Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif... Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı! Kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen  Fatih Mehmet Maçoğlu'nun boğaz ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'nde yaptırdığı başvurunun sonucu açıklandı.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, ''Dün yaşadığım boğaz ağrısından sonra hastanedeki tetkiklerim ve yapılan test sonuçlarına göre Coronavirüs testi sonucum pozitif çıkmıştır. Tunceli Devlet Hastanesinde tedavi sürecim başlamıştır... En kısa zamanda haberleşmek üzere'' açıklamasını yaptı.

Son olarak 23 Nisan itibariyle Tunceli’de tedavi gören son koronavirüs hastasının ardından bir da taburcu olmasıyla kentte virüs vakası kalmamıştı.

Kamuoyunda ‘Komünist Başkan’ olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu’nun belediye başkanlığını yaptığı Tunceli’de geçtiğimiz hafta testi pozitif çıkan 8 hastanın tamamının sağlığına kavuşarak taburcu edilmesi ile kentte koronavirüs vakası kalmamıştı. Ancak daha sonra bir kişinin daha testinin pozitif çıkması ile Tunceli, “Vaka olmayan tek kent” ünvanını kaybetse de “Vaka sayısı en az olan iller” sıralamasında ilk sıradaki yerini koruyor.

Komünist Başkan, virüsü yenen Tunceli’nin başarı sırrını açıkladı

Komünist Başkanın Özgeçmişi

On bir kardeş olan ve yoksul bir aileden gelen Fatih Mehmet Maçoğlu, 1968'de Ovacık'ın Çemberlitaş(Gewrik) Köyü'nde doğdu. Fatih Mehmet Maçoğlu, ilk öğretimi Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda okudu. Daha sonra Bingöl Sağlık Lisesi'ni kazandı. Ailede okuyan tek kişi olan Maçoğlu, Bingöl Sağlık Lisesi'nden sonra Konya Bozkır Hisarlık kasabasında sağlık memuru olarak göreve başladı. Daha sonra askerlik durumundan kaynaklı Tunceli Pertek Pınarlar Sağlık Ocağı'na tayin oldu. Askerlik bittikten sonra da Pertek ilçesi Merkez Sağlık Ocağı'nda görev yaptı.

1996 yılında Sağlık ve Sosyal Emekçiler Sendikası'nın aktif üyesi olarak işyeri temsilciliğinde bulundu. 2007 yılından 2017 yılına kadar Tunceli Devlet Hastanesi'nin Acil Polikliniği'nde görev yapan Maçoğlu, 2014 yerel seçimleri için kamu görevinden istifa ederek Dersim'in Ovacık ilçesinden belediye başkan adayı oldu. Evli iki çocuk babası olan Maçoğlu, 2014'te yerel seçimlerede Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) adayı olarak Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) Ovacık Belediye Başkanı seçilerek beş yıl boyunca Ovacık' ta görev yaptı.

Gelinen süreçte 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) ve onun öznesi olduğu Dersim Demokratik Halk Dayanışması (DDHD) adayı olarak TKP listesinden Dersim merkez Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.

"Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!" haberi, 22 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Komünist Başkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:06 Eğlenceli Öğrenme: TÜİK ve UNICEF İşbirliğiyle Yeni Çocuk Portalı!
  2. 11:02 Gazze'de İsrail Saldırıları: Son 24 Saatte 32 Ölü, 59 Yaralı
  3. 10:56 Çin Güney Kesiminde Şiddetli Yağışlar Felakete Yol Açtı: En Az 4 Ölü, 10 Kayıp
  4. 10:55 Ağıt yakarken kullandığı ifadeler gerekçe gösterildi: Emine Şenyaşar’a Erdoğan’a hakaretten dava
  5. 10:49 Akit yazarları Sabri Şahsuvar: AK Parti kendisini ulusal Kemalist alanın göbeğine teslim etti
  6. 10:48 Yaşlılar ve Çocuklara Dikkat! Meteorolojiden Uyarı Geldi
  7. 10:48 Son dakika: Fenomen yönetmen hayatını kaybetti!
  8. 10:47 Epic Games'te Zam Alarmı: Oyun Fiyatları Artıyor!
  9. 10:44 Tarih verildi: Motorine indirim geliyor
  10. 10:36 Cem Yılmaz 51’inci yaşını dikkat çeken bir paylaşımla kutladı
  11. 10:32 Karar yazarı Akif Beki: Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor
  12. 10:25 İYİ Parti Genel Başkan adayı Tolga Akalın: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanılabilir
  13. 10:18 Kayyumlar ‘gezi teknesi’ de almış: Van'da kayyumların geçmiş harcamaları ortaya çıktı
  14. 10:16 Bugün Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak
  15. 09:51 Belediye başkanları Özgür Özel'den Erdoğan’ı ikna etmesini istedi
  16. 09:45 Yanardağda fotoğraf çekilirken volkana düşen kadın feci şekilde can verdi
  17. 09:41 Abdurrahman Dilipak: Çok komik bir rejimimiz var
  18. 09:36 Songül Karlı: İstediğim bir insan çıkmadı karşıma
  19. 09:31 Esteban Ocon: Güncellemelerle geliştik ama daha fazlasını bekliyorduk
  20. 09:22 AK Parti'den sosyal medya uyarısı: Paylaşım yaparken dikkatli olun
Haberleri