Mansur Yavaş: "Farkımız ötekileştirmemek olmalı"

Mansur Yavaş:

Mansur Yavaş: "Farkımız ötekileştirmemek olm... Ankara Kent Konseyi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla Gençlik Parkı’nda iftar programı düzenledi. Yavaş, toplumu bütünleştirmenin önemine vurgu yaparak, ötekileştirmeyen ve hiç kimseyi ayırmayan bir yaklaşım sergilemenin gerekliliğini vurguladı.

Ankara Kent Konseyi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla Gençlik Parkı’nda iftar programı düzenledi. Yavaş, toplumu bütünleştirmenin önemine vurgu yaparak, ötekileştirmeyen ve hiç kimseyi ayırmayan bir yaklaşım sergilemenin gerekliliğini vurguladı.

"Bizlerin bir farkı olmalı. Farkımız ötekileştirmemek olmalı. Hiç kimseyi ayırmamak olmalı. Bu özelliğimizle öne çıkarsak toplumu bütünleştiririz'' diyen Mansur Yavaş,

"Kutuplaştırmak isteyenlere ama bu şekilde engel olabiliriz. Ben seçilen tüm belediye başkanlarımın da aynı şekilde davranacağını, kaynakları israf etmeden gerçek gereksinimlerine harcayacaklarını ve başka partiden seçilen belediye başkanlarının da bir geçtiğimiz beş yıldaki belediye meclisinde yapılanları görüp seçimde de kendilerine bu yaptıklarını halka şikâyet ettiğimiz zaman halkta nasıl karşılığı olduğunu gördükleri için inşallah onlar da bu kez bizimle el ele verir. 6 milyon Ankaralıya 25 belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam ederiz. Biz gene aynı şekilde ortak aklı daha da genişleterek daha önce bürokratlık yapmış, mevzusunda yetkin isimlerin de Kent Konseyi’ne dahil etmek suretiyle her mevzuda bir meclis yapıp, onların da akıllarından, tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz ve inşallah en büyük gayemiz da Ankara'nın tarihi, kültürel değerlerini ayağa kaldırıp, özellikle Ulus’tan başlamak üzere. Buralar çok özel bir yer.

Burada oturduğumuz yerde Mustafa Kemal Atatürk, Gençlik Parkı'nı yapılışının buralardan bizzat adımlayarak izlemiştir. İleri gidiyorsunuz, Atatürk Orman Çiftliği bizzat ilgilendiği alanlardır. Çok yakınınızda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu yer buraya 300 metre. Dolayısıyla bu alanlar bizim için çok çok önemli. Bunu hissederek buralarda yaşayan bir yönetici. Bunu da halka kesinlikle aktarması lazım. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu Ankara'yı dünya başkentleriyle yakışır bir hale altı milyon Ankaralı el ele vererek en azından borcumuzu ödemeye çalışacağız." cümleleri ile açıklamalarına devam etti.

"Mansur Yavaş: "Farkımız ötekileştirmemek olmalı"" haberi, 09 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Mansur Yavaş: "Farkımız ötekileştirmemek olmalı" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mansur Yavaş: "Farkımız ötekileştirmemek olmalı" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:43 Temmuz zammı öncesi memur ve emeklilere müjde! Yeni oranlar belirlendi
  2. 22:43 Üreticiler zor durumda! Önce gübre, şimdi de yem fiyatları artıyor
  3. 22:36 AKP’de yeni anayasa çatlağı oluşuyor!
  4. 22:24 Arjantin Merkez Bankası, faiz oranını yüzde 50'ye indirdi
  5. 22:13 İYİ Parti'de istifa depremi: O ilçede yönetim düştü!
  6. 22:10 2 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  7. 22:07 Hatay'da deprem! Sarsıntı paniğe sebep oldu: ''6 Şubat'taki deprem gibiydi''
  8. 22:07 Ağız içinde yarası olan hemen bu tohumları çiğnesin: Ağız içi yaralarını anında iyileştiriyor!
  9. 22:05 Çeyrek bardağı dahi damarlardaki kötü kolesterolü silip atıyor!
  10. 22:03 Sapsarı olmuş dişleri bembeyaz yapıyor: Tek malzemeyle anında beyazlık mümkün!
  11. 21:57 Saray gibi Dizayn Edildiği Ortaya Çıkan Belediyenin AKP'li Eski Başkanından 'Bit Pazarı' Savunması!
  12. 21:51 Elektronik devi iflas etti, 3000'e yakın mağazası kapanıyor!
  13. 21:50 642 senelik caminin o özelliğini duyan resmen şok oldu!: Bunlara rağmen hala ayakta!
  14. 21:47 Köpek dehşeti can alıyordu! 7 yaşındaki çocuk ölümden döndü
  15. 21:46 Milyonlarca emekliye kötü haber geldi!: Temmuz ayında düşük zam alınacak!
  16. 21:46 O kişilerin WhatsApp hesabına kısıtlama geliyor: Bunları yaparken on kez düşünün!
  17. 21:44 Prof. Dr. Emre Alkin dövizi serbest bırakın diye seslenerek kur uyarısı yaptı!
  18. 21:44 Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 2 Mayıs puan durumu!
  19. 21:41 O marka gıda ürünleri marketlerden çekiliyor! Salmonella bulundu, bağırsak sistemini etkiliyor!
  20. 21:41 İç mekandaki beyaz renk hakkında bilmeniz gerekenler!
Politika Haberleri