Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi

Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi

Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi Merakla yeni sezonu beklenen dizinin 2. sezon müjdesini başrol oyuncularından Gökçe Bahadır verdi

Netflix’te yayınlanan ve ilk sezonu da büyük ilgi çeken Kulüp dizisi sadece Türkiye’de değil birçok ülkede yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. Dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Gökçe Bahadır ve canlandırdığı Matilda karakteri ile de ilk sezonda izleyenlere farklı duygular yaşatan birisi oldu.

Emir Ersoy ile evlenen ama son dönemde yoğun çalışma programı nedeniyle de dinlenme ve eşiyle fazla vakit geçirme fırsatı bulamayan Gökçe Bahadır, bir süre çalışmak istemiyor. Kulüp dizisi çekimlerini yeni tamamladıklarını anlatan oyuncu, bir süre dinlendikten sonra projeleri değerlendirecek.

Gökçe Bahadır, izleyicilere Kulüp dizisiyle ilgili de son bilgileri verdi. Temmuz ayında başlayan çekimlerin Eylül sonuna doğru tamamlandığı anlaşılırken, Gökçe Bahadır, yine çok iddialı bir sezonun geleceğini şu sözlerle anlattı:

“İkinci sezonu çektik, yeni bitti. Temmuz ayından beri setteyiz. Yine seyirciyi güzel bir sezon bekliyor.. Güzel hikayeler seyirciyi bekliyor. Merakla beklesinler. Ne zaman yayına girecek bilmiyorum ama güzel bir hikaye olacak. Çok yoruldum, bütün yaz sette geçince yoruldum. Şimdi birazcık dinlenme zamanı.”

Kulüp dizisinin ikinci sezon çekimlerinin tamamlanması ve montaj aşamasına geçilmesi, dizinin yeni sezonunun çok da uzak olmayan bir süreçte izleyicilerle buluşabileceğini de gösteriyor. Kulüp dizisinin ikinci sezonuyla 2023 yılının ilk çeyreğinde yayınlanması yönünde bir beklenti bulunuyor. Gökçe Bahadır ise henüz yayın tarihini bilmediğini belirtti.

Geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan ve tek sezonluk bir iş olarak kalan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Gökçe Bahadır, başrolde yer almış ve bir boşanma avukatını canlandırmıştı.

Şimdilerde yeni proje değil de dinlenmeyi ve kocasıyla güzel vakit geçirmeyi düşünen Gökçe Bahadır, şimdilik gelen projeleri değerlendirmediğini, buna daha sonra bakacağını söyledi.

Ünlü oyucu, ayrıca kocası Emir Ersoy ile birlikte geçen yıl düet yapmış ve bu şarkının klibinde rol almıştı. Gökçe Bahadır, pandemi öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli gösteri için hem şan dersleri almıştı hem de dans eğitimleri ile yeteneklerini geliştirmişti.

Pandemi döneminin başlarında İzmir’in Kızları müzikli gösterisi ile sahneye de çıkan oyuncu, kariyerinde çok farklı bir adımı da bu projeyle sergileyerek başarılı bir işe daha imzasını atmıştı. (Televizyon Gazetesi)

"Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi" haberi, 30 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 30 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Dijital + kategorisi altında bulunan Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dijital + konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  2. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  3. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  4. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  5. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  6. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  7. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  8. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  9. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  10. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  11. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  12. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  13. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  14. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  15. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  16. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  17. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  18. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  19. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  20. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
Dijital + Haberleri