Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi Nedir?

Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi Nedir?

Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi ... Babalık testi: kan, saç, tırnak ya da yanak içi sürüntü örneği ile uygulanabilen bir testtir.

Babalar ve çocuklar arasındaki biyolojik gerçekliği öğrenmek amacıyla yapılan babalık testi, genetik tanı merkezlerinde, özel ve kamu kurum ve kuruluşlarında %100 raporlu ve sertifikalı olarak yapılır. Baba adayından ve çocuk adayından alınan kan örnekleri yakından incelenir ve babalık ve çocukluk uyumuna dair rapor ortaya konulur.

%100’e yakın başarılı sonuçlar elde edilen babalık testi için kan örneği alınamadığı takdirde, saç, tırnak ya da yanak içi sürüntü örneği de alınabilir. Bu tür örnekler özel laboratuvar ortamlarında, bu alanda uzman olan doktorlar ve analistler tarafından incelenir. İleri teknolojik cihazlarla incelenen örnekler sayesinde, baba adayı ile çocuk adayı arasındaki bağlantı ve saptama, yüzdesi ile birlikte kişilere iletilir.

Babalık Testi Fiyatları

Baba adayları ile çocuk adayları arasında biyolojik bir bağ olup olmadığını ölçmek için, babasına ya da çocuklarına yıllar sonra kavuşanlar için ve özellikle de kriminal olayları çok daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için yapılan bu testin fiyatları da özel ve kamu kurumlarına göre değişkenlik gösterebilir. Baba ve çocuk arasındaki ortak bağın yüzdesini bulmak için alınan örnekler birbiri ile tıbbi olarak karşılaştırılır. Biyoistatistik prosedür olarak adlandırılan uygulamada genetik bilimcilerin şifreleri de yer alır.

İstanbul Laboratuvarlarının Kalite Yönetim Sistemi;

Laboratuvarımız çalışmaları, ilk aşama olan ISO -9001:2008 kalite sistem belgesini almaya hak kazanmıştır.

Sağlık Firmamız Mobil Sağlık, Laboratuvar ve Analiz, Checkup konularında ISO -9001-2008 Belgesine sahiptir. Aynı zamanda check-up konusunda ilk kalite belgesi alan firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

İstanbul Laboratuvarı, teknik altyapısı sayesinde ülkemizde yokluğu hissedilen, tıbbi ya da endüstriyel amaçlı referans laboratuvar hizmetlerini, aynı zamanda tüm sağlık sektörü ile paylaşmaktadır. Tüm sağlık sektörüne fason laboratuvar hizmeti de vermekteyiz.

Kalite Standartlarımız Gereği; Laboratuvarımızda her türlü tetkik en üst düzeyde, daha da güvenilir ve doğru şekilde yapılabilmektedir. Uluslararası kalite kontrol programlarıyla, laboratuvarlarımızda sürekli olarak testler güvence altında tutulmaktadır. Kalibrasyon ve kontrolleri sürekli tekrarlanmaktadır.

İstanbul Laboratuvarlar Grubu Vizyonu ve hizmet ilkeleri doğrultusunda öncü uygulamalarıyla sağlık sektörüne hizmete devam etmektedir. Yeni şubelerimiz size en yakın yerden hizmet verebilmek amacıyla yakında hizmetinizde olacaktır. Anadolu ve büyük illerimize yönelik hizmet hedefimize ulaşmak için atılımlarımız ve hazırlıklarımız süratle devam etmektedir.

lab-istanbul.jpg

Tahlil Nedir?

Dahiliye hastalıklarını, bağışıklık hastalıklarını ve özellikle de birçok tetkike rağmen bulunamayan hastalıkları teşhis etmek için yapılan işlemler tahlil olarak adlandırılır. Belirlenen standart ya da özel tahlil fiyatları kapsamında yapılan bu işlemler oldukça emek gerektiren işlemlerdir. Yapılan tahliller sonucunda belirlenecek olan hastalıklar için hangi tedavi yönteminin kullanılması gerektiğine de karar verilir. Yapılan tahliller resmi şekilde rapor haline getirilir ve ardından doktorlar tarafından incelenerek hastalığın ne olduğu öğrenilir.

Tahlil Nedir Yapılır?

Kan tahlili, idrar tahlili, dışkı tahlili ya da HIV tahlili gibi özel olarak adlandırılan onlarca çeşit tahlil mevcuttur. Belirlenen tahlil fiyatları kapsamında uygulanan tahliller tamamen laboratuvar ortamında uygulanıyor. Uzman doktorlar ve analistler tarafından incelenen kan ve idrar gibi örnekler sonucunda, hastalıkların teşhisi de daha rahat ve hızlı bir şekilde koyuluyor. Yapılan tahlillerdeki amaç, kanda, idrarda ya da alınan diğer tüm örneklerdeki değerleri belirlemektir. Demir, çinko, vitamin gibi değerlerin eksikliği ya da fazlalığı da tahlillerle kolaylıkla belirlenir.

Cybh Testi Ne Zaman İstenir?

Cybh testi en çok yapılan tahlillerden birisidir. HİV virüsünün var olup olmadığına dair yapılan bu test sonucunda kişinin cinsel bir hastalık taşıyıp taşımadığı da kolayca öğrenilir. Erkeklerde de kadınlarda da, bilmeden hastalıklı biriyle cinsel ilişkiye girmiş olduğu takdirde çıkma olasılığı olan bir virüs çeşididir. Kan örneği alınarak yapılan bu test sonucunda kandaki HİV virüsünün tespiti yapılır.

Virüsün test ile tespit edilmesi her zaman daha kolaydır ve buna uygun şekilde bir tedavi yöntemi uygulanmaya başlar. Bu alanda uzmanlığını eline almış olan doktorlar ve analistler sayesinde virüs tespiti çok daha hızlı şekilde yapılır ve son teknolojik cihazlar ve içerikler kullanılır.

Check Up Paket Fiyatları

Rutin olarak yapılması gereken ve mutlaka her yaş grubunun yaptırması gereken kontrollerin başında elbette sağlık kontrolü geliyor. Tepeden tırnağa herhangi bir bölümde sorun olup olmadığını en erken süre içerisinde öğrenmek için düzenli aralıklarla check up paketlerinden faydalanmak gerekiyor. Tüm vücut kapsayan ya da belirli alanları kapsayan bu paketler özel ya da kamu hastanelerinde farklı check up fiyatları olarak karşınıza çıkabilir ve ihtiyacınız olanı tercih edebilirsiniz.

"Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi Nedir?" haberi, 01 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi Nedir? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Lab İstanbul Laboratuvarları; Babalık Testi Nedir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Sağlık Haberleri