Mansur Yavaş: Deprem Bölgelerini En Kısa Sürede Kalkındırmak İçin Birlik İçerisinde Çalışıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Kahramanmaraş Deprem Koordinasyon Merkezi’mizde, Genel Başkan’ımız Sayın Meral Akşener ile beraber çalışmalarımızı değerlendirdik. Deprem bölgelerini en kısa sürede kalkındırmak ve eski rahat günlerine kavuşturmak için birlik içinde çalışıyoruz” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kahramanmaraş Deprem Koordinasyon Merkezi'mizde, Genel Başkan'ımız Sayın Meral Akşener ile beraber çalışmalarımızı değerlendirdik. Deprem bölgelerini en kısa sürede kalkındırmak ve eski rahat günlerine kavuşturmak için birlik içinde çalışıyoruz" dedi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile beraber, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ta oluşturduğu Deprem Koordinasyon Merkezi'nde araştırmalarda bulunmuş oldu. Yavaş, incelemenin peşinden toplumsal medya hesabında şu paylaşımı yapmış oldu:
"Kahramanmaraş Deprem Koordinasyon Merkezi'mizde, Genel Başkan'ımız Sayın Meral Akşener ile beraber çalışmalarımızı değerlendirdik. Deprem bölgelerini en kısa sürede kalkındırmak ve eski rahat günlerine kavuşturmak için birlik içinde çalışıyoruz."
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.