Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve açıklamalar yaptı!

Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve açıklamalar yaptı!

Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve ... Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı üzerinden birlik ve beraberlik mesajı verildi!

Halkın Birliği İBB başkan adayı Murat Kurum, F.Bahçe-Galatasaray arasındaki şampiyonluk maçıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bakanlık, şunları kaydetti: "İki başarılı kulübümüz dişe tırnağa mücadele edecek. Umuyoruz ki hak eden kazanır. "Birlik ve beraberliğimizi hep birlikte savunacağız. Aday Murat Kurum seçim kampanyasını sürdürüyor. Departman, Galatasaray Spor Kulübü'nü ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediye adayı Kurumandi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Murat Kurum herkesin tek tek elini sıkarak kulüp yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Ziyarette Cumhurbaşkanı Özbek, cumhuriyetin 100'üncü yılı için tasarlanan gömleği hediye etti. Ziyaretin ardından Murat Kurum bir basın açıklaması yaptı.

İYİ GELİŞMELER OLACAK

6 Şubat'ta 11 ili etkileyen depremde tüm spor kulüpleri ve vatandaşların birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket ettiğini hatırlatan Kurum, şöyle konuştu: "Acımız nedeniyle tüm spor kulüplerimiz ve 85 milyon kardeşimiz deprem bölgesine akın etti. evrenseldir.. Oradaki depremi acı çeken kardeşlerimize yardım için seferber etti. Milletimiz eşsiz bir seferberlik anlayışıyla kısa sürede dünyada bir oldu ve 11 ilimizi ayağa kaldırmak, depremden etkilenen kardeşlerimizi tekrar eski günlerine kavuşturmak için büyük bir mücadele verdi. Toplumlarımız bu kadar büyük bir maddi yüke rağmen hem konteyner kentlerde hem de kalıcı konutlarda takdire şayan bir tavır sergilediler. Bu anlamda özellikle spor kulüplerimize teşekkür ediyorum." söz konusu

"İSTANBUL'U SPOR ŞEHRİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın çok köklü bir kulüp olduğuna dikkat çeken Kurum, şöyle konuştu: "Galatasaray, 100 yılı aşkın geçmişi olan, hepimizi gururlandıran başarılı bir kulüp. İstanbul'u yaşatmak istiyoruz. . ve burası bir spor şehri. Bu nedenle her mahallenin, her sokağın İstanbul'un dinamikleri ve büyük spor kulüplerimiz ile spor tesislerine sahip olmasını istiyoruz. Burada büyük spor kulüplerimiz ile rekreasyonel spor kulüplerimizi birleştiriyoruz. Bizim için çok değerli. Gençlerimizi destekleyip eğiteceğimiz tesisleri hızla inşa edelim. Genç erkek ve kadınlarımızın güvenli ve huzur içinde spor yapabilecekleri banliyö tesisleri inşa ediyoruz. Başarılı gençlerin burada yetişmesini istiyoruz. Ay yıldızlı bayraklarımız dalgalansın, yüreklerimiz coşsun. Başkentin belediyesi olarak eskisi gibi aynı anlayışla kulüplerimize destek veriyoruz. Gençlerin sayısı arttıkça sporun kardeşliği, dostluğu ve birleştirici ruhunun tüm İstanbul'da daha güçlü hissedileceğine inanıyorum. Bu nedenle verilen tüm sözleri yerine getirmeye çalıştık. Bizi tanıyanlar bizi şöyle tanımlıyorlar. -Murat Kurum söz verdiğinde onu yerine getirmeye çalışır. Söz verirse bir şekilde gerçekleşecektir. Buradan tüm İstanbullu gençlere söz veriyorum, kulüplerimizle birlikte her mahallede eğitim alanları oluşturacağız. Olimpiyat şehrimizin altyapısını da bu şekilde hazırlıyoruz. Avrupa Şampiyonası İstanbul'da yapılıyor. "İstanbul'da spor turizmini artıracağız" dedi.

"SONUNDA KUPAYI HAK EDEN ALIYOR"

F.Bahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışını değerlendiren Kurum, şunları söyledi: "İki başarılı kulübümüz dişe tırnağa mücadele edecek. Umuyoruz ki hak eden kazanır. Beşiktaşımızın da gelişeceğini umuyorum. Desteklediğimiz, sevdiğimiz takımlar farklı olabilir ama bu birlik ve beraberlik her şeyin üstündedir. Birlik ve beraberliğimizi hep birlikte savunalım. Ve ekiplerimiz bizi gururlandırıyor. Umarım görev tamamlandığında hak ettiği kupayı alır. Orada şampiyon kulübümüzü de takdir ediyoruz. "Onu destekliyoruz, sevincini destekliyoruz." dedi.

"İSTANBUL'DAKİ BÜTÜN KULÜPLERİN TARAFTARIYIM"

Kurum'un hangi takımı tuttuğu sorulduğunda şu yanıtı verdi: "Bizim de sevdiğimiz bir takım var ama ben bütün kulüplerin taraftarıyım. . İstanbul." Bunu sadece sözlerle değil eylemlerle de gösteriyorum. 1 Nisan sabahı tüm İstanbul ve spora gönül veren tüm kardeşlerimiz bunu görecek. Başkanlarımıza ve kulüplerimize bir telefon kadar yakınız. Spor için yapılması gerekenleri hayata geçiriyoruz. Biz de öyle yapardık. "Bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz." dedi.

"ŞAHSİ KANAATİM SAYIN BAKANAND'IN VARLIĞININ İSTANBUL İÇİN BİR FIRSAT OLDUĞU YÖNÜNDEDİR."

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sayın Bakanand'ın bu seçimde Galatasaray için yaptığı projeler hakkında oldukça tatmin edici bilgiler verdi. Galatasaray olarak bakanla görüşmemiz 7-8 yıl öncesine dayanıyor. Özellikle 6 Şubat depreminde çok yakın işbirliğimiz oldu. Galatasaray gibi biz de depremin ilk gününden itibaren bakanımızın yanındaydık. Kendisiyle her gün Galatasaray'ın yapması gerekenleri konuşuyorduk. O anlamda bizim oradaki hizmetimizin öncüsü oldu. Büyük bir konteyner şehir inşa ettik. Şu anda bile orada hayat devam ediyor. Bana bölgeden taşınmak için daimi ikamet izninin önemli olduğunu söyledi. Biz Galatasaray olarak 300 kalıcı konut yapabileceğimizi söyledik. Bunun bir kaydını tuttuk. Kalıcı konutla ilgili projeler devam edecek. Galatasaray, depremin yaralarını sarmaya ve bundan sonraki faaliyetlerimizde oradaki vatandaşlarımıza gerekli ilgi ve desteği göstermeye her zaman hazırdır. O zamana kadar Sayın Bakanımıza verdiğimiz sözleri tutacağız. Bakanımızın İstanbul hakkındaki görüşünü çok iyi biliyorum. Kişisel kanaatim Sayın Bakanand'ın varlığının İstanbul için bir fırsat olduğu yönünde. Özellikle İstanbul'un ihtiyaçları doğrultusunda bunun devam edeceğinden çok eminim. Bu bakımdan 31 Mart seçimlerinin Türkiye'ye ve İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. "Sayın Bakanıma başarılar diliyorum." 

"Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve açıklamalar yaptı!" haberi, 17 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve açıklamalar yaptı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve açıklamalar yaptı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:34 Senegal ve Nijerya Liderleri, Batı Afrika Sorunları Üzerine Görüşmek İçin Buluştu
  2. 11:34 Annesini öldürüp, babasını yaralayan sanığa iyi hal indirimi
  3. 11:29 17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
  4. 11:27 Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
  5. 11:23 İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
  6. 11:20 Çetin Doğan tahliye oldu: “Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
  7. 11:16 İspanya, İsrail'e Silah Taşıdığı İddia Edilen Gemilere Sert Tepki Gösteriyor
  8. 11:14 Figen Yüksekdağ'dan ilk mesaj: Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
  9. 11:06 Arap Birliği Zirvesi: İsrail'in Gazze Saldırıları Kınandı, Bölgesel Sorunlara Odaklanıldı
  10. 10:53 Burdur Belediyesi'nde akraba krizi: CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
  11. 10:46 Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi: Haddini aşmış
  12. 10:40 TÜİK yılın ilk çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı
  13. 10:34 Cihangir Ceyhan: Dilber rolünü Hazar'dan başkası oynayamazdı
  14. 10:31 TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
  15. 10:31 Merkez Bankası Enflasyon Tahminini Açıklayacak: Emekliler İçin Zam Beklentisi Yükseliyor
  16. 10:23 31 Mart seçimlerinde Saadet Partili sandık görevlilerini öldürmüştü: Aftan yararlandı
  17. 10:22 Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
  18. 10:21 'Hazırlığınızı yapın' diyen İslam Memiş, gram altında dip ve zirve iki rakam verdi
  19. 10:17 Tel Aviv yönetiminden hamle geldi: İsrail'den Türkiye'ye ticaret misillemesi
  20. 09:53 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Gündem Haberleri