Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi

Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi

Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki gösterdi. Larissa Gacemer, "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle...

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki gösterdi. Larissa Gacemer, "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Kötü yorum yazmayın artık" diyerek isyan etti.

Türkiye'de bir moda çekimi sırasında tanıştığı eski basketbolcu Burak Gacemer ile 2011 yılında evlenen Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen "Neden çocuğunuz olmuyor?" sorularına paylaştığı bir video ile cevap verdi.

"ÇOCUĞUM OLMUYOR, KÖTÜ YORUM YAPMAYIN ARTIK

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Larissa Gacemer, "Neden çocuk yapmıyorsunuz? Neden çocuk yok. gibi sorular soruyorsunuz. Bende doğuştan gelen bir hastalık var, bu yüzden çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak'la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Biz de artık gezelim, seyahat edelim dedik. Ama siz bana inanılmaz kötü yorumlar yazıyorsunuz. Sadece bana değil, herkese böyle şeyler yazıyorsunuz. İnsanlar ne yaşıyor bilemezsiniz. Kötü yorum yazmayın artık" ifadelerini kullandı.

LARİSSA GACEMER KİMDİR?

Larissa Gacemer, 5 Kasım 1988 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğmuştur. Larissa Gacemer'in kızlık soyadı vardır.

17 yaşında modellik kariyerine başladı. Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi almış.

Görev aldığı reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.

2011 yılında İzmir'e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır, tanışıklıkları; Brezilya döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden ikili, Larissa'nın sonra da İstanbul'a gelerek Mayıs 2011'de evlenmeleriyle son bulmuştur.

2012 yılında "Krem" dizisinin yönetmeni telefonla arayıp "Krem" dizisinde rol almasını istemiştir. Bu dizide Duygu Yetiş, Kenan Ece, Ebru Akel ile beraber oynadı.

İngilizce ve Portekizçe bilen Larissa Gacemer, tam olarak Türkçe konuşamamaktadır. 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında Larissa Gacemer'de yarıştı. Yarışmada ünlüler takımında Bennu Gerede, Cengiz Çoşkun, Doğukan Manço, Erhan Yavuz, Larissa Gacemer, Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan yarışırken gönüllüler takımında ise Dağhan Külegeç, Bozok Gören, Gül Fakı, Duygu Çetinkaya, Emel Erdemanar, Hilmi Cem İntepe, Murat Ceylan, Mustafa Sürmen, Seda Akman yarıştı.

Hilmi Cem İntepe'nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan üçüncü, Murat Ceylan dördüncü olmuştur. 2013 yılında eşi Burak Gacemer ile birlikte "Calista Luxury Resort Hotel" reklam filminde oynamıştır. 3 Şubat 2015 tarihinden itibaren eşi Burak Gacemer ile beraber İzmir'de ikamet etmektedir.

2015 yılının Mayıs ayında A TV de yayınlanan Şoray Uzun'un sunduğu Döndür şansını yarışma programına eşi ile birlikte katılmıştır.

Film ve dizileri :

2015 - O Hayat Benim 3. Sezon (Arzu) (TV Dizisi)

2012 - Krem (Rüya) (TV Dizisi)

"Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi" haberi, 17 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Larissa Gacemer ‘çocuk’ sorusuna cevap verdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  2. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  3. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  4. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  5. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  6. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  7. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  8. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  9. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  10. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  11. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  12. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  13. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  14. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  15. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  16. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  17. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  18. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  19. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  20. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
Yaşam Haberleri