Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen Çocuğun Babası Konuştu

Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen Çocuğun Babası Konuştu

Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen... TikTok kullanıcısı Duygu Özgül Kalebayır, çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü videoların sosyal medyda yayılması peşinden tutuklanmıştı. Olaya tepkiler sürerken çocuğun babası sessizliğini bozarak konuştu. Skandal olayda son perde..

Türkiye, genç bir çocuğun kuzeni Duygu Özgül Kalebayır'ı dudaklarından şiddetle öptüğü görüntülerden bahsediyor. Fotoğrafların sosyal ağlarda yoğun ilgi görmesinin ardından genç kadın tutuklanarak TikTok hesabı kapatıldı. Olayla ilgili siyasi partilere yakın isimler çarpıcı açıklamalarda bulundu.

images-242.jpg

Duygu Özgül Kalebayır'ın geçtiğimiz günlerde 5 yaşındaki akrabasıyla çektiği videoda bir çocuğu dudaklarından öpmeye zorladığı anlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Duygu Özgül, TikTok hesabından 27 bin takipçiyle paylaştığı videoda çocuğu dudaklarından öpmeye zorlayarak, "Olmaz, ben dudakları seviyorum. Dudaklarım orada mı? Öp beni, eğer beni öpersen seni terk ederim. Yanaktan öpmüyoruz. "Çocukluğumdan beri beni hep dudaklarımdan öperdin."

Video sosyal medyada tepki çekti. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bilişim suçları ekipleri kadını gözaltına aldı. Duygu Özgül, çıkarıldığı Ürgüp Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Duygu Özgül'ün zorla dudaklarından öptüğü çocuğun babası sessizliğini bozdu. Olayın yankıları sürerken, taraflardan çarpıcı açıklamalar geldi." dedi Ekol TV. Ö.H.N. Çocuğun babası Coşkun Nadir ise yeğeni hakkında şikayette bulunmayacağını açıklayarak şunları söyledi:

"Psikolojik olarak etkilendik. Olayın bu boyutlara ulaşacağını tahmin edemezdik. Yeğenim, yeğenim. Bahsettiğiniz kişi benim yeğenimdir. Kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Onda art niyet aramıyorum, yapamam. Basın bunu zaten her yerde paylaştı. Belki bu olay o kadar da abartılı bir olay değildir. Ülkenin kanunları bellidir. Bu videoyu viral hale geldikten sonra gördüm. Elbette herkese olduğu gibi bana da farklı geldi. Çocuğum orada zaten çok küçük. Biliyorsunuz bu video çok eski. Çocuğum şu anki fiziksel formuna göre zaten çok küçük. Videodan anladığım kadarıyla. Eğer videoyu görseydim ona selam verir miydim? Çocuk zaten küçük. O zamanlar 2 yaşındaydı. Eminim oğlum orada 2 yaşındadır. Benim tahminime göre, orada gördüğüm fiziksel durumda, 2 yaşında. Bilmiyorsun, o 3 yaşında. Orada konuşmuyor. Oğlum 5 yaşında konuşuyordu. Geç konuştu. Çünkü oradaki ifadeler yanlış. Belki de çok sevdiği için.

Belki de gerçekten kötü bir ruh halinde olduğundandır. Bu çocuk zaten annesiz, babasız büyüyen bir çocuk. Onun ruh halini bilmiyorum. Duygun, annesi ve dedesi tarafından büyütüldü. Babası yoktu. Çocukluğunda babasının şiddetine maruz kaldı. Dede gidip onu babamdan aldı. Onu 15-16 yaşına kadar dedesi büyüttü. Yani Duygu, zor yaşlanan bir çocuk. Duygu çok akıllı bir çocuktur. O çok iyi bir çocuk. Şahsen ben de onu ilk gördüğümde ifadesinden herkes gibi rahatsız olmuştum. Keşke o yüz ifadelerini yapmasaydı. Keşke beni öpebilseydi, öpse sorun olmazdı ama surat yaptığı için kalabalığa bir şey yaptı ve herkesin bunun taciz olduğunu düşünmesini sağladı. Yoksa Duygu'dan asla böyle bir şey beklemezdim, beklemezdim. Duygu'yu nasıl şikayet edebilirim? Şikayet edemem. ölü Bu videoyu o çekti. Çocuk kollarımda büyüyor.

Duygu Özgül'ün annesi Müjgan Nadir de kızının videoları neden yüklediğine ilişkin şunları söyledi:

 Amcası da yanındaydı. Teyzesi de yanındaydı. Bu 2 yıl önce yapıldı. Duygu kuzeniyle tanıştığında mutlaka video çekiyor. Bu nedenle çocuğumun hiçbir art niyeti yok. Sadece sevgi için. Yoksa çocuğumun kötü bir niyeti yoktu. Yeni videoyu yüklemesinin nedenini size anlatmak istiyorum. Önceki TikTok hesabı kapatıldığı ve eskisi de kapatıldığı için yeni videolar yayınlayarak hesabını tekrar güncellemeye çalıştı. Duygu'nun niyeti buydu. Şu an çok kötü durumdayız, böyle bir şey beklemiyorduk ve kızım artık suçsuz bir şekilde cezaevinde.. Çocuğum kendi ellerimle doğdu. Kucağında doğum günü fotoğrafları bile var. Çocuk resimleri. Duygu'nun buna benzer kaç videosu var? Duygular onu oraya gizli bir amaç gibi sürüklemedi. Yani bunu kötü bir fikirle suçlamadı. Böyle bir düşünce olsaydı işe yaramazdı.

Videoda bir tuhaflık var. Videonun yarısı kırık. Sonra Duygu diyor ki mesela tükürüğün ağzıma girdi mesela Ö.H. O da "Beni yalattın bile" diyor. Telefonuna zaten el konuldu. Duygu 1 yaşındaydı ve babasından ayrıldım. Duygu 1 yaşındaydı. Babası beni aldattı ve Duygu'yla taciz etti. Hem babam hem dedem bizimle ilgilendiler. Duygu'yu tek başıma büyüttüm ve bu günlere getirdim.

Alnımız bembeyaz. Kızım her zaman arkamdadır. Alınlarımız beyaz. Hemen buraya gittim. Kızım her zaman arkamdadır. Amcaları ve teyzeleri şikayetçi mi? Hayır hayır. Onlar da ifadelerini verdiler. Ö.H de ifade verdi. Pedagogdan geçti. İşlemler tamamlandı ve Duygu adliyeye sevk edildi. Amca orada olmadığını söylüyor ama o sırada amca çocuklarla ilgilenmiyordu. Evimiz kardeşimin evine yakındı. Sabah, öğle, akşam ve gece yarısına kadar birlikteydik. Ürgüp'e gelmeden önce. Babasının sevgisini hiç görememiş bir çocuk olan Ö.H'nin duyguları bambaşkadır. Duygu'nun Ö.H'ye olan aşkı çok mu farklı bilmiyorum. Mesela ben onun annesiyim, beni pek öpmüyor. Kızım masumdur. Kızım hiçbir şeyin suçlusu değil. Kızımın tek suçu babasız ve sevgisiz büyümesidir. Başka hiçbir şey."
Kızımın şu anda her iki tekvando diploması da var. Sürüş eğitmeni. Ayrıca üniversiteden mezun oldu. Cerrahi hemşiresi. Çocuğum diplomasını bekliyordu ve sonunda hapse girdi. Çocuğum hastane yerine hapse girdi. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Çocuğum masumdur. Çocuklarımı bu parmaklıkların arkasından çıkarmalılar. Çok kötü yorumlar yapıyorlar, yapmamaları lazım. Ananın bedduasını ve bedduasını almamalılar..

"Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen Çocuğun Babası Konuştu" haberi, 26 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen Çocuğun Babası Konuştu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kuzeni Tarafından Dudağından Zorla Öptürülen Çocuğun Babası Konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 29 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:20 Uçakta Cinsel İlişki Şoku! Çift Gözaltına Alındı
  2. 00:36 Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye Güney Kıbrıs hakkında tepki yağdı!
  3. 00:34 İşte 29 Eylül Resmi Gazete kararları!
  4. 00:14 Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi geldi: "Skora göre penaltılar kolay veriliyor"
  5. 00:12 Helene kasırgası vuran ABD'de 52 kişi öldü hasar ise 26 milyar dolar!
  6. 00:02 3600 Ek Gösterge ile Emekli Maaşlarına 6.000 TL Artış! SSK ve BAĞ-KUR’da Dönüşüm Başlıyor!
  7. 00:01 Osimhen'den sakatlık açıklaması geldi
  8. 00:00 Ünlü Havayolu Şirketi İflas Etti: Tüm Uçuşlar İptal!
  9. 23:59 İşte en sağlam SUV modelleri!
  10. 22:40 Ahmet Çakar'ın kehaneti gerçekleşti: Herkes bunu konuşuyor!
  11. 22:40 CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifası kabul edildi
  12. 22:40 Okan Buruk'tan maç sonrası flaş itiraf: 'En büyük korkumuz sakatlıktı'
  13. 22:35 Özdağ: "13 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşadığı bir ülke kalkınamaz"
  14. 22:23 Okan Buruk'un hakeme yönelik tehdidi canlı yayın sırasında duyuldu
  15. 22:23 Rusya Dışişleri Bakanı: “Filistinli sivillerin Amerikan silahlarıyla öldürülmesi durdurulmalıdır"
  16. 22:23 Gelecek Partisinden AKP'ye canlı yayında ittifak için yeşil ışık geldi!
  17. 22:09 Bakan Yerlikaya duyurdu: "Serhat Akın'a saldıran şüpheliler yakalandı"
  18. 22:09 Zam Sonrası O Destek 9.077 TL'ye Yükseldi
  19. 22:09 Okan Buruk penaltıya isyan etti: "Maça rakibi ortak ettiler"
  20. 22:09 Ersan Parlatan anlattı: “Gençlerbirliği’ni kendi sahasına hapsettik”
Türkiye Haberleri