Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesaptan kaçamayacak!

Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesaptan kaçamayacak!

Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesap... ABC Haber MerkeziYıllarca AKP'ye doğrudan hizmet ettikten sonra iplikleri pazara çıkan, söyledikleri ve tezleri tarih ve yaşam tarafından yanlışlanan liberallerin ve sol liberallerin umutsuz saldırıları sürüyor. Miadını dolduran...

ABC Haber Merkezi

Yıllarca AKP'ye doğrudan hizmet ettikten sonra iplikleri pazara çıkan, söyledikleri ve tezleri tarih ve yaşam tarafından yanlışlanan liberallerin ve sol liberallerin umutsuz saldırıları sürüyor. Miadını dolduran liberallerden son olarak, Sevan Nişanyan'ın Merdan Yanardağ'a attığı iftira da, iddiada adı geçen kişiler tarafından açık ve net şekilde yalanlandı.

Murat Belge'nin, "kaçma hamlesi" diye yorumlanan, "baskı altındaki akademisyenler" programı kapsamında Oxford Üniversitesi'ne (İngiltere) gitme girişimi ortaya çıkınca, yeni bir tartışma başlamıştı. Kırmızı Kedi Yayınevi, bu tartışmaların ardından bir hatırlatma yaparak, Merdan Yanardağ'ın liberallerin ipliğini ta 2013'te pazara çıkardığı kitabı 'Liberal İhanet'i okuma önerisi olarak kamuyuna sunmuştu. Bunun üzerine liberaller eski alışkanlıklarıyla başarısız bir linç girişimine başlamış, ama eskisi gibi iktidar desteğine sahip olmayan bu girişim çabucak sönümlenmişti. ABC ve Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Yanardağ ise bu gelişme üzerine gündemi sarsan bir değerlendirme yaparak, "Liberaller yolunu döşedikleri cehennemi kurbanlara bırakıp kaçıyor!" demişti...

İlerleyen günlerde basında söz konusu tartışmayla ilgili çok sayıda yazı ve değerlendirme ortaya çıktı. Bunlardan, soL'da yayınlanan Taylan Kara imzalı yazıyla tartışma tekrar alevlendi. Bu kez topa Ali Nesin ve firari liberal Sevan Nişanyan girdi.

Nesin'in Taylan Kara eleştirilerini görüp 'el yükselten' Sevan Nişanyan, yurtsever aydınların katledilmesi (itlaf edilmesi, yani hayvan gibi öldürülmesi) gerektiğini söyledi. 

Birikim dergisi yazarı ve 'Yetmez Ama Evet'çi liberal Sevan Nişanyan, Ali Nesin'in paylaşımının altına şöyle bir yorum bıraktı:

“Bunlar organize vurucu tim. Aptal değiller, görevliler. İtlaftan başka çare yok.''

Bu skandal sözlerle yetinmeyen Sevan Nişanyan, kendisini eleştirenlere de küfürler ve benzer katliam tehditleriyle karşılık verdi. Tartışmaya Merdan Yanardağ da girdi. Yanardağ'ın ilk mesajı şöyleydi:

d1.png

Merdan Yanardağ'ın açıklamalarından sonra Sevan Nişanyan, saldırısının yönünü Yanardağ'a çevirerek, yukarıda da görüldüğü gibi, "Bunların leşi çöplüğü kirletir" diye, akla sığmayacak faşizan bir yanıt verdi. Nişanyan bu yanıtıyla, ilk attığı mesajdaki sözlerinde ısrar ettiğini, o mesajın bir dil / kalem sürçmesi olmadığını, ve bu nedenle bir "metafor" olarak değerlendirilemeyeceğini de göstermiş oldu. 

Yanardağ' bunun üzerine, "Eski Birikimci, 'yetmez ama evetçi' Sevan Nişanyan, Murat Belge'yi eleştirenlerin 'itlaf' edilmesini, yani hayvan gibi öldürülmelerini istemiş. Kadına karşı şiddet suçundan yargılanan bu liberal soytarı, hangi yüzle insan içine çıkacak?" diye ikinci bir mesaj atınca, Nişanyan hiçbir kanıtı ve temeli olmayan iddialarla saldırılarını sürdürmeye çalıştı.

SADECE LİBERAL BİR HAİN DEĞİL, AYNI ZAMANDA ALÇAK BİR YALANCI

Peş peşe küfürlü paylaşımlar yaptığı görülen Nişanyan, ayrıca Yanardağ'ın Enver Yücel isimli bir şahıstan birilerine (bu 'birileri'nin kim olduğu belli değil) kitap yazdırmak için 50 bin dolar aldığını iddia etti. İşadamları ve kurumlar / firmalar bir tv programına ya da bir araştırmaya sponsor olabilirler. Kurallara uyulduğu sürece bu konuda bir sorun yok. Yaygın bir uygulamadır. Ancak, Yanardağ'ın ne yaptığı televizyon programlarına ne de yazdığı kitaplara bu güne kadar hiç kimse ve hiçbir kurum ya da firma sponsor olmadı. Yanardağ, herhangi bir proje için böyle bir sponsorluk girişimine aracılık da yapmadı. Bu nedenle Yanardağ, içinde, "parayla kitap yazıyor ya da yazdırıyor" imasını taşıyan bu iddiaya sert tepki gösterdi.

Bu iddialarla ilgili açıklama yapan Yanardağ, Nişanyan'ın bir yalancı olduğunu, Enver Yücel diye birini tanımadığını söyledi. Daha sonra Google'dan bu ismi aradağını ve Yücel'in eskiden MHP'ye, son dönemlerde de iktidara yakın duran bir eğitimci ve işadamı olduğunu öğrendiğini söyleyen Merdan Yanardağ, şu mesajı attı:

"Murat Belge'yi eleştiren yurtseverlerin, solcuların ve sosyalistlerin 'itlaf' edilmesi gerektiğini, yani hayvan gibi öldürülmelerini savunan 'yetmez ama evetçi' liberal Sevan Nişanyan, ortaya akıl almaz bir iftira attı. Halka ihanet eden yeni liberallerin en ahlaksızı galiba Sevan Nişanyan. Bahçeşehir Üniversitesi'nin sahibi Enver Yücel'i tanımıyorum. İktidar yanlısı biridir. Kadına şiddet uygulayan, dolandırıcılıktan mahkum bu soytarının peşini bırakmayacağım; iddiasını ispatlayamazsa onursuzdur."

Liberal soytarı Belge'yi savundu: Eleştirenleri itlaf edin

LİBERAL HAİNİN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Yanardağ'ın bu tepkisine kendisini Twitter ortamında engelleyerek yanıt veren Sevan Nişanyan, bundan sonra bir sessizliğe gömüldü. Ancak Merdan Yanardağ, "İspatlayamazsa onursuzdur" dediği Nişanyan'ın iddialarının peşini bırakmadı.

Sevan Nişanyan'ın iddialarında, geçmişte Fethullah Gülen çetesinin üst düzey yöneticiliği yapan ve sonra Cemaatten ayrılarak bu örgütün deşifre olmasında önemli rol oynayan Nurettin Veren ile bir özel üniversite sahibi olan Enver Yücel'in ismi geçiyordu. İki isim de liberal Sevan Nişanyan'ın yalanını ortaya çıkardı. Yücel ve Veren liberal iftiracı Nişanyan'ı yalanladı. 

İMAR YAĞMASI VE KADINA KARŞI ŞİDDET; EŞİNİN BAŞINA KENDİ DIŞKISINI DÖKTÜ

Bilindiği gibi "tarihi ve doğal dokuyu tahrip etmek" ve "imar yolsuzluğu" suçlarından yargılanan Sevan Nişanyan, 11 yıla mahkum olmuştu. Cezaevine giren Nişanyan, cezasının bir bölümünü yattıktan sonra, infaz yasası gereği izinli dışarı çıktığı bir gün geri dönmeyerek Yunanistan'a kaçmıştı.

Kadına karşı şiddet kullanmak suçlamasıyla da gündeme gelen turizmci Nişanyan, eşinin başından aşağıya kendi dışkısını (kakasını) dökmüş, bu saldırgan tutumunu da savunmuştu. Bunun üzerine, o dönemde yazı yazdığı Agos'un (Ermeni yurttaşlarımıza hitap eden, Hrant Dink'in genel yayın yönetmenliği yaptığı gazetenin) kadın çalışanları tarafından protesto edilmişti. 

Merdan Yanardağ, 'liberal soytarı' dediği Nişanyan'ın yalanını şöyle tarihe not düştü:

Benim FETÖ hakkındaki kitabımı hazırlama sürecini yakından bilen kişilerden eğitimci dostum Bahattin Durmuş, Bahçeşehir Üniversitesi sahibi Enver Yücel'i aradı. Amerika'daymış. Liberal faşist S. Nişanyan'ın iddialarını ona iletti. Yücel, "Kendisini tanmıyorum. Yok öyle bir şey, iddia yalan. Açıklama yapmaya bile değmez" demiş.

Ben Enver Yücel'i, Nişanyan'ın iddiaları konusunda ayrıca (ve eğer varsa) resmi hesabından yazılı açıklama yapmaya çağırıyorum. Nişanyan denilen ruh hastası liberalin yalanı yüzüne çarpılmalı.

Liberal soytarı Sevan Nişanyan'ın sözünü ettiği, Nurettin Veren'e de ulaştım. Halen Akit'te yazan Veren, benim Fethullahçı Çete hakkında 2006 yılında yaptığım iki tv programına katılmış, program büyük ses getirmişti. O programın bant çözümünü bir kitabıma da (Kuşatılan Türkiye) aldım.

Nurettin Veren, liberal soytarı S.Nişanyan'ın ortaya attığı "dolandırıldığına" ilişkin iddiayı hiçbir zaman ve hiçbir yerde söylemediğini, Nişanyan'ı tanımadığını ve bu iddianın tümüyle yalan olduğunu söyledi. Veren, dava açarsam tanık olabileceğini de belirtti.

Kadına karşı şiddet kullanan, doğa ve tarihi doku yağmacısı liberal soytarı Sevan Nişanyan durumu budur. Hakkımda ortaya attığı iddialarda adı geçen her iki kişi de (Enver Yücel ve Nurettin Veren) kendisini yalanladı. Gerekirse yazılı açıklama yapacaklarını da belirttiler.

Murat Belge'yi savunmaya kalkarken ortaya attığı yalanlarını bu liberal soytarının suratına çarpacağımı belirtmiştim. İşte suratına çarpıyorum. Sıra bu alçaklığın hesabını fiilen sormakta. M. Belge'yi eleştirenlerin "itlaf" edilmesini isteyen namus yoksunu, bu hesabı vermekten kaçamayacak.

Somut bir ahlak enkazı durumundaki Sevan Nişanyan konusunda değerli izleyici ve dostlarımı bu kadar meşgul ettiğim için özür dilerim. Söz uçuyor yazı kalıyor. AKP-Cemaat iktidarına zamanında destek veren liberallerin "Çamur at izi kalsın" tutumuna izin vermemek gerekiyordu.

Not: Merdan Yanardağ'ın Twitter masajlarğnda, kendisi tarafından tashih yapılmıştır. Dolayısıyla mesajlar tashih yapılmış halleriyle de Yanardağ'ı bire bir bağlamaktadır. 

ekran-resmi-2018-03-01-11.23.57.png

Firari AKP'li Sevan ve Dokunulmaz Liberaller

57-861-002.png

"Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesaptan kaçamayacak!" haberi, 02 Mart 2018 tarihinde yazılmıştır. 02 Mart 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesaptan kaçamayacak! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Liberal soytarının yalanı tescillendi: Hesaptan kaçamayacak! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  2. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  3. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  4. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  5. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  6. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  7. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  8. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  9. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  10. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  11. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  12. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  13. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  14. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  15. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  16. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  17. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  18. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  19. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  20. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
Gündem Haberleri