Kurumsal alanda liderliğe oynuyor

Kurumsal alanda liderliğe oynuyor

Kurumsal alanda liderliğe oynuyor Ürün çeşitliliğinde yenilik gerçekleştiren TP-Link, son bir yılda çok farklı sektörlerde yüzlerce ağ projesinde tercih edilen marka oldu.

Türkiye’de faaliyete başladığı ilk yıllarda daha çok bireysel ağ ürünleriyle öne çıkan TP-Link, son yıllarda kurumsal ağ projelerinde de iddialı. Kurumlara yönelik ürün grubunu genişletip çeşitlendiren şirket, ayrıca şirket içinde de kurumsal projelere odaklanan ayrı bir yapı oluşturdu ve proje.odaklı çalışan çözüm ortağı ağını genişletti. Tüm bu değişim ve yenilenmelerin meyvelerini almaya başlayan TP-Link, son bir yıl içinde yüzlerce ağ projesinde tercih edilen marka oldu.

tp-link.jpg

TP-Link Türkiye SMB (KOBİ) Satış Müdürü Rick Li, kısa süre içinde kurumsal alanda elde edilen bu başarıda ürünlerin yanı sıra konularına hakim, anahtar teslimi projeler gerçekleştiren, güçlü çözüm ortağı ağının da önemli katkısı olduğunu belirtiyor. Hem kamu hem özel sektörde faaliyet gösteren, çok farklı sektörlerden kuruluşa ulaşmada çözüm ortaklarını sürekli.desteklediklerini söyleyen Li, “TP-Link olarak, her projede çözüm ortaklarımızla yakın bir çalışma yürütüyoruz ve kurumun/projenin ihtiyacı olan en uygun çözümü oluşturuyoruz. Gerektiğinde daha bütünleşik bir çözüm sunmak için yazılım.firmalarıyla da işbirliği.yapıyoruz” diyor. Buna örnek olarak da 5651 yasası gereği loglama yapması gereken işletmeler için bu hizmeti.sağlayan şirketlerle işbirliği yapmalarını gösteren Li, “Böylece otel, kafe, restoran gibi yerlere ağ projesi yaparken loglama yazılımı ile entegre bir çözüm sunuyoruz” diyor.

Kolay yönetilebilen, uygun fiyatlı ağ çözümleri

TP-Link’in kurumsal ağ ürünlerinin de kaliteli, uygun fiyatlı ve kolay yönetilebilir ürünler olduğunu vurgulayan Li, “Özellikle küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için ağın yönetimi.önemli bir sorun. TP-Link Omada yönetim yazılımı ile bu konuyu sorun olmaktan çıkarıyoruz. Tercih edilme nedenlerimiz arasında bu noktanın da önemli olduğunu düşünüyoruz” diyor. Yeni Omada SDN bulut tabanlı yönetim yazılımı ile tüm TP-Link ağ ürünleri (erişim noktaları, ağ anahtarları, yönlendiriciler vb) tek bir yazılım ile tek bir cihazdan ve bulut desteği sayesinde.her yerden yönetilebiliyor. Bu yazılımın, işletmelere bir mühendis ya da teknik kişi olmadan da ağın yönetilebilme olanağını sunduğunu söyleyen Li, “Bu da kurumlara toplam maliyet açısından ciddi bir tasarruf sağlıyor” diyor.

TP-Link son bir yılda Türkiye’nin her bölgesinde çok farklı sektörlerde ve büyüklüklerde yüzlerce şirkete ağ ürünü sağladı ve çözüm ortaklarıyla birlikte kurulumunu gerçekleştirdi. Otellerden okullara, limanlardan inşaat şirketlerine,.hastanelerden marketlere kadar yüzlerce şirket TP-Link’in geniş ürün ailesinden erişim noktaları (access point), ağ anahtarları (switch) ve ağ geçidi (gateway) ürünleriyle donatıldı.

“TP-Link, bundan birkaç yıl önce kurumlar tarafından bireysel çözümler üreten bir marka olarak tanınıyordu. Bugün geldiğimiz noktada ise çözüm sağladığımız her kurum.bizi başka bir kuruma öneriyor ve kurumsal alanda talep edilen bir marka olduk” diyen Rick Li, önümüzdeki dönem de hem ürün. çeşitliliğini hem de çözüm ortağı sayısını artırmaya devam ederek, bu başarıyı sürdüreceklerini belirtiyor.

Ford Mondeo fiyatları da coştu!

"Kurumsal alanda liderliğe oynuyor" haberi, 29 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 28 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Kurumsal alanda liderliğe oynuyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kurumsal alanda liderliğe oynuyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Teknoloji Haberleri