Leicester City’de Çağlar Söyüncü’den kötü haber

Leicester City’de Çağlar Söyüncü’den kötü haber

Leicester City’de Çağlar Söyüncü’... Leicester City'de Çağlar Söyüncü şoku yaşanıyor. Leicester City menajeri Brendan Rodgers, sakatlığı bulunan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün 3 ay sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı.

 

A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar Ligi'nde oynadığı maçlarda sakatlığının tam olarak geçmemesi nedeniyle forma giyemeyen Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin Aston Villa ile karşı karşıya geldiği maçın kadrosunda yer almamıştı. Premier Lig ve Milli Takım 'daki performansıyla parmak ısırtan, Barcelona, Manchester City, Manchester United gibi devlerin transfer listesinde yer alan Çağlar'dan kötü haber geldi.

"3 AY BİZİMLE OLMAYACAK"

Aston Villa'ya 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Leicester City menajeri Brendan Rodgers, "Çağlar Söyüncü'nün ciddi bir sakatlığı var ve en iyi ihtimalle 3 ay bizimle beraber olamayacak" dedi. Yaşanan bu son dakika gelişmesi, İngiliz basınında Leicester City adına büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Leicester City'deki performansıyla göz dolduran Çağlar Söyüncü, mevkisinin en iyileri arasında gösteriliyor.

MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA DA OYNAMAMIŞTI

UEFA Uluslar Ligi'nde Milli Takım'ın Rusya ve Sırbistan ile oynadığı maçların kadrosuna dahil edilen Çağlar, sakatlığı nedeniyle kritik karşılaşmalarda forma giyememişti.

"Leicester City’de Çağlar Söyüncü’den kötü haber" haberi, 19 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 19 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Leicester City’de Çağlar Söyüncü’den kötü haber haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Leicester City’de Çağlar Söyüncü’den kötü haber 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 11 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:00 Oyuna geri dönmenin vakti geldi!
  2. 14:35 Beşiktaş’ta Hangi oyuncular, Neden Kadro Dışı Bırakıldı
  3. 14:07 Fırında makarna nasıl yapılır? Fırında makarna yapmanın püf noktaları nelerdir?
  4. 13:41 Kolay Makarna Tarifi: Makarna Nasıl Yapılır?
  5. 13:13 İtalyan Makarna Tarifi: Geleneksel İtalyan Makarnası Nedir?
  6. 13:00 Squid Game The Challenge hakkında oyunculardan itiraflar gelmeye devam ediyor
  7. 12:00 Taylor Swift yaptığı açıklamalar ile sosyal medyayı salladı
  8. 11:42 “AKP ile arka kapı diplomasisi” iddiasına HEDEP’ten yanıt: Gizli protokol yapmak bizim işimiz değil
  9. 11:31 "Türkiye Tek Yürek Kampanyası”nda bağışlanan 115 milyar liranın 30 milyarı toplanamamış!
  10. 11:26 İddia: Şırnak'ta yurttan atılan lise öğrencisi intihar etti
  11. 11:21 CHP, ilçe sayısını 14’ten 20’ye taşımayı hedefliyor: 7 ilçe için özel çalışma yürütülüyor
  12. 11:15 Mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, kazandığı parayı açıkladı
  13. 10:52 Oryantal Didem Kınalı sokak ortasında gasbedildi
  14. 10:49 İsrail ordusu ölen asker sayısını açıkladı
  15. 10:40 Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor
  16. 10:37 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Gazze için ağlayıp İsrail'e giden gemilere mendil sallamak
  17. 10:31 Evlat söz konusu olduğunda kimsenin gözü ne İslam ne insan hakları görmüyor demek ki
  18. 10:23 Naci Görür’den deprem uyarısı: İlçe ilçe en riskli yerleri saydı
  19. 10:20 Ekim ayı işsizlik rakamları açıklandı
  20. 10:18 Borsa haftaya yükselişle başladı
Spor Haberleri
SüperLig Puan Durumu