Kurban bayramında halk plajları doldu

Kurban bayramında halk plajları doldu

Kurban bayramında halk plajları doldu Tatil sezonunun en yoğun zamanlarından biri olan Kurban Bayramı, sahillerde hareketliliği artırdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Denizler Halkındır" Projesinde büyük ilgi var!

Kurban Bayramı'nı halk plajlarında geçiren vatandaşlara konuşan Bakan Özhaseki, şunları söyledi: "Halk plajları sayesinde vatandaşlarımız rahatlıkla günübirlik geziler yapabiliyor, temiz yerlerde keyifli tatiller geçirebiliyor. Vatandaşlarımızdan bayramda ricam çevreyi kirletmemeleridir. "Tatilin huzur dolu atmosferini bozmayalım" diye konuştu. Tatil sezonunun en yoğun zamanlarından biri olan Kurban Bayramı nedeniyle plajlarda hareketlilik arttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Deniz Halkındır" projesi, vatandaşların plajları serbestçe kullanmasını ve plaja erişimini engelleyen işgallerin ve kaçak yapılaşmaların kontrol altına alınması plajlara olumlu yansıdı. . Plajlarda yapılan kontroller sayesinde vatandaşlar rahatça denize girebiliyor; Halka açık yüzme plajları da tatilciler arasında popülerdi.

"Tüm plajlarımızı adım adım kontrol edeceğiz"
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, sahile ulaşımı engelleyen erkekler ve kaçak yapılaşma nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığını açıklayarak, şunları söyledi: "Biz dedik ki; : "Halkımızın istekleri kaygılarımızı aşıyor" Şikayetlerin giderilmesi için hemen harekete geçtik ve ekiplerimizle birlikte çalıştık. Tüm plajlarımızı adım adım izliyor, vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen kaçak tesisleri ve işgalleri hızla tespit ediyoruz." Vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen tüm unsurları ortadan kaldıracağız" dedi.

"VALİMİZ DE BU KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR'' 


Artvin'den Hatayy'a kadar tüm sahilleri adım adım incelediklerini hatırlatan Bakan Özhaseki, "Amacımız sahillerimizi kaçak yapılardan temizlemek." dedi. Ülkede yaz tatili ve tatil sırasında turistik faaliyetlerin yasal olacağını her ne kadar il müdürlüklerimizle kıyılarımızı denetlesek de "Valimiz bu hassas konunun denetimini sürdürecektir" diyerek Kurban Bayramını kutlayan vatandaşlara şunları söyledi: "Halk plajları sayesinde vatandaşlarımız rahatlıkla günübirlik geziler yapabiliyor, temiz tesislerde keyifli tatiller geçirebiliyor. Bayram tatilinde vatandaşlardan ricam, plajlarımızda çevreyi kirletmememizdir. "Çevremizi kirleterek bayramın huzur dolu atmosferini bozmayalım" dedi.

Vatandaşlar "Denizler Halkındır" projesinden memnun
Ailelerin en gözde halk plajlarında tatil yapma keyfini yaşayan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirirken; Vatandaş, şöyle konuştu: "'Denizler halkındır' dediler. Plajların kontrol edilmesi ve kaçak ticaretin engellenmesi bizi sevindiriyor. Durum takdire şayan, çok mutluyuz" dedi. şöyle konuştu: "Nasıl Bir yerde, bu tür yerleri denetlememiz ve çöpleri temizlememiz çok iyi oldu.''Yöre halkı olarak çok memnunuz'' diye konuştu. Birçok sakin, plajın doğayla iç içe olduğunu ve bölgeyi aile gibi gördüklerini söyledi..

"Kurban bayramında halk plajları doldu" haberi, 18 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kurban bayramında halk plajları doldu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kurban bayramında halk plajları doldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:36 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan sınırını ziyaretteydi
  2. 20:33 Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamlamış oldu
  3. 20:27 Kredi Kartı Kullanıcılarına Müjde: Yanlış Kesilen Ücretler Faiziyle İade Edilecek
  4. 20:26 Fenerbahçe'nin Unutulmaz İsmi Yeni Kulübünde!
  5. 20:26 Kargo Devi İflasını Açıkladı: Yurt Genelinde Şubelerini Kapatıyor, Müşteriler Mağdur
  6. 20:26 Merkez Bankası Faiz İndirimi için Beklenen Tarih! BofA Türkiye Ekonomisti Açıkladı
  7. 20:25 Ekonomist Murat Sağman'dan Dolar için Şaşırtan Tarih Tahmini
  8. 20:25 ABD'li Dev Bankadan Şok Dolar Tahmini: Büyük Düşüş Kapıda!
  9. 20:25 Duşakabin Camınızı Yeniden Parlatın: Pratik Yöntemle Kireç Lekelerinden Kurtulun
  10. 20:24 Piyasaları Sarsacak Gelişme: Dolar ve Altın için Önemli Dönem
  11. 19:39 Volkan Demirel’in babası son yolculuğuna çıktı
  12. 18:12 Erol Bulut şaştı kaldı. Arda Güler yorumu geldi!
  13. 18:01 Galatasaray Jhon Arias'ı Gündemine Kattı
  14. 17:56 A Milli Takım'ın maç takvimi belli
  15. 17:51 Milli Savunma Bakanı Güler, Türkmenistan’da ziyarette
  16. 17:47 WikiLeaks’in kurucusu Assange, ülkesine dönmüş oldu
  17. 17:42 Başakşehir'in yeni forma tedarikçisi PUMA
  18. 17:29 Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçti
  19. 17:12 Enflasyona Göre Belirlenecek Emekli Maaşı Zammı: İşte Masadaki 3 Önemli Formül
  20. 17:12 Fatih Altaylı'dan Asgari Ücrette Beklenen Ara Zam Açıklaması: Yoksa Çarşı Pazar Karışır
Gündem Haberleri