Korona önlemleri nedeniyle alınmadığı hastaneyi basıp doktorun burnunu kırdı

Korona önlemleri nedeniyle alınmadığı hastan... Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, hastaneye rahatsız olan eşiyle birlikte giden E.Y., pandemi kuralları nedeniyle refakatçi alınmadığının söylenmesi üzerine olay çıkardı. Beraberindeki arkadaşlarıyla görevlilere saldıran E.Y hastane başhekiminin burnunu kırdı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, özel hastaneye rahatsız olan eşiyle birlikte giden E.Y., pandemi kuralları nedeniyle refakatçi alınmadığının söylenmesi üzerine olay çıkardı. E.Y. ve beraberindeki kalabalık, metal sopalarla görevlilere saldırdı. Olayda 1 özel güvenlik görevlisi omzundan yaralanırken, hastanenin başhekiminin burnu kırıldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Körfez Güney Mahallesi'nde bulunan özel hastanede meydana geldi. Rahatsız olan eşiyle birlikte hastaneye gelen E.Y., görevliler tarafından pandemi kuralları gereği hastane içerisine hasta dışında kimsenin alınmadığı konusunda uyarıldı. Bunun üzerine E.Y., hastaneden ayrıldı. Eşinin tedavisinin tamamlanmasının ardından, yaklaşık 2 saat sonra hastaneye dönen E.Y. ve yanındaki kalabalık grup, ellerindeki metal sopalarla görevlilere saldırmaya başladı. Olayı görerek araya giren özel güvenlik görevlisi Ali Terzioğlu'nun aldığı darbelerden dolayı omzu çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan hastanenin başhekimi Opr. Dr. Ufuk Şenel'in ise burnu kırıldı. Saldırganlar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BURNU KIRILAN BAŞHEKİM, O ANLARI ANLATTI

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki özel hastanede, pandemi kuralları nedeniyle refakatçi alınmadığının söylenmesi üzerine olay çıkaran Ercan Y. ve akrabalarının saldırısında burnu kırılan başhekim Opr. Dr. Ufuk Şenel, o anları anlattı. Şenel, "Türkiye ve tüm dünyada Covid dönemi geçiriyoruz. Kötü bir pandemi dönemi ve bu dönemde Sağlık Bakanlığı'mızın ve Bilim Kurulu'muzun kararlarıyla hastanemizde gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz. Bu önlemlerden biri de hastanemize hasta refakatçilerinin mümkün olduğu kadar girmemesi veya tek girmeleri şeklinde. Çünkü biz içeride onlara zaten gerekli desteği sunmaya çalışıyoruz. Dün saat 9,5 civarında bir hastamız eşiyle birlikte geliyor. İçeri girmeye çalışıyorlar. Güvenlikçi arkadaşımız, onları bu konuda uyarıyor. Yani eşinin girmesi ve beyefendinin dışarıda kalması yönünde uyarıyor. Beyefendi kabul etmeyip, zorla içeri giriyor" dedi.

'İKİNCİ KEZ SALDIRIYA GEÇTİLER'

Saldırı sırasında burnu kırılan Başhekim Şenel, “Eşinin işlerini hallettikten sonra ‘Sana bunun hesabını soracağım. Sen bana kıl mısın?’ deyip ayrılıyor hastaneden. Yaklaşık 2-3 saat sonra 5-6 kişilik adam toplayıp tekrar hastaneyi basıyorlar resmen. Ellerinde demir sopalarla güvenlik görevlimize saldırıyorlar. Güvenlik görevlisi arkadaşım bu saldırı sırasında birçok yerinden darbe alıp, omzu da ne yazık ki çıkıyor Ali beyin. Biz olaya müdahale edip beyefendileri Ali beyin yanında uzaklaştırdık. Hastane dışına çıkardık. Beyefendiler biraz uzaklaştıktan sonra tekrar yanlarına adam toplayıp, ikinci defa hastaneye doğru hakaretlerle saldırıya geçtiler. O saldırı sırasında da ne yazık ki ben darbeye maruz kaldım ve burnumda kırık oluştu. Güvenlikçi arkadaşımızı ameliyata aldık. Ne yazık ki omzu ameliyatla yerine yerleştirildi. Şu anda 20 günlük raporlu. Benim de burnumda kırık var. Ben de 3 gün rapor aldım. Bugün de hastanemizde bu olayı, bütün çalışanlarımızla protesto etmek için geldim” diye konuştu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan Ercan Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akrabaları Serkan Y. ile Doğan Y. ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"Korona önlemleri nedeniyle alınmadığı hastaneyi basıp doktorun burnunu kırdı" haberi, 18 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 18 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Korona önlemleri nedeniyle alınmadığı hastaneyi basıp doktorun burnunu kırdı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Korona önlemleri nedeniyle alınmadığı hastaneyi basıp doktorun burnunu kırdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  2. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  3. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  4. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  5. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  6. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  7. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  8. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  9. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  10. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  11. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  12. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  13. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  14. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  15. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  16. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  17. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  18. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  19. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  20. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
Gündem Haberleri