Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal Öztürk ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açtı

Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal Öztürk ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açtı

Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal ... AKP'li CumhurbaşkanıErdoğan’ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığı yapan eski Anadolu Ajansı Genel müdürü Kemal Öztürk, kendisi hakkında iddialar...

AKP'li CumhurbaşkanıErdoğan’ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığı yapan eski Anadolu Ajansı Genel müdürü Kemal Öztürk, kendisi hakkında iddialar ortaya atanlar için 3 kuruşluk tazminat davası açtığını duyurdu.

"Bugün çok bağımsız ve çok özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, o zamanlar gazete yönetiyorlardı. Ve ben istemeden, ertesi günün gazete manşetlerini bana gönderiyorlardı. “Uygun mudur" diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu" sözleri ile gündem olan Öztürk, kendisi hakkında iddialar ortaya atanlar için 3 kuruşluk tazminat davası açtığını duyurdu.

"Bu bir cinnet halidir"

Kendi bloğunda yayınladığı açıklamada, “Tek başıma ve sırtımı hiç kimseye dayamadan sadece gazetecilik yapıyorum” diyen Öztürk, Gazeteler, televizyonlar, onlarca medya sitesi, binlerce sosyal medya kullanıcısı, psikolojik sorunları olan birinin yazdığı tvitlerdeki akla zarar iddiaları, her yerinden yalan olduğu belli olan iftiraları, hiç tereddüt etmeden ve düşünmeden, bir sürü psikolojisiyle alıntıladı ve yayınladı. Bu bir cinnet halidir. Bu, aslında birbirilerinden farkları kalmamış, aynı sistemden beslenen, çürümüş bir yapının varlığını gösterdi bize. Dindar, seküler, Kemalist, demokrat maskelerini takmış ama ahlak ve vicdanını kaybetmiş, beyni süngerleşmiş “gazeteci” geçinen bazı insanların hüküm sürdüğü bir sistemle karşı karşıyayız. İşte benim eleştirdiğim budur. Bu yüzden sistemi değil, isimleri tartışarak, tartışmanın odağını değiştirmek istiyorlar” dedi.

"Şikâyet edecekleri bir patronum, sesimi kısacakları bir yöneticim"

Kendisi hakkında linç girişimi düzenlendiğini belirten Öztürk, “Hiçbir alternatif medyanın doğmasını istemiyorlar. Bir Youtube kanalında, röportaj yapılan kişilerin gerçek sorularla karşılaştığında gündemi nasıl değiştirebildiğini gördü herkes. Milyarlık yatırımlarla kurulmuş, televizyonların, gazetelerin yapamadığını bir Youtube kanalı yapıyorsa, bu yalanlar üzerine kurulmuş bir sistem için büyük tehlike demektir. İşte boğmak istedikleri şey, bu yeni ses, yeni bakış açısı, alternatif medya süreçleridir. Lakin başaramadılar. Başaramayacaklar da. Çünkü şikâyet edecekleri bir patronum, sesimi kısacakları bir yöneticim, amirim yok. Bu yüzden den itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Ama hiçbir iftira tutmayacak” ifadesini kullandı.

"Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal Öztürk ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açtı" haberi, 22 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal Öztürk ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açtı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Manşet açıklamasıyla tartışma yaratan Kemal Öztürk ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açtı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  2. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  3. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  4. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  5. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  6. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  7. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  8. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  9. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  10. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  11. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  12. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  13. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  14. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  15. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  16. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  17. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  18. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  19. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  20. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
Otomotiv Haberleri