Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz

Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz

Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz Logitech G332 SE , büyük pad’lere sahip, kablolu bir oyuncu kulaklığı. En başta söylemekte fayda var ki, uygun fiyata iyi bir çözüm arıyorsanız, bu

Logitech G332 SE , büyük pad’lere sahip, kablolu bir oyuncu kulaklığı. En başta söylemekte fayda var ki, uygun fiyata iyi bir çözüm arıyorsanız, bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kısaca Logitech, uygun fiyata güzel bir tasarım, kolay kullanılabilirlik ve başarılı işitsel detaylar sunuyor.

Ürün, tasarım hatları itibarıyla diğer Logitech kulaklıklarıyla benzerlik gösteriyor. Genellikle plastik malzemenin kullanıldığı ürün, bu sayede hafif deneyimler sunabiliyor, ki bu tip ürünlerde hafiflik önemli. Tabii hayati noktalarda metal malzemelerden de faydalanılmış. Bu sayede kulaklığınızı korkusuzca kafa ve kulak yapınıza göre ayarlayabilirsiniz.280 gram ağırlıktaki Logitech G332 SE , 2 metre uzunlukta kabloya sahip. Firma, bu kez örgü kablo yerine kauçuk malzeme tercih etmiş. Bunun ciddi bir problem oluşturacağını düşünmüyoruz.

Logitech G332 SE

Detaylara bakmaya devam ettiğimizde, ürünün yumuşak bir kafa bandı var ve cihazı kullanmadığımız esnada, boynumuzda konumlandırdığımız süreç için pad’leri 90 derecelik açıda yerleştirebiliyoruz.

Logitech G332 SE ‘nin yumuşak pad’lere sahip olduğunu, bu sayede kulaklarda bir sıkışma ya da farklı bir rahatsızlık hissi uyandırmadığını söyleyebiliriz. Bize test için gelen ürünün örgü pad’lerinin yan kısımlarında beyaz renkte yapay deri malzeme kullanılmış. Bu kısımlar, kullanıma bağlı olarak bir süre sonra kir tutabilir ve sararmaya başlayabilir. Uzun süreli bir Logitech kullanıcısı olarak bu durumla daha önce de karşılaşmıştım.

Gelelim ses tekeri ve mikrofon tarafına. Sol kulaklığın arka tarafında ses seviyesini ayarlayabilmeniz için bir teker, ön kısımda da yukarıya doğru konumlandırılmış 6mm mikrofon sistemi yer alıyor. Bu mikrofonu kullanmak istediğinizde öne doğru indirmeniz yeterli. Kullanmayı tamamlayınca da tekrar eski konumuna getiriyorsunuz ve otomatik olarak kapanıyor.

Kısaca mikrofon kalitesinden de bahsetmemiz gerekirse, genel olarak tatmin edici düzeyde. Mikrofonlar özellikle ekipçe hareket edilen ve koordinasyonun önemli olduğu online oyunlarda hayat kurtarıcı pozisyonda yer alıyor ve Logitech’in bu ürününde de iyi bir performans sunuluyor.

Biraz da ses sürücülerinden bahsedelim isterseniz. Logitech, bu kulaklığı için 50mm’lik büyük ses sürücüleri tercih etmiş. Bu sürücüler sayesinde kaliteli işitsel detaylar almanız çok kolaylaşıyor. Zengin bass’lar ve tiz detaylar başarılı bir şekilde sunulabiliyor. Yine özellikle oyunlarda sesin geldiği yönü fark ederek hareket edebiliyor olmak da önemli.

Ürünün oyunlardaki ses kalitesi genel olarak başarılı. En yüksek ses seviyesinde kullanıyorsanız, ki bunu önermiyoruz, dışarıya çok az bir ses sızdırması olabiliyor. Dış dünya ile bağlantınız kolayca kesiliyor.

Tabii yalnızca oyunlar için değil, müzik dinlemek ve film izlemek için de ideal bir kulaklık bu. Kısacası, ev kullanımında PC’den konsollara, 3.5mm kulaklık girişi olan pek çok cihazda kullanabilirsiniz. Büyük yapısı ve dahili mikrofonu sebebiyle ürünün dış mekân kullanımlarında, örneğin dış mekânlarda akıllı telefonlarla kullanılması pek uygun olmayacaktır.

Toparlamak gerekirse Logitech, uygun fiyata güzel bir tasarım, kolay kullanılabilirlik ve başarılı işitsel detaylar sunuyor. Ürün, ülkemizde 437 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız

"Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz" haberi, 16 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Logitech G332 SE ‘ye yakından bakıyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  2. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  3. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  4. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  5. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  6. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  7. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  8. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  9. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  10. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  11. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  12. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  13. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  14. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  15. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  16. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  17. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  18. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  19. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  20. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
Teknoloji Haberleri