Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BBM Estetik

Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BBM Estetik

Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BB... Lazer epilasyon, vücudun herhangi bir yerine yapılabilir.

Anestezi gerektirmez, ancak ağrı hissini en aza indirmek için anestezik krem uygulanır. Epilasyon türlerinin hepsi güvenlidir ve bitişik dokulara veya yapılara zarar vermeden kıl folikülünün yok edilmesini garanti eder. Lazer epilasyon vücuttaki tüyleri tamamen almak için yapılır.

 

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Operasyon 12 yaşından büyük kılları ile ilgili problem yaşayan herkese yapılabilir. Uygulamada yayılan ışık kıllarda yoğunlaşır ve tahribatına neden olur. Her seansta işlem yapılan bölgeden kılların bir yüzdesi alınır, ancak her kıllın uzama hızı farklı olduğu için tekrar uzayacak bir kısım olacaktır.

Bu nedenle lazer epilasyon ağda yapılacak bölgeye ve hem saçın hem de cildin tipine ile rengine bağlı olarak tedavi birkaç seans tekrarlanmalıdır. Daha açık ten ve daha koyu kıllar daha hızlı sonuç verme eğilimindedir, ancak her hasta için uygulanan lazerin yoğunluğu kullanılan platforma göre ayarlanır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Hijyenik ve geleneksel sebeplerden ötürü çoğunlukla koltuk altı kılları için uygulanır. Müdahale sonrası bakım, uzmanlar lazer seansından sonraki ilk günlerde Aloe Vera jeli veya yatıştırıcı kremler sürülmesini önerir. Bölgenin sabun ve su ile yıkanması, kılların tıraş edilmemesi, dökülmesinin beklemesi ve cilde fotokoruyucu uygulanması tavsiye edilir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde farklı lazer yöntemleri bulunur. Jilet veya ağda gibi daha geleneksel epilasyon yöntemlerini kullanırken tahriş gösteren çok atopik cilde sahip kişiler için uygun değildir. Lazer epilasyon fiyatları için doktorunuza danışmanız önerilir.

Erkek Lazer Epilasyon Hizmetleri

Lazer epilasyon için hazırlık, epilasyon tedavisi görmeden önce doktor, bu tedaviye olası alerjik reaksiyonları veya kontrendikasyonları önlemek için hastanın cildinin ve tıbbi geçmişinin bir analizini yapmalıdır. Seans öncesi günler hastanın cildini çok iyi nemlendirmesi gerekir.

Erkekler için Hangi Lazer Epilasyon Türleri Yapılır?

Erkek lazer epilasyon için kol bölgesi lazer epilasyonu ve sırt lazer epilasyonu türleri sıklıkla yapılır Lazer epilasyon, lazer ışığının veya IPL'nin seçici ısıtma etkisi yoluyla vücut kıllarının alınmasıdır. Bu işlem sırasında, kıl gövdesindeki pigment konturlarına doğru bu ısı difüzyonu ile kıl folikülü elimine edilir.

Estetik Tıp uzmanları, erkek lazer epilasyon için büyüme evresindeki kıllar üzerinde daha etkili olduğunu doğrular. Işık, şeffaf bir iletken jel aracılığıyla cilde uygulanır. Lazer epilasyonun avantajları, lazer epilasyonun diğer yöntemlere göre sayısız avantajı vardır.

Neredeyse kalıcıdır çünkü doğru teknoloji ile yaklaşık beş veya yedi seansta (bölgeye ve zamana bağlı olarak) sonuç kesinleşebilir. Lazer epilasyonun riskleri, erkek lazer epilasyon için lazer epilasyonun sunabileceği kontrendikasyonlardan bazıları şunlardır:

Uygun teknoloji ile uygulanmadığı takdirde bronzlaşmış veya yüksek fototipli ciltlerde farklı derecelerde yanıklara neden olabilir. Ben (nevus) veya lekelere uygulanmamalıdır. Işığa alerjisi olan kişilere uygulamayın. Bazı özel durumlarda lazer epilasyon tedavisi (tıbbi endikasyonlar) özellikle endikedir.

Hirsutizm: Yüz, şafak çizgisi ve areola gibi kadınlar için alışılmadık bölgelerdeki saçlar.

Hipertrikoz: Bir gün bile sürmeyen sakallı erkeklerde olduğu gibi normal bölgelerde çok fazla kıl büyümesi.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Fiyat bilgisi için doktorunuza danışabilirsiniz. Kalıcı lazer epilasyon uzun yıllardır kullanılır ve birçok kişiye vücut kıllarını unutturmuştur. Şu anda kalıcı epilasyonu iyileştiren en hızlı, en güvenli ve en etkili teknik haline getiren birçok tıbbi lazer bulunur. Lazer epilasyon fiyatları kişilerin bütçesini zorlamaz.

İşlemler en gelişmiş yüksek güçlü lazerlerden biridir. Bu lazerler kişiye ve işlem yapılacak bölgeye göre en uygun parametreleri hesaplayarak kalıcı epilasyon sağlar. Yani kılların rengine, yoğunluğuna, kalınlığına ve kişinin ten rengine göre işlemi yapmak için uygun enerjiyi hesaplarlar.

Bu da Estetik Tıp uzmanlarının tüm bölgeleri otomatik olarak ve aynı enerjiyle tedavi etmelerine değil, parametreleri saç ve cilde göre ayarlamalarına olanak tanır. Bu sayede daha hızlı tedaviler ile daha etkili sonuçlar alınmaktadır. Ayrıca bu yeni nesil lazerler, acısız, daha hızlı ve koyu tenlerde uygulanabilmelerini sağlayan teknik iyileştirmeler içerir. Lazer epilasyon fiyatları uygundur.

 

 

 

 

"Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BBM Estetik" haberi, 22 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 22 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BBM Estetik haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Lazer Epilasyon ile Tüylere Elveda Edin – BBM Estetik 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  2. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  3. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  4. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  5. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  6. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  7. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  8. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  9. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  10. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  11. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  12. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  13. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  14. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  15. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  16. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  17. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
  18. 22:53 İsveçlilerin mutluluk sırrı: İşte fikanın anlamı ve tarihi
  19. 22:50 Bunu yaparsanız marul daha uzun süre taze kalacak
  20. 22:41 Dünyanın en zengin yüzde 0,001'i parasını buna yatırıyor!
Yaşam Haberleri