Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Partim aday gösterirse, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım'

Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Partim aday gösterirse, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım'

Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Par... ANKARA Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse... İşte yapılan açıklamalar haberimizin devamında sizlerle...

ANKARA Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbet cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve kesinlikle kazanacağız" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Uluslararası Beypazarı Festivali'ne katıldı. Festival kapsamında düzenlenen konser öncesinde konuşan Yavaş, Beypazarı'nda yaptığı başarılı emekler sebebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildiğini belirterek, "Nasip 2019 yılındaymış ve 5 yıl içerisinde tüm Türkiye belediyeciliğin nasıl yapıldığını gördü ve "Mansur Yavaş belediyeciliği" olarak belediyecilik literatürüne girdi. Ve 3 olan belediye sayımız bugün 16'ya çıktı. 4 ilçede de rakibimizden fazla oy aldık. Yani sayı, 20,21, 22. Ankara'nın tamamı bile Mansur Yavaş belediyeciliğine ortak olabilirdi.

Şu anda burada belediye başkanlarımızın bir kısmı var. Bizler Ankara'nın her bir ilçesinin kendine has çok önemli, değerleri olduğunun farkındayız. Ve birlikte çalışmak suretiyle el ele vermek suretiyle Ankara'yı gerçekten Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği, tüm değerleriyle birlikte kalkındırmak ve inşallah dünya başkentleriyle yarışır bir hale getirmek amacındayız. İnşallah bunu da belediye başkanlarımızla birlikte hep birlikte başaracağız inşallah" diye konuştu.

'GENÇLERİN GURUR DUYACAĞI BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Konuşmasının devamında cumhurbaşkanlığı adaylığı, ekonomi ve okullardaki temizlik sorununa değinen Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbet cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve kesinlikle kazanacağız. Şu andaki gündemimiz tüm belediye başkanlarıyla birlikte çalışmak. Çünkü malum ekonomik sıkıntılar sebebiyle halk dar boğazda. Okulları pislik götürüyor, temizleyemiyorlar. Bizlere de temizletmek istemiyorlar.

Bunun yanında emeklilerin durumunu biliyorsunuz. Ankara'da 42 bin emekliye düzenli şekilde destek oluyoruz. Bizim anlayışınıza göre darda kalan her insanın yanında bulunan kurumdur belediye. Ve biz bunu pandemiden itibaren gayet güzel yaptık. Artık o gençlerin umudunu kestiği Türkiye'den; yeniden umuduyla okuduğu zaman liyakatiyle iş bulacağından emin olarak, torpil aramadan, adaletsizlik olmadan çok keyifli bir şekilde yaşayacağı, mensubu olmaktan gurur duyacağı bir Türkiye için inşallah hep birlikte çalışacağız."

"Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Partim aday gösterirse, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım'" haberi, 30 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Partim aday gösterirse, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mansur Yavaş adaylık açıklaması yaptı!: 'Partim aday gösterirse, Cumhurbaşkanlığına aday olacağım' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 30 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Esma Abay Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:13 İbrahim Kahveci Karar'a veda etti!: İşte Kahveci'nin yeni adresi
  2. 12:09 Doç. Dr. Sıla Karagöz açıkladı!: Kışı bu şekilde hastalıksız geçirebilirsiniz!
  3. 12:01 En beğendiğiniz siyasetçi kim anketinden dikkat çekici sonuç!
  4. 11:58 Japonya erken seçime hazırlanıyor!: İşte detaylar
  5. 11:51 İSKİ güncellemesi!: İstanbul'daki barajların su seviyeleri alarm veriyor!
  6. 11:18 Tarihe Tanıklık Edin: Adıyaman’da Sergilenen 2.100 Yıllık Kabartmalar Yoğun İlgi Görüyor
  7. 11:12 Elazığ’da Çobanlar Altın Değerinde: 70 Bin Lira Maaş ve İnternet İmkanı!
  8. 11:07 Trump’ın Kamala Harris’e Yönelik İddiaları Tartışma Yaratıyor: "Zihinsel Engelli" Polemiği
  9. 11:05 İngiltere'deki son kömür santrali kapatılıyor!: İşte detaylar
  10. 11:01 Ehliyet harçlarına büyük zam geliyor!: Alacaklar elini çabuk tutsun!
  11. 10:59 Narin Güran’ın Kayıp Vakası Hâlâ Çözülemedi: Kimlik Kartı ve Çuvaldaki Gizem
  12. 10:59 İşte Türkiye'deki muhtemel eğitim süresi!
  13. 10:55 Plastik Cerrah Dr. Emre Kıymık: "Sezaryen ile Estetik Ameliyat Kombinasyonları Büyük Risk Taşıyor"
  14. 10:51 Hizmet Sektörü Büyürken, İnşaat Sektörü Daralıyor: İngiltere'nin Ekonomik Durumu!
  15. 10:46 Hamas Lideri Sinvar'ın Akıbeti Belirsiz: İsrail'den Açıklama Geldi!
  16. 10:40 Brüksel Havalimanı'ndaki Grev Nedeniyle Tüm Uçuşlar İptal Edildi!
  17. 10:38 Gece bu yiyeceklerden uzak durun!
  18. 10:34 Bölgedeki Savaş Riski Masada: Kabine Bugün Beştepe’de Toplanıyor!
  19. 10:33 Asgari Ücrette Beklenen Artış: Uzmanından Şok Rakamlar!
  20. 10:31 Ehliyet Harcı Yükseliyor: 2025’te Beklenen Artış Miktarı Açıklandı!
Politika Haberleri