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye Güney Kıbrıs hakkında tepki yağdı!
  11. 00:34 İşte 29 Eylül Resmi Gazete kararları!
  12. 00:14 Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi geldi: "Skora göre penaltılar kolay veriliyor"
  13. 00:12 Helene kasırgası vuran ABD'de 52 kişi öldü hasar ise 26 milyar dolar!
  14. 00:02 3600 Ek Gösterge ile Emekli Maaşlarına 6.000 TL Artış! SSK ve BAĞ-KUR’da Dönüşüm Başlıyor!
  15. 00:01 Osimhen'den sakatlık açıklaması geldi
  16. 00:00 Ünlü Havayolu Şirketi İflas Etti: Tüm Uçuşlar İptal!
  17. 23:59 İşte en sağlam SUV modelleri!
  18. 22:40 Ahmet Çakar'ın kehaneti gerçekleşti: Herkes bunu konuşuyor!
  19. 22:40 CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifası kabul edildi
  20. 22:40 Okan Buruk'tan maç sonrası flaş itiraf: 'En büyük korkumuz sakatlıktı'
Gündem Haberleri