Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrahim Aşkar’dan Tavsiyeler

Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrahim Aşkar’dan Tavsiyeler

Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrah... Yapılacak olan lipomatik operasyonunda Doçent Dr. İbrahim Aşkar tavsiyelerine uyulması durumunda sağlıklı sonuçlar alınacaktır.

Lipomatik operasyonu genelde hızlı kilo veren bireyler ve doğum yapan kadınlar için oldukça ideal bir tedavi yöntemidir. Yapılan uygulamanın etkili olabilmesi için mutlaka işlem öncesinde ve sonrasında verilen talimatlara uyulması önem taşır.

Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Dr. İbrahim Aşkar Bilgi Veriyor!

Eski yönteme göre oranla daha etkili ve sağlıklı sonuç almak mümkündür. Yapılan araştırmalar sonucunda uzman hekimlerden yardım alınması önem taşır. Aksi durumlarda etkili sonuç alınmaz ve yapılan işlem olumsuz sonuçlanmış olur. Doçent Dr. İbrahim Aşkar uygulamasının ağrısız ve etkili olduğunu dile getiriyor. Gelişmekte olan teknolojiyle birlikte ince kanüller kullanılarak yüksek frekanslı titreşim ile yağlar eritilir.

Tek bölgede yapılacaksa, İşlem öncesinde hastaya lokal anestezi uygulanır. Ancak çoklu alan ve büyük alanlarda genel anestezi konforu ve hasta güvenliğini arttırır. Böylelikle işlem sırasında ağrı hissetmeden acısız bir şekilde tamamlanmış olur. Yağlanmanın olduğu yerde yüksek frekanslı titreşim kullanılarak mekanik olarak yağlar eritilir. Daha sonra vakum yöntemiyle eritilen yağlar çekilir. Bu sayede sarkık cilt daha sıkı hale gelerek sorun giderilir. Doçent Dr. İbrahim Aşkar tarafından gerçekleştirilen uygulamalar kişiye özel yapılır. Buradan BİR SEANSTA toplamda 3-4 kilo yağ alınabiliyor.


Doçent Dr. İbrahim Aşkar Lipomatik Uygulaması Kimlere Uygulanır?

Yağlanma sorunu herkesin başına gelebilir ve inatçı yağ sorunu çözüme kavuşturulur. Çeşitli yerlerde yağlanmalar meydana gelebilir. Özellikle hızlı kilo verme ve kadınlarda hamilelik sonrasında ortaya çıkar. Kadınların hamilelik sürecinden sonra genelde korse kullanılır. Fakat korse kullanılması bazen etkili sonuç vermeyebilir.

Bu yüzen sağlıklı yöntemlerde Doçent Dr. İbrahim Aşkar kontrolünde lipomatik uygulanabilir. Uygulama erkekler ve kadınlara uygulanabilir. Bunun için herhangi bir yaş sınırlandırması yapılmaz. İşlem için hasta ön muayeneye alınır ve sağlık taramasından geçerek operasyona uygun olup olmadığına bakılmış olur.


Yapılan Lipomatik Uygulamasında Doçent Dr. İbrahim Aşkar’ın Tavsiyeleri

Mutlaka işlem öncesinde ve sonrasında Doçent Dr. İbrahim Aşkar tarafından verilen talimatlara uyulması gerekir. Bunun için işlemden sonra sarkmaları azaltmak için, özel korsenin iki ay boyunca düzenli kullanılması gerekir. Bununla birlikte etkili ve sağlıklı sonuç alabilmek için de ilk bir ay ağır spor ve egzersizlerden kaçınılmalıdır.

Ağırlık kaldırmadan sürecin tamamlanması gerekir. Operasyondan sonra herhangi bir komplikasyon oluşup oluşmayacağını belirleyebilmek adına hastanın bir günlük doktor gözetiminde olması büyük önem taşır.

"Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrahim Aşkar’dan Tavsiyeler" haberi, 08 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 08 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrahim Aşkar’dan Tavsiyeler haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Lipomatik Nasıl Yapılır? Doçent Doktor İbrahim Aşkar’dan Tavsiyeler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Sağlık Haberleri