Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız

Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız

Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız Logitech’in ustalık serisi üyelerinden bir tanesi olarak gösterilen ürün, adından da anlaşılacağı üzere, siz nerede olursanız olun rahat kullanımı hedefliyor.

MX Anywhere 3, ufak boyutları ve performanslı yapısı ile ister evinizde olun, ister ofisinizde, isterseniz de bir dış mekânda, deyim yerindeyse zemin şartlarına ayak uydurarak işlemlerinizi halledebilmenize yardımcı olan bir cihaz.

Düşük profilli olarak tasarlanan ürün, 34,4mm yükseklikte ve 65mm genişlikte. Ağırlığı ise, 99 gram ve 500mAh şarj edilebilir dahili pile sahip.

Logitech, teknoloji severlere soluk gri, grafit ve gül olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunuyor

Cihazın yanlarında yumuşak silikon malzemeye yer verilmesi, hem yumuşak kullanım hem de sağlam tutuş hissini sağlıyor. Ayrıca, düşmelere karşı da dayanıklı bir yapıda. Ana tuşların yeterince büyük tasarlandığını ve ortada yer verilen tekerlek için de çelik malzemeden yararlanıldığını belirtelim.

Evet, cihazımızın tasarım hatları itibarıyla sağ elini tercih eden ve özellikle ufak elli kullanıcılar için ideal bir “taşınabilir mouse” olduğunu söyleyebiliriz.

Ürünün kutusunu açtığımızda, mouse’un yanında bir adet USB alıcının, bir de şarj edebilmek için Type-C kablosunun geldiğini görüyoruz. Ürün, 1 dakikalık şarj ile yaklaşık 3 saatlik kullanım sunabiliyor. Tabii burada sizin kullanım tercihlerinize göre sürede değişkenlikler olabileceğini unutmamanız lazım.

Windows ve Mac işletim sistemlerinin yanında, ChromeOS ve Linux desteği de sunan mouse, gerek gündelik ihtiyaçlarınız, gerek işleriniz, gerekse de okul ihtiyaçlarınız için güzel performanslar sunuyor.

Zaten kablolardan bağımsız olarak alıcısıyla 10 metre mesafede çalışabilen mouse, aynı zamanda zemin bağımsız olarak da hareket edebiliyor. Bu ne demek derseniz, kısaca açıklayalım. Bu mouse’u kullanırken bir mouse pad, ahşap bir zemin ya da seramik bir zemin zorunluluğu yok. Bu zeminler ve hatta cam da dahil pek çok farklı zeminde rahatlıkla çalışabiliyor. Zaten ürünün isminde yer verilen “Anywhere” (Herhangi bir yer) takısı da işte buradan geliyor.

Logitech MX Anywhere 3 kablosuz mouse ile her zemine uygun deneyim

Darkfield yüksek hassasiyetli sensör teknolojisine sahip olan ürün, 400dpi değerine kadar ayarlanabiliyor

Ürün, örneğin kod yazan kullanıcılar için de ideal. Zira elektromanyetik MagSpeed kaydırma tekerleği, 1 saniyede 1000 satır kaydıracak kadar yüksek bir hıza sahip. Bu özellik, tabii ki pek çok farklı meslek dalında da işe yarar bir detay olarak gösterilebilir. Tekerin hemen üzerinde yer alan tuş yardımıyla da çalışma modunu değiştirebiliyorsunuz.

Logitech MX Anywhere 3’ten tam anlamda verim alabilmek için PC’nize Logitech Options yazılımını kurmanızı tavsiye ederiz. Böylece hız değerlerinden tuşlara yapılacak özel atamalara kadar pek çok düzenleme yapabilirsiniz. Kablosuz mouse’u, istekleriniz doğrultusunda Adobe Photoshop, Premier ya da Microsoft Excel gibi programlarda daha rahat kullanabilmek için özelleştirebilirsiniz. Hem Windows hem de Mac tarafında bu destek sunuluyor.

Ek olarak, eğer aynı internet ağını paylaşan birden fazla PC’niz varsa, Logitech Flow özelliğini de aktifleştirerek iki PC arasında dosyalarınızı mouse yardımıyla kablosuz olarak transfer edebilirsiniz. Bu da size vakit kazandırabilecek bir detay.

Ve gelelim pil performansına

Logitech MX Anywhere 3’te dahili 500mAh pil yer alıyor. Ürünün beraberinde gelen USB Type-C kablosuyla şarj olabilen cihaz, tek şarj ile 70 güne varan kablosuz kullanım deneyimi sunabiliyor. Ek olarak, yalnızca bir dakikalık şarj ile 3 saate veren kullanım deneyimi de sunuluyor. Tekrar hatırlatmak gerekirse, kullanım öncelikleriniz doğrultusunda pil ömründe değişiklikler olacaktır.

Mouse, ülkemizde 640 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

Asus Rog Strix Scar G733Q Gaming laptop incelemesi

"Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız" haberi, 04 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 03 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Logitech MX Anywhere 3 ile karşınızdayız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  2. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  3. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  4. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  5. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  6. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  7. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  8. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  9. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  10. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  11. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  12. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  13. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  14. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  15. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  16. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  17. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  18. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  19. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  20. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
Teknoloji Haberleri