Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır?

Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır?

Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır? İmplant, eksik dişler bölümünde çene kemiği oyularak veya ameliyat edilerek yerleştirilir. Çene kemiği kesilerek uygulanan implant sürecinde öncelikle hastanın çene röntgeni çekilir.

Çene kemiği uygun olan bireylerde implant uygulanmasında sakınca olmadığı için doktor kontrol edip, bireyin röntgenlerini inceleyerek süreci başlatabilir. İzmir implant tedavi sürecinde doktorların sürekli olarak hastanın durumu ve ağız yapısıyla ilgilenerek süreci takip etmesi halinde ameliyat işlemleri başarılı geçer.

Locadent İzmir – Kimdir?

Doktor Kamil Oransay tarafından kurulmuş olan Locadent Poliklinikleri 2019 yılından itibaren İzmir’ detüm Dental tedavi ve hizmet branşlarını bünyesinde sunmaktadır.

Locadent Diş Kliniği yurtiçi ve yurtdışından gelen hastalara başlıca ve öncelikli olarak; ağız ve diş hastalıklarının teşhis ve tedavilerini sağlamak amacıyla hasta haklarına saygılı, etik değerlere bağlı, Diş hekimliğinde en son bilgi ve en son teknolojiyi uzman hekimlerimiz ile hastalarımıza ulaştırmayı başaran Kurumsal yapıda hizmet vermektedir.

 

İmplant Kimlere Uygulanır?

İmplant, çene ve yüz gelişimini tamamlamış 18 yaş üstü bireylerde uygulanır. İzmir implant ile bireyin öncelikle ağız ve çene yapısı incelenerek implant uygulanmasında sakınca görülmezse uygulama yapılır. Bazı durumlarda çene gelişimi uygun olmayan kişilerde implant tedavisi yapmak risklidir.

Bu nedenle çene kemiği uygun olmayan bireylere implant yapılamaz. İzmir implant tedavi sürecinde bireyin çene kemiği ameliyat ile kesilerek implant yerleştirme süreci başlatılır. Bu süre zarfında ameliyat dikişleri ve çene hassasiyeti oluşması normal olduğu için hassas olan veya olmayan tüm bireylerde işlemlerin uygulanmasında sakınca görülmez.

İmplant Neden Yapılır?

İmplant, çekilmesi gereken dişlerde ve çekilen diş yerlerinde oluşan boşluğu gidermek için yapılır. Estetik açıdan diş eksikliği kişiye özgüvensizlik verdiği için yapay diş sayesinde eksik kalan dişler tamamlanır. İzmir İmplant yaptırmanın bir diğer nedeni de uzun ömürlü dişe sahip olmaktır.

Sürekli olarak diş sorunu yaşayan bireyler dişlerini çektirerek implant yaptırarak sağlam ve sağlıklı yapay dişlere sahip olabilirler. İmplant yapılmasında bir sakınca olmadığı için bireyin çene yapısının uygun olması halinde İzmir implant uygulaması yapılır. Hem doğal hem de sağlıklı görünen implant dişler sayesinde estetik kaygı ortadan kalkar.

 Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum kaplama, metal desteksiz kaplama çeşidi arasında yer alır. Metal destekli kaplamalara göre daha doğal görünüm sunduğu için tercih edilir. Geçirgenlik özelliğiyle birlikte sağlam kaplamalar diş yüzeyinde lekelenme sorunu meydana getirmez.

Sağlıklı dişe olanların dahi tercih ettiği zirkonyum kaplama bazı bireyler için de estetik açıdan rahatlık sunar. Diş dizilimi iyi olan fakat diş renginden memnun olmayan bireyler için İzmir zirkonyum kaplama beyaz dişlere sahip olmayı sağlar.

 Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Zirkonyum kaplama çeşitleri; zirkonyum veneers uygulamaları, implant ve gülüş tasarımı gibi çeşitlerdir. İzmir zirkonyum ile dişe uygun bir zirkonyum kaplama çeşidi belirlenerek diş kaplama tasarımı gerçekleştirilir.

Zirkonyum kaplamada hastanın ve doktorun seçtiği diş rengine göre bir kaplama seçilerek uygulamaya başlanır. Bu durumda diş yapısı ve uygulama farklılığı açısından İzmir zirkonyum kaplama çeşitlerinden yararlanılabilir.

Diş Estetiği Nedir?

Diş estetiği, dişlere beyaz renk vermek, diz hizası yapmak, diş eti tedavisi ve kayıp diş gibi sorunları ortadan kaldırmak için yapılan işlemdir. Çarpık dişlerin düzeltilmesi, dizleri hizalama ve diş eti gibi sorunlara çözüm bulma halinde diş estetiğinden yararlanılır.

İzmir diş estetiği ile dişlerdeki sorunlar giderilerek, estetik bir diş görünümü kazandırmak amaçlanır. Güzel gülüşlerin olması ve tasarlanması için diş estetiği yaptıranlar sosyal hayatta daha öz güvenli bir yaşama sahip olur. İzmir diş estetiği; beyaz dişler, güzel bir gülümseme ve estetik diş görünümü için birçok çalışma sürdürür.

 Diş Estetiği Fiyatları Nedir?

Diş estetiği fiyatları kişinin diş sorunları olup olmamasına, diş tedavilerinin gereksinimlerine bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Bir özel klinikte yapılacak diş tedavilerinde ortalama ücretler belirlenirken, hekimin belirlediği diş tedavilerine yönelik fiyat belirlenir. İzmir diş estetiği sayesinde inci gibi dişlere sahip olmanın avantajları yaşanırken, gülüşü güzelleştirmenin en etkili tedavi yöntemlerinden yararlanılır.

 


 

"Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır?" haberi, 25 Ağustos 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Locadent İzmir - İmplant Nasıl Yapılır? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  2. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  3. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  4. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  5. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  6. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  7. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  8. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  9. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  10. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  11. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  12. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  13. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  14. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  15. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  16. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  17. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  18. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  19. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  20. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
Sağlık Haberleri