Mansur Yavaş: "İktidar değiştikten sonra demokrasinin başlangıcı olarak Silivri'yi kapatalım"

Mansur Yavaş:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için gittiği Çağlayan Adliyesi'nde yaptığı açıklamada, "İktidar değiştikten sonra Silivri Cezaevi'ni kapatalım ve özgür günlere yol açalım," dedi. Yavaş, cezaevi politikalarını eleştirerek demokrasi vurgusu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul'da ifade verdikten sonra açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Mansur Yavaş, adliye çıkışında yaptığı konuşmada dikkat çeken mesajlar verdi. Yavaş, "Bugün Ekrem İmamoğlu ile dayanışma için buradayız. Ardından Silivri'ye giderek Ümit Özdağ ve Suat Toktaş'ı ziyaret edeceğiz," dedi.

Yavaş, Türkiye'deki cezaevi politikalarını eleştirerek, "Türkiye'yi açık hava cezaevine dönüştürmek istiyorlar. 'Silivri soğuktur' sözünü herkes utanç verici bir gerçek olarak hatırlamalı," ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Yavaş, iktidar değişikliği sonrasında demokrasi adına bir adım atılması gerektiğini vurguladı ve şunları söyledi: "Yeni bir başlangıç yapalım, Silivri Cezaevi’ni kapatalım ve özgür günlere hep birlikte yol alalım."

"Mansur Yavaş: "İktidar değiştikten sonra demokrasinin başlangıcı olarak Silivri'yi kapatalım"" haberi, 31 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 31 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Mansur Yavaş: "İktidar değiştikten sonra demokrasinin başlangıcı olarak Silivri'yi kapatalım" haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mansur Yavaş: "İktidar değiştikten sonra demokrasinin başlangıcı olarak Silivri'yi kapatalım" 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:33 Ünlü Giyim Devi İflas Bayrağını Çekti: Sektörde Şok Etkisi!
  2. 00:19 Trabzonspor'dan 10 milyon euroluk hamle! Orta sahaya yıldız geliyor
  3. 00:08 İmralı'nın Çağrısına DEM Parti’den İlk Yorum Geldi: Dikkat "Çeken 'Kayyım' Vurgusu"
  4. 00:06 Tavuk Yedikten Sonra Fark Etmediği Durum, Adamı Komaya Sürükledi
  5. 00:04 Özdağ Zafer Partili gençlere çağrıda bulundu: "Tahriklere asla taviz vermeyin!"
  6. 00:04 Özel'den PKK çağrısına ilk açıklama: "Terörün ilelebet sonlanmasını temenni ediyoruz"
  7. 00:04 Meteoroloji’den yeni uyarı! Tüm Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor: 28 Şubat il il hava durumu!
  8. 00:04 Çocuklarını İstismardan Tutuklanan YouTuber’a Sosyal Medyadan Büyük Tepki
  9. 00:02 Öcalan’ın Paylaşılan Fotoğrafındaki Gizemli Üçlü Kim? İsmail Saymaz’dan Çarpıcı Açıklama
  10. 23:29 İstanbul'da Çakarlı Cip Krizi: Cübbeli Ahmet'in Kızı Trafiği Tehlikeye Sokan Görüntülerle Gündemde
  11. 23:12 Netflix’in yeni tasarımı büyük tepki topladı: Aboneler iptal etmeyi düşünüyor!
  12. 23:05 Binali Yıldırım’dan Çarpıcı Teklif: Yeni Anayasada Vatandaşlık Tanımı Yeniden Yapılmalı
  13. 22:53 Evde çıtır çıtır halka tatlısı yapmanın püf noktaları! Bu tarifle dışarıdan almayı bırakacaksınız!
  14. 22:50 Okan Buruk, yıldız oyuncunun yolunu çizdi! Aslan'ın önemli ismi takıma veda ediyor
  15. 22:50 Dervişoğlu'ndan İmralı'nın çağrısına ilişkin açıklama: "Sözde fesih"
  16. 22:48 Dervişoğlu’ndan Sert Çağrı: Ya Cumhuriyet’i Kaybederiz, Ya Koruruz!
  17. 22:40 Cübbeli Ahmet hakkında suç duyurusu!
  18. 22:34 Mehmet Akif Ersoy’dan Devlet Bahçeli İçin Dikkat Çekici Teklif
  19. 22:31 Öcalan'ın çağrısına Saray'dan ilk açıklama: "İç Kürt sorunu çözülmüştür"
  20. 22:31 Recep Uçar'dan açıklama: 'Finali ve kupayı hedefliyoruz'