LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor

LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor

LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor LG Yapay Zeka konusunda ev konforunu arttırmayı planlıyor. LG’nin gelişmiş yapay zekası sayesinde evler daha da akıllanacak.

LG Yapay Zeka konusunda ev konforunu arttırmayı planlıyor. LG’nin gelişmiş yapay zekası sayesinde evler daha da akıllanacak.

LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor. Berlin’deki IFA 2019’u başlatmak için düzenlenen bir panelde, LG Electronics Başkanı ve Teknoloji Müdürü Dr. I.P. Park, şirketin AI destekli bir gelecek vizyonunu “Her Yer Eviniz” başlıklı sunumuyla paylaştı.

LG’nin AI stratejisi olan “Geliştir, Bağlan ve Aç (Evolve, Connect and Open)”ın üç ayağına hitap eden panelde Dr. Park, uzman konuk panelistler eşliğinde, AI ve bağlantıdaki yeniliklerin evin nosyonunu ön kapının ötesindeki tüm yaşam alanlarına nasıl taşıdığını açıkladı.

Panelin merkezinde, LG’nin AI ürün ve hizmetlerinin yanı sıra, AI tabanlı bir ekosistem için birleşik bir vizyon altında Wi-Fi ve IoT özelliklerine sahip olanları bir araya getiren akıllı cihazların markası olan LG ThinQ vardı.

Dr. Park, LG ThinQ’nun evrimini göstermek için, izleyicileri, robot süpürgelerin köşelerde ve engellerde sıkışıp kalmamalarını sağlayan akıllı bir öğrenme konsepti ile de tanıştırdı. Bu tür yenilikler, LG’nin bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü AI cihazlar için LG Neural Engine kullanan, tescilli AI çipi sayesinde kolaylaşıyor.

Aynı zamanda, tüketicilerin hayatlarına daha fazla dijital temas noktası bağlamak için LG, kullanıcı tanıma etkileşimi modlarını ses tanımanın ötesinde çeşitlendirmenin yollarını araştırıyor. Bu çalışmalar, buluta bağlı bir görüş sensörü olan “ilave görme akıllı modülü” olarak tanımlanan Vision Pack gibi yenilikleri içeriyor.

Dr. Park aynı zamanda, giyim eşyalarını görsel olarak tanıyan ve buna göre tavsiyelerde bulunabilen “Vision Pack”e sahip LG Styler’ı da gösterdi. Dr. Park aynı zamanda, kullanıcıların gerçeğe uygun avatarlarını oluşturmak için 3D kameralarla ölçüm yapan akıllı ayna LG ThinQ Fit’i de tanıttı.

Dr. Park, konuşmasında ortaklığa ve işbirliğine açık olmanın önemini vurguladı, LG’nin platformlarını başkalarına açma konusundaki yatırımının, daha geniş kapsamlı uyumluluk ve yenilik çeşitliliğinin anahtarı olduğunu söyledi. LG, bu felsefeyle tutarlı bir şekilde, yakın zamanda LG ThinQ platformunu AI teknolojisinin gelişimini hızlandırmak için dış ortaklar ve geliştiriciler için kullanılabilir hale getirdi.

Panelde, AI teknolojisinin derinlemesine araştırılması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesini iyileştirmek için nasıl uygulanabileceği ile ilgili olarak teknoloji sektörünün farklı köşelerinden yetkin kişiler yer aldı.

"LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor" haberi, 08 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. LG Yapay Zeka konusunda vites yükseltiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Teknoloji Haberleri