Liposuction Hakkında Merak Edilenler

Liposuction Hakkında Merak Edilenler

Liposuction Hakkında Merak Edilenler İstenmeyen göbek yağları, kalça halkaları için liposuction yağ hücrelerinin nazikçe alınmasını sağlar.

Birçok kişi, özellikle istenmeyen yağ birikintilerini gidermek için liposuction’ı seçer.

Düzenli olarak egzersiz yapıyor ve dengeli besleniyorsunuz, ancak yine de can sıkıcı yağ birikintilerinden doğal olarak kurtulamıyorsanız, bu durumda liposuction yardımcı olabilir.

Liposuction Nedir?

Halk arasında yağ aldırma olarak bilinen uygulama avantajları aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Diyet ve egzersiz olmadan vücut şekillendirme,
  • Yağ hücrelerinin nazikçe çıkarılması,
  • Vücudun hedeflenen modellemesi için tercih edilebilir.
Liposuction Kimlere Uygulanır?

Normal yollar ile fazla yağlarından kurtulamayan kişiler tercih edebilir. Vücut şekillendirme tedavileri ile istenmeyen yağ birikimleri azaltılır ve vücudun ilgili bölgeleri özel olarak modellenir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Ultrasonik liposuction ıslak teknik liposuction, lazer liposuction yöntemleri vardır. Plastik cerrahlarınız liposuction için nazik titreşimli emme kullanır: Bu titreşim destekli liposuction ile kanül titreşir ve dokudaki fazla yağı nazikçe alır ve ardından emer.

Liposuction için tipik tedavi alanları dış uyluk, karın, sırt ve alt sırttaki yağ yastıklarıdır. Ayrıca üst kollar, dizler, ayak bilekleri ve baldırların yanı sıra vücudun diğer kısımları ve erkek göğsü nazikçe modellenebilir.

Liposuction için olası tedavi alanları; Uyluk, göbek ve bel, çene, boyun, üst kollar, diz, erkek meme bölgesi için tedavi yapılabilir.

J-plasma Nasıl Yapılır?

Radyo frekansı enerjisi yöntemi kullanılarak j plasma yapılır. İşlemin prensibi tüm yöntemlerde aynıdır: İşlem sırasında cilt altındaki yağ dokusu hedefli bir şekilde gevşetilir sonrasında radyo frekansı kullanılır.

Vücudu istenilen şekle getirmek için sorunlu bölgelere özel bir tedavi uygulanır. Bu kapsamda; j plasma, özellikle kalça, karın, bacaklar ve vücudun üst kısmının bölgesel olarak yağlanması söz konusu olduğunda mükemmel sonuçlar verir.

J-plasma Neden Yapılır?

Fazla yağlarından şikâyetçi kişiler yaptırabilir. Bu noktada; j plasma işleminde plastik cerrahinin nihai sonucu, şişmenin azaldığı ve cildin en iyi şekilde sıkılaştığı yaklaşık altı ay sonra elde edilir.

J-plasma Avantajları Nelerdir?

Boyun, yüz ve vücuda yapılabiliyor olması, uygulanan yerde deri çıkarımı olduğu için izlerin olmaması ve iyileşme sürecinin hızlı olması gibi avantajları vardır. İşlem cerrahi prosedür. İşlem ilgili kliniklerde gerçekleştirilir. İlk sonuçlar (8 hafta) içinde görülebilir. Nihai sonuç, yara iyileştikten sadece 6 ay sonra görülebilir. Nadir durumlarda, bu bir yıl kadar sürebilir.

 

Karın Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

İşlemden sonra, cildi sıkılaştırmak ve yara izini önlemek için altı hafta boyunca takmanız gereken özel bir sıkıştırma kemeri kullanabilirsiniz. Bir ila üç gün sonra günlük hayatınıza kolayca dönebilirsiniz. İşlem sonrası iki haftaya kadar kas ağrısına benzer hafif bir batma olabilir. Bu süre zarfında kesinlikle şiddetli fiziksel efordan kaçınmalısınız.

Aynı zamanda; karın germe işleminden sonra altı haftaya kadar spor aktivitelerinden kaçınmalısınız. Herhangi bir ameliyatta olduğu gibi, etkilenen bölgelerde şişlik kesinlikle normaldir. Ancak bunlar altı hafta içinde tamamen kaybolur.

Karın Germe Nasıl yapılır?

İşlem cerrahi prosedür. İşlem ilgili kliniklerde gerçekleştirilir. Bu kapsamda; karın germe sonrası kompresyon tedavisi 8 hafta sürer. Bu süre zarfında hasta egzersiz yapmamalıdır ve sonuç bu süre içinde sürekli değişebilir. Çıkarılan deri hücreleri sonsuza kadar yok edilir ve aynı yerde tekrar büyüyemezler.

Karın Germe Yöntemleri Nelerdir?

Sarkmalara karşı en iyi uygulamalardan biri olan Forma Plus, kolajen üretimi ile lifting etkisi oluşturan radyo frekans uygulaması vardır. Kilo alımı veya egzersiz, diyet vb. dokularda ihmalden büyüyen veya çoğalan başka yağ ve deri hücreleri de vardır. Bu, işlem sonrası bile kilo alımının mümkün olduğu anlamına gelir. İşlem sonrası vücut şekillendirme ve doku sıkılaştırmaya diyet ve egzersiz ile aktif olarak destek olabilirsiniz.

Karın Germe Fiyatları

Maliyet kişiden kişiye değişir ve öncelikle hangi ve kaç alanın tedavi edildiğine bağlıdır. Deneyimli uzmanlar, ülke çapında cerrahi konsültasyonlar yapar. Yakınınızdaki bir uzman merkezinden randevu alabilirsiniz. Dolayısıyla; karın germe operasyonunun tüm yönleri hakkında ayrıntılı tavsiye isteyebilirsiniz.

"Liposuction Hakkında Merak Edilenler" haberi, 21 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 21 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Liposuction Hakkında Merak Edilenler haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Liposuction Hakkında Merak Edilenler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:58 Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde büyük bir etki yarattı
  2. 22:55 Burdur'da Çöl Tozu Etkisi: Kent Tozla Kaplandı, Yetkililer Uyarıyor!
  3. 22:50 NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, G7 Toplantısında Ukrayna'ya Destek Vurgusu Yaptı
  4. 22:44 Tunceli'de PKK'ya Ait 8 Sığınak Tespit Edildi: 'Şehit Savcı Murat Uzun' Operasyonu
  5. 22:40 Diyadin İlçesinde İmamın Öğrencilere Şiddet İddiası: Gözaltı ve Soruşturma Başladı
  6. 22:36 Türkiye'deki Enflasyon Artışı: Ankara Havalimanı'nda Bir Bardak Çay 100 TL!
  7. 22:27 Kenya'da Helikopter Kazası: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 Askeri Personel Hayatını Kaybetti
  8. 22:22 Bahar Geldi, Flamingolar Ankara'nın Gölbaşı İlçesine Misafir Oldu!
  9. 22:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'e Gazze Çağrısı Yaptı
  10. 22:09 Türkiye'nin Önde Gelen Mobilya Devi İflas Etti!
  11. 22:05 Netanyahu açıkladı: "Varoluşsal bir tehlikeyle karşı karşıyayız"
  12. 21:57 Hindistan'da 47 Milyon Yıllık Dev Yılan Fosili Bulundu!
  13. 21:20 Türk Kargo Şirketi GKN İflas Etti: Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Sponsoruydu!
  14. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  15. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  16. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  17. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  18. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  19. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  20. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
Gündem Haberleri